Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su u Srbiji tolerisu otvorene diskusije?  (Pročitano 30601 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu

jel ima zivotinja pedera?

Ima i to na svakom cosku i u svakoj zivotinjskoj vrsti (da bisexualaca pre nego homo)

To oko magneta - opet ogranicavas sebe na spoljasnost - postoji unutrasnja polarizacija koja je spravom ili greskom (u to ne ulazim) kod nekih ljudi jednostavno suprotna od fizickog pola. Ako malo bolje upoznas homoseksualce videces da je kod njih polarizacija energija (muska vs. zenska) identicna kao i kod heterosexualnih parova.

A o normanosti ne bi. Ko definise sta je normalno, nenormalno. prihvatljivo ili neprihvatljivo. Da li to znaci da bi se odrekla svog deteta ako ti saopsti da je homoseksualac?

Moras malo da se opustis i probas da nadjes u sebi sta je zausta to sto ti kod njih smeta. Naravno ako te zanima - ali kao i uvek - ignorance is bliss!!  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 14:47:35 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5
problem je sto ljudi pokusavaju da budu ono sto nisu i nikako ne mogu da budu.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Pa, da li je ovde tema:
"Sloboda govora u Srbiji" ili "Gay Srbija ~ Pro et Contra"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

@euridicat... ne hvali se tim iq-om... nije bas najvisi Smile
                   sa 5, 17, 64 godine iq je isti

Paki, ne znas sta je Vekslerov test. Podrazumeva opstu kulturu, racunanje napamet... Radi se usmeno. I po njemu, moze varirati.  Smile   tada sam imala 120, sto znaci- izuzetna.
Ja sam radila za odrasle, jer nisu imali za adolescente. (Kakva nam je drzava)

Necu da vam kazem, nove rezultate... Al` bolji su.  Smile

Pr. knjiga- Ljubomir Ziropadja "Psihologija"

~Ovo je tema o svim vidovima diskusija... Al` smo poceli o homoseksualcima. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@ anea
Tacno sam znao da ces se pojaviti...
Vidis da upraznjavamo slobodu govora...
Ako nam zabranis... toliko o teme Smile

@euridicat... istina... nisam znao da je takav test.
                  ali opsta kultura tesko spada pod inteligenciju..tj. ne cini te inteligentnijim.. samo obrazovanijim Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 14:56:57 od pakiman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
MAlo smo se zaneli - mozda je najbolje da ostavimo gospodu homo-nastrojene na miru (izvini Miro) - hmmm...jedne na drugima a mi da nastavimo na temu o slobodi govora i nosenja psa sa sobom.

Pa bez obzira na slobodu ili neslobodu (sto je cesto subjektivan pojam) bilo kakve diskusije sa bilo kakvim ogranicenjima su korisne jer coveka nauce da ogranicenja postuje i njima se prilagodjava. Apsolutna sloboda postoji samo uz apsolutnu odgovornost a veoma malo ljudi je spremno na to. Pojam slobode uvek podrazumeva neodgovorno ponasanje sto je normalno za adolescente do 18god ali osecaj odgovornosti bi vec trenao da je izgradjen do 25 (negde ranije negde kasnije).

Jedno pravilo uvek pali - ne radi drugima sto ne zelis tebi da rade - i svi ce biti srecni i zadovoljni - a mozda neko nesto i nauci iz diskusija.

Sto se mene tice ja se licno ne zadrzavam na mestima u kojima se osecam nesloodno - tako da se ove diskusije po meni svrstavaju u slobodne i nesputane.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5
Ako malo bolje upoznas homoseksualce videces da je kod njih polarizacija energija (muska vs. zenska) identicna kao i kod heterosexualnih parova.
 Moras malo da se opustis i probas da nadjes u sebi sta je zausta to sto ti kod njih smeta. Naravno ako te zanima - ali kao i uvek - ignorance is bliss!!  Smile

ja pokusavam da ih shvatim. ali mi ni jedan od njih nije dao odgovor koji ce smiriti moj unutrasnji bunt protiv njih.
a ni ti mi nisi dao cinjenicu zbog koje bih ja rekla sad, da, u pravu si, pustimo ih nek se 'razmnozavaju'. to su za mene sebicna stvorenja koja misle samo na sebe i zadovoljavaja svojih potreba, ne misle na to ko su, sta su, odakle poticu, sta treba da urade za svoju okolinu.
gubitak ljudske vrednosti.

ovo je cista diskusija o homoseksualnosti, sto ne znaci da moze da se nastavi jos u 5 postova ili da se ovde zadrzi.

nista ozbiljno.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 15:00:24 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Najveca sloboda i jeste- sloboda misli.

Ovo je prilicno ok forum- sto se toga tice.  Smile

Paki- ne mogu da cekam... Hitam na fax... Nisam isla do neke citaonice. Fali mi doza.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Po Veksleru sam, u 17. god. imala IQ 120, falilo mi je 20 do genijalnosti.
Ja sam imao malo vise, ali ne vidim kako je to konkretno bitno.
Jessica Simpson ima 160 pa je uglavnom smatraju glupom plavusom.. ne zbog stereotipa vec zbog ponasanja Smiley
"Mamma said stupid is as stupid does!" - Forrest Gump

IQ je nesto sto dobijas rodjenjem.. nisi to ni zasluzila ni stekla.. sa time si se rodila.. Kao i svi ostali...
Razlika izmedju uspesnih i neuspesnih je sto od onoga sto imaju naprave malo ili mnogo u odnosu na pocetak, poreklo, okolnosti.

Primer iz zivota.. Vladimir Radmanovic ima fizicke predispozicije da bude mozda jedan od nasih najboljih kosarkasa u istoriji, novi Kukoc ... ali dzaba kad decko ima mozak ko ribizlu, i nema apsolutno nikakvu zelju da nesto postigne.
Citat
slazem se s tobom, nisu idioti vec lenji, a i glupi u pravom smislu te reci.
Inace, izraz idiot uglavnom se ne koristi za one koji su lenji i glupi vec za one koji su ruzni, radni i pametni.
Citat
Ko definise sta je normalno, nenormalno. prihvatljivo ili neprihvatljivo.
Vecina.
Citat
sa 5, 17, 64 godine iq je isti
Nije. Barem po onome sto sam ja o tome citao.
Citat
problem je sto ljudi pokusavaju da budu ono sto nisu i nikako ne mogu da budu.
I sto ljudi ne prihvataju kod drugih ono sto jesu i moraju biti...
Citat
jel ima zivotinja pedera?
Ima.

Inace cela ta prica...
Ja sam jednom rekao ... ti sto se najvise bore za prava, upravo su najiskljuciviji.. kada homoseksualac u svojoj borbi direktno pljuje po necemu najcistijem u nasoj istoriji, necemu sto je i meni kao ateista "sveto" .. i drugi borci ga u tome podrzavaju.. kada partijarha izvrgavaju ruglu... to je dovoljno ma kakvog opredeljenja bio da ti se zeludac prevrce ako si normalan i fer gledas na stvari..
O cemu pricam.. znaju oni koji su pratili pricu o izbacivanju Sergeja Trifunovica i jos nekih ljudi zbog "bezobraznog" vica sa jednog upadljivo demokratskog sajta..

Citat
Paki, ne znas sta je Vekslerov test. Podrazumeva opstu kulturu, racunanje napamet... Radi se usmeno. I po njemu, moze varirati.     tada sam imala 120, sto znaci- izuzetna.
Ja sam radila za odrasle, jer nisu imali za adolescente. (Kakva nam je drzava)

Necu da vam kazem, nove rezultate... Al` bolji su.  
Wechsler adult intelligence test je u sastavu maltene svake psihoevaluacije.
Pocevsi od upisa u vojnu evidenciju, preko upisa u skole i fakultete koje imaju testove sposobnosti, pa do centara za profesionalnu orijentaciju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Mislim da se slobodne diskusije u Srbiji ne tolerišu...
Ustvari, tolerišu se, ako odgovaraju najjačoj partiji, ili ako se najveći deo stanovništva slaže sa tim...
Primer pedera. Da oni naprave neku tribinu, država u principu ne bi imala ništa protiv toga, (jer, ipak, mi idemo u EU  Smile ),
ali bi ih navijači razbili... Imali smo slučaj i u Novom Sadu sa antiemitskim ispadima itd...
Dakle, zaključak... Srbija još uvek ne toleriše slobodne diskusije...
I mogu da kažem da sam prilično zadovoljan zbog toga...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.