Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su u Srbiji tolerisu otvorene diskusije?  (Pročitano 30192 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sujeta koja se protivi svemu što nije vlastiti stav, a ta sujeta se hrani strahovima, pa se od strahova pojedinac brani slepim hvatanjem za "svete istine" kao i za društveno poželjne obrasce ponašanja i mišljenja. Na to treba dodati psihopatiju koja je u ovim krajevima masovno oboljenje ličnosti, a psihopate "sve znaju" i krajnje su netrpeljivi prema drugačijem mišljenju, a ako psihopati dobronamerno ukažeš na njegove greške smatra te za neprijatelja.

Oni koji su pasivni su još i podnošljivi po principu "Pusti budalu da živi svoj život" ali si jako opasni po društvo gore opisani koji sebe vide kao misionare ili mesije koji će svoje budalaste ideje nametnuti svima, pogotovu ako steknu određen broj sledbenika "vojsku pravedne misije"

Na drugoj strani su mufljuzi koji hvataju ličnu korist pa iz tog motiva svesno propagiraju neke bogaljaste ideje, ne zato što u to lično veruju već zato što im to donosi dobit - novac i vlast nad ljudima. To me podseća na one koji su na majcama štampali razne likove sa ciljem da zarade nebitno dali je to Bob Marli sa siluetom travuljage ili Mladić dopunjen srpskim grbom, važno je da roba dobro ide. Hajde da zamenimo auto-tablice u Srbiji "da raskinemo sa mračnom prošlošću" a ja sam slučajno vlasnik preseraja koji će napraviti nove auto-tablice.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Postoji misljenje da su slobodne diskusije dozvoljene. Al` ne u Srbiji.

Sagovorniku radi sujeta, ljubomora, zavist ako drugi postigne nesto u svome zivotu. (Ovo je iz licnog iskustva)

I kako onda postupiti? Nastaviti govor, diskusiju s tim nekim ili mu mahnuti?  Smile

U Srbiji se cesto osudjuju i uobicajne diskusije. Slobodne- veliki zalogaj za slobodne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ljudi koji ne žive vlastiti život, niti imaju najblašu nameru da taj svoj život ispune bilo kojim kvalitetnim sadržajem, takvih ima svagde a pogotovu ovde u devastiranoj Srbiji. Onda su takvi opsednuti tuđim životima i pakleno zavide svakom ko na bilo koji način proživljava vlastiti život. Dao takvih je sticajem rđavih okolnosti isplivao do određenih društvenih pozicija sa kojih prosipaju svoju mržnju prema svemu što predstavlja zadovoljstvo i kvalitet u ljudskom životu, zaogrnuti nekakvom kvazi-ideologijom i redovno zaklonjeni iza određenih društvenih autoriteta ili velikih ličnosti na koje se neprestano pozivaju "Citiraću Nikolu Pašića..."
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Mislim da nije stvar u tome...

Vise je u onome- da komsiji crkne krava- cista zavist.  Smile

Ideologije su dobre, ako sluze dobrom. (Vise puta napisah... Pr. postujem one duboko religiozne ljude, ako su zaista takvi, kako nalaze religija.)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
LG Google Nexus 5

zaboravila si da napises: al nek crkne i moja, da komsija nema od nje koristi.  Smile

ne volim homoseksulce, jer mislim da je to nesto neprirodno. vestacki stvorena ljubav isto kao kad bi se dva ista pola kod magneta spojila, sto ne moze nikako.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Upravo ta bolesna zavist proizilazi iz praznine vlastitog života i to nije sistem uzora "hoću to i ja!" Već želja za razaranijem, upravo ta "krava koja treba da crkne"
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Uh... Ne bih ja da crkne moja krava...  Smile Smile

Homoseksualci... Nije mi prijatno, kada vidim 2 lika.  Smile

Zavist proizlazi iz praznine duse. Koliko god to oksimoronski zvucalo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu

zaboravila si da napises: al nek crkne i moja, da komsija nema od nje koristi.  Smile

ne volim homoseksulce, jer mislim da je to nesto neprirodno. vestacki stvorena ljubav isto kao kad bi se dva ista pola kod magneta spojila, sto ne moze nikako.

Ko o cemu baba o sexu a mirjanammm o pederima. Pusti bre ljude da se volu a i kakve oni imaju veze sa slobodnim diskusijama. To dal ces ti da pricas o njima ili ne nece njih spreciti da imaju sex.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
 Smile

Da l` sam ja baba? (... o sexu)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Homoseksualci... Nije mi prijatno, kada vidim 2 lika.  Smile

Videti 2 lika  Smiley 1, ali dve devojke ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.