Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Srbi naivan i neozbiljan narod ?  (Pročitano 21044 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Rambo, ja mislim da je zasluzhio da udje u strip.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vec je bio u njemu, ali u epizodnoj ulozi. Smile
Sada je sazreo za glavnu! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Tajni agent 2772  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Не тражимо ништа ново, само царство Душаново! Smile Smile
И да нам остане Војводина! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Hm,mis...........?Hm,da vi slu.............
Pravo,da vam kazem,da ostajem bez elana,da sa ovim hrvaticima raspravljam na ovu temu.
Mrtvi ladni,bezocno pokusavaju,da nam objasne,da NDH nije bila u pocetku,to sto je na kraju
ispalo da jeste?Pa,da je ubijenih,nisam uspeo da svatim Tukija,da li sve ukupno bilo oko 100.000?
Ili samo Srba,a drugih opet ne znam koliko?Ona limenka kokakole je vise nego plasticno objasnjenja
njegovog vidjenja problema(covek sa zajebava).Ovaj brojcani 2772,ili decko glumi kretena,pa zeli
da vidi kako je biti kreten,ili je zaista kreten,ili je drugo koleno od nekog jasenovackog koljaca,koji
se pravdao OZNI,da je u Jasenovcu stradalo mozda tisucu Srba,Jevreja,Roma i ostalih,ali mpri napadu
partizana na Jasenovac?Zbunjen sam,oni su kraljevi,kolika olos mogu biti!
@2772
dragi decace,ja nemam problem sa tobom  i tebi slicnima sto si ti Hrvat.Krivo mi je sto si glup,
i sto kad u nesto gledas svojim ocima,ti to vidis kroz tudje oci?Crkva vam je jebala kevu,koliki
ste fanatici,i koliko stvari gledate kroz vatikanske oci?Ali to ste vi,vi se hranite mrznjom prema
nama,da nas nema vi ne bi imali osecaj za identitet!Bilo bi vam sve jedno,kome sluzite,kao sto
vam je uvek i bilo,do ulaska u drzavu,koju je srpski vojnik stvorio na svom bajonetu!
Stalno se ponavljam sa ovim pitanjem,kako ste se bas probudili iz tog vaseg ¨tisucljetnog sna¨
u momentu,kada vas priznajemo za ravnopravne sebi,i ako ste jurisali na ¨svinjskog kralja¨ pod
zastavom austr?ougarske monarhije,da osvetite Franca Ferdinanda,u cijem carstvu niste bili i niste
imali nikakva prava?(U austrougarskoj svi su bili puk,i Cesi,i Slovaci,i Hrvati,i Srbi,i Slovenci,iRumuni(deo pod austrougarskom))Zasto?Cega ste se to uplasili,kad ste se prenuli od sna?
Kazes,da su Hrvati znali,da ce Pavelic i njegova ¨klika¨ krenuti tako zestoko na Srbe,da bi se telima bacali,na vojsku vermahta?!@Pa Srbi u NDH,najmanje su stradali od Nemaca,Italijana!
Srbe su u NDH,najvise ubijali bas vi Hrvati,i muslimani!Decak,nismo na istom intelektualnom
nivou,a cak sam i dosta stariji od tebe!Jednostavno lupas gluposti,istina te ne interesuje!
@di je tuki,ili kako vec?Ti si licemer,ti na ovom forumu rabis,kako vi kazete po novom jeziku
spermu?Jer dok citas nase reakcije,na tvoje postove,ti se samozadovoljavas.
Imam ponudu za vas dvojicu.Posto u vasoj ljepoj nemate respektabilan neboder,sa kojeg bi mogli
skociti na beton.Ja vas pozivam,da dodjete kod mene u Beograd,da vidite Avalski toranj,i da skocite
sa njega na novi beton!U vasem slucaju GLUPOST je vecna!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

da je meni takva mašta

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hm,mis...........?Hm,da vi slu.............
Pravo,da vam kazem,da ostajem bez elana,da sa ovim hrvaticima raspravljam na ovu temu.
Mrtvi ladni,bezocno pokusavaju,da nam objasne,da NDH nije bila u pocetku,to sto je na kraju
ispalo da jeste?Pa,da je ubijenih,nisam uspeo da svatim Tukija,da li sve ukupno bilo oko 100.000?
Ili samo Srba,a drugih opet ne znam koliko?Ona limenka kokakole je vise nego plasticno objasnjenja
njegovog vidjenja problema(covek sa zajebava).Ovaj brojcani 2772,ili decko glumi kretena,pa zeli
da vidi kako je biti kreten,ili je zaista kreten,ili je drugo koleno od nekog jasenovackog koljaca,koji
se pravdao OZNI,da je u Jasenovcu stradalo mozda tisucu Srba,Jevreja,Roma i ostalih,ali mpri napadu
partizana na Jasenovac?Zbunjen sam,oni su kraljevi,kolika olos mogu biti!
@2772
dragi decace,ja nemam problem sa tobom i tebi slicnima sto si ti Hrvat.Krivo mi je sto si glup,
i sto kad u nesto gledas svojim ocima,ti to vidis kroz tudje oci?Crkva vam je jebala kevu,koliki
ste fanatici,i koliko stvari gledate kroz vatikanske oci?Ali to ste vi,vi se hranite mrznjom prema
nama,da nas nema vi ne bi imali osecaj za identitet!Bilo bi vam sve jedno,kome sluzite,kao sto
vam je uvek i bilo,do ulaska u drzavu,koju je srpski vojnik stvorio na svom bajonetu!
Stalno se ponavljam sa ovim pitanjem,kako ste se bas probudili iz tog vaseg ¨tisucljetnog sna¨
u momentu,kada vas priznajemo za ravnopravne sebi,i ako ste jurisali na ¨svinjskog kralja¨ pod
zastavom austr?ougarske monarhije,da osvetite Franca Ferdinanda,u cijem carstvu niste bili i niste
imali nikakva prava?(U austrougarskoj svi su bili puk,i Cesi,i Slovaci,i Hrvati,i Srbi,i Slovenci,iRumuni(deo pod austrougarskom))Zasto?Cega ste se to uplasili,kad ste se prenuli od sna?
Kazes,da su Hrvati znali,da ce Pavelic i njegova ¨klika¨ krenuti tako zestoko na Srbe,da bi se telima bacali,na vojsku vermahta?!@Pa Srbi u NDH,najmanje su stradali od Nemaca,Italijana!
Srbe su u NDH,najvise ubijali bas vi Hrvati,i muslimani!Decak,nismo na istom intelektualnom
nivou,a cak sam i dosta stariji od tebe!Jednostavno lupas gluposti,istina te ne interesuje!
@di je tuki,ili kako vec?Ti si licemer,ti na ovom forumu rabis,kako vi kazete po novom jeziku
spermu?Jer dok citas nase reakcije,na tvoje postove,ti se samozadovoljavas.
Imam ponudu za vas dvojicu.Posto u vasoj ljepoj nemate respektabilan neboder,sa kojeg bi mogli
skociti na beton.Ja vas pozivam,da dodjete kod mene u Beograd,da vidite Avalski toranj,i da skocite
sa njega na novi beton!U vasem slucaju GLUPOST je vecna!!!

Ti si neuk i zaluđen čovjek, što nije ni čudo kada si cijeli život proveo u mediskoj i intelektualnoj cenzuri, što je i slučaj na ovom forumu, jer prvi puta kada se ne zajebavam , nego iznesem činjenice i malo normalnije ljudske misli, a da nikoga ne vrijeđam, post nestane...ali ti misli šta god želiš, život je lijep i kratak da bi se ozbiljno živcirao na ovom mjestu i sa ovakvim ljudima Smile
IP sačuvana
social share
zašto obavezno ne dođeš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 880
Ti si neuk i zaluđen čovjek, što nije ni čudo kada si cijeli život proveo u mediskoj i intelektualnoj cenzuri, što je i slučaj na ovom forumu, jer prvi puta kada se ne zajebavam , nego iznesem činjenice i malo normalnije ljudske misli, a da nikoga ne vrijeđam, post nestane...ali ti misli šta god želiš, život je lijep i kratak da bi se ozbiljno živcirao na ovom mjestu i sa ovakvim ljudima Smile
U pravu si ja sam pročitao tvoj post u korpi i totalno je argumentovan jedino ti zamjeram što nisi
iznjeo konačan zaključak da su se srbi samopoklali i natrčavali na bajonete jer bi bio kompletniji.
Ako je ono tebi činjenično i malo normalnije onda jeboga ti to ti je isto kao kada bih ja napisao
u Blajburgu su pored hrvata pobijeni i srbi i muslimani što je takođe činjenica.Jebeš procenat i ko
je ubica bitno je da je iznesena činjenica bez uvrede. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

da je meni takva mašta

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U pravu si ja sam pročitao tvoj post u korpi i totalno je argumentovan jedino ti zamjeram što nisi
iznjeo konačan zaključak da su se srbi samopoklali i natrčavali na bajonete jer bi bio kompletniji.
Ako je ono tebi činjenično i malo normalnije onda jeboga ti to ti je isto kao kada bih ja napisao
u Blajburgu su pored hrvata pobijeni i srbi i muslimani što je takođe činjenica.Jebeš procenat i ko

Ako mi je post izbrisan, kako si ga ti pročitao???Smile

I šta da ja dalje s tobom raspravljam?  Smiley 1
« Poslednja izmena: 23. Apr 2010, 19:51:31 od dije_tuki »
IP sačuvana
social share
zašto obavezno ne dođeš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 880

Ako mi je post izbrisan, kako si ga ti pročitao???Smile

I šta da ja dalje s tobom raspravljam?  Smiley 1

Pazi izvor ti je toliko pouzdan da si za srpski logor naveo Zenicu koju srbi nikada nisu kontrolisali pa čak ni
okolinu.
Pritisni burek forumi i siđi na dno stranice imaš korpu i u njoj se postove koji su obrisani.

P.S
Mislio sam da čovjek tvojih saznanja zna više.
Inače i Podsjelovo i Tumare su zauzeli muslimani i nisu imali nikake logore jer su u pitanju sela na planini.
Kažem ja tebi koristiš potpuno pouzdane činjenice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

da je meni takva mašta

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Hrvat,ajde mars u pizdu materinu!
Idi smrdi u toj Ljepoj tudjoj,pa do ponovnog sigurnog vidjenja.
Citat

čao, radno vrijemo gotovo za ovaj tjedan....i baš ču uživat ovaj vikend u ljepotama liepe naše, hvala Smile
IP sačuvana
social share
zašto obavezno ne dođeš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.