Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Ljuba Alicic i Keba ganci?  (Pročitano 36194 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 535
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma nisu ......
IP sačuvana
social share
Welcome to Србија, где мурија убија,
где нема правде ни за лек и само Бог је судија.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Svakome od njih na početku karijere to nije smetalo niti su krili.  Čim su zaradili pare i izgradili ime počeli su da analiziraju sopstveni narod i da ga se stide.  Počeli su da primećuju prljavštinu, nekulturu, sklonost ka kriminalu (čast izuzecima).  Nije meni problem da ih nazivam romima ali koliko oni sami sebe cene najbolji su primer gore navedeni.  Keba je ne tako davno osmislio čitavu strategiju da se opravda kako nije cigan.  Gostovao je kod  Jelene Baćić-Alimpić i tamo pričao kako je Srbin ali da nema ništa protiv romskog naroda, čak mu je i drag.  Uživo se javio i cobe da mu se izvini što ga je nazvao romom (sve uz dogovor pre emisije).  Skoro sam na NET-u pročitao kako i Tanja Savić negira kako je ciganka, strašno !.  Poštovani Romi, pa kako mi ostali da se postavimo prema vama kad ni sami sebe ne podnosite !.
Potpuno se slazem sa tobom.Sve si rekao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Evo sta su Grobari porucili na kup utakmici Partizan-Hajduk sa Liona Kebinom sinu:
Nisam ja , nisam ja , nisam ciganin,
to je Ljuba Alicic, ja sam Kebin sin!  Smile

Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja ih zovem Romi jer oni osećaju u toj reči nešto drugo od "Cigani". Nema smisla,meni bi smetalo al aj sad...
rom znaci covek na njihovom jeziku.....inace,tesko da ces cuti roma da govori "rom"....svi odreda kazu "cigan"ili "ciganin"......doduse...ima ona sitna ekipa u nvo-ima i raznim drugim kurajberisanjima koja zbog neke politicke korektnosti i zbog toga sto u svemu vide neku diskriminaciju i napad na manjine kazu "rom"... Smile

isti je slucaj kao i sa albancima na kosovu...oni svi govore za sebe da su siptari ali,zahvaljujuci kandickoj,biserko i ostalom smecu to nije lepo Smile...jer eto...kad se kaze siptar-to na srpskom zvuci kao uvreda....mogle bi doticne kurvetine da pokrenu inicijativu za zabranu srpskog.....srpski ne zvuci evropski i tolerantno Smile
To je sve nasledje iz bivse Juge. Ni ja nemam pojma zasto se zvanicno zovu Romi a uvredljivo je cigani a mislim da niko ni ne zna pravo objasnjenje. Isto tako za Albance se ne govori Siptari iako sami sebe tako nazivaju. Cuo sam da navodno su Siptari Albanci iz Albanije a Albanci sa Kosova Albanci, ko da su hteli da stvore odvojene nacije Albance i Siptare na drugoj strani.
Sa druge strane, kad vidis tu neku skin scenu u Srbiji koji umisljaju da su neonacisti mislim da je ovima nekako lakse da se izjasne ko Srbi.
Al ajde nek se javi Bf i kaze jednu pametnu o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

jesu obojica ganci,ali ako se oni sami stide onoga sto jesu to je njihov problem i sramota prema sopstvenom narodu Smile
IP sačuvana
social share
Ne reci nikom koliko sam plakala,ne reci koliko me bolelo,ne reci nikom koliko sam te volela,reci samo da sam nestala bez traga!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Al bar misle da ce ziveti mirnije
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

jesu obojica ganci,ali ako se oni sami stide onoga sto jesu to je njihov problem i sramota prema sopstvenom narodu Smile

Slažem se.

Neverovatna je stvar ta autosugestija i činjenica da čovek može sebe da ubedi u razne stvari. Kada sam video na NET-u izjavu Ljube Aličića nisam verovao svojim očima. Bezobrazluk kod nekih ljudi ide do te mere da i nešto što je svima jasno oni pokušavaju da okrenu. Naravno, to je njihova stvar ali i naš problem. Npr. ako nas sutra (bilo je takvih primera) optuže za netoleranciju i kažu kako su im prava uskraćena i da mi kao društvo nemamo razumevanja prema njima, treba samo da im ukažemo na njihovu netoleranciju prema sebi samima. Pa osnova svakog normalnog čoveka je saznanje o sebi i samopoštovanje. Oni prvo sami trebaju da raščiste sa sobom i srede se kao narod a onda će i biti ravnopravni sa svima drugima. Čast izuzecima kojih je nažalost jako malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Provereni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
toliki da veci nemogu biti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola DynaTAC 8000X
Ma,jok....samo se kvarcuju redovno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.