Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su kardiohirurgiju u Nišu gradili masoni?  (Pročitano 8599 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Pa crkva na bulevaru...brate slatki... Smile

Koja crkva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Овде нема ништа претерано шокантно нити заверенички. Судећи по сликама и муралу:

У изградњи болнице је највероватније играо улогу капитал од Малтешких витезова или Темплара, који делују и на нашим територијама, док са Малтешким редом наша држава одржава дипломатске односе:

Иначе, и Малтешки ред као и Темплари се хвале својим хуманитарним активностима и учествују у изградњи болница и школа широм света. Дакле, ту нема никакве велике мистерије, и нема потребе за иронисањем поводом ове болнице која је највероватније изграђена од стране једног од та два реда. Пошто оба имају сличну симболику, тешко их је разликовати, тако да не можемо знати ко је конкретно овде умешан.

А остале приче о везама са масонима и заверама спадају у спекулацију и немају конкретне везе са тим ко је градио болницу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
meni vise govori ''ko je glavni'' ona piramida sa izdvojenim vrhom ispred sanu-a u knez mihailovoj.
neka mi neko da smisleno objasnjenje zasto je vrh izdvojen (pa jos zlatan), i odma mu saljem 100eur na adresu.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Свевидеће око, дај сто јевра  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
mob
Nokia 6630, valjda
meni vise govori ''ko je glavni'' ona piramida sa izdvojenim vrhom ispred sanu-a u knez mihailovoj.
neka mi neko da smisleno objasnjenje zasto je vrh izdvojen (pa jos zlatan), i odma mu saljem 100eur na adresu.. Smile

pa to jesu podigli masoni  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony xperia
„Masoni“ nisu plaćeni

Slika površine devet kvadrata na ulazu u novu kliniku za kardiohirurgiju u Nišu delo je slikara i vajara Milovana Penkova

SLIKA površine devet kvadrata na ulazu u novu kliniku za kardiohirurgiju u Nišu delo je slikara i vajara Milovana Penkova (na fotografiji). Ovaj Nišlija naslikao ga je po narudžbini direktora Klinike za vaskularnu hirurgiju docenta Dragana Milića. Rad sadrži niz detalja za koje upućeni tvrde da su masonski simboli, što izaziva veliku pažnju javnosti. Ipak, postoji još jedan „detalj“ vezan je za ovo umetničko delo. Naime, slikar se javio „Novostima“ tvrdeći da naručioci nisu do kraja isplatili njegovo delo.

Milovan Penkov kaže da je u teškoj materijalnoj situaciji i da je zbog toga prihvatio da oslika platno dimenzije tri puta tri metra za 2.000 evra. Tvrdi i da umetnici to naplaćuju čak i tri puta skuplje, ali da nije imao izbora.

- Nisu mi sve isplatili - kaže Penkov. - Preko jedne farmaceutske kuće iz Zemuna uplatili su na moj račun 150.000 dinara još prošlog leta kada sam i radio na slici. Prošlo je godinu dana kako molim i obijam pragove da mi plate još 70.000 dinara.

Penkov naglašava da motivi koje je oslikavao nije bila njegova ideja, već da je radio po instrukcijama Dragana Milića.

- Ne znam šta bi oni trebalo nekome da predstavljaju niti sam ulazio u njihova značenja. Potrudio sam se da pronađem adekvatan model za konja i kao uzor mi je poslužilo delo nemačkog grafičara Alberta Direra - objašnjava umetnik. - Trebalo je da naslikam još jednu sliku istih dimenzija, ali sada mi se niko od naručilaca i uprave Kliničkog centra ne javlja. Posle 30 godina bavljenja umetnošću nisam ovo zaslužio. Ne primam platu jer nisam nigde zaposlen, nemam čak ni overenu knjižicu.

Direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da mu nisu poznati detalji oko angažovanja umetnika Penkova, dok je telefon Dragana Milića bio nedostupan.

NEDOSTAJU “SAMO“ STRUČNjACI

KLINIKA po uređenju odskače od ostalih u okruženju. Milić je tvrdio da je rađena po uzoru na američku kliniku „Mejo“. Međutim, u Nišu nema kardiohirurga, već će operacije obavljati stručnjaci iz KC Srbije.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy S2

pa to jesu podigli masoni  Smile

Naravno, nisu valjda poslasticari ili ornitolozi zidali.

« Poslednja izmena: 02. Dec 2014, 10:14:38 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Smiley

Poenta za masoneriju i iluminateriju.

Gilde postoje odavno. Simbolika i osjecaj bratstva je zanimljivo za odrasle ljude kao i za djecu.

Zavisi od grupe do grupe (tj. od uticaja clanova) koliko mocna ce da bude.

Tako da nije svaka grupa odma tajna sekta koja vlada citavim svijetom.

Neki su srednje uticajni netajni zajebanti, ocigledno  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2014, 12:00:03 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy S2
Smiley

Poenta za masoneriju i iluminateriju.

Gilde postoje odavno. Simbolika i osjecaj bratstva je zanimljivo za odrasle ljude kao i za djecu.

Zavisi od grupe do grupe (tj. od uticaja clanova) koliko mocna ce da bude.

Tako da nije svaka grupa odma tajna sekta koja vlada citavim svijetom.

Neki su srednje uticajni netajni zajebanti, ocigledno  Smile

Aha.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.