Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:28:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 143066 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Jevreji su uglavnom bili i jesu obicna govna ! Amerika je jevrejska . Sve visoke funkcije skoro zauzimaju jevreji . Vodecu rec u globalnoj politici su imali i dan danas imaju jevreji .

Tito je sve jevreje - bogate jevrejske zajednice , porodice , trgovce dijamantima idt koje su u to vreme u Yugoslaviji bile veoma mocne i gotovo najbogatije - proterao u Izrael kada je osnovan . Cim se oformio Izrael lepo ih Tito spakovao u vozove oduzeo svu imovinu i bogatstvo i poslao za izrael . To su bile porodice iz Beograda sa Dorcola . A da nepominjem kako ih je Hitler pakovao u cigarete - pa posle pusio  Smile  Smile  Smile  Smile

nije da se ne slazem sa tobom  Smile ,ali vodi rachuna jer je moderacija na ovom forumu u njihovim rukama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
CPU, припази на изражавање јер немаш право да на такав начин вређаш припаднике целог једног народа.

nije da se ne slazem sa tobom  Smile ,ali vodi rachuna jer je moderacija na ovom forumu u njihovim rukama  Smile

Додатно, и ово је тачно, мада  то право нисам никад злоупотребила, као што никад нисам рекла да су Срби или Хрвати или било који други народ "говна"!

Да се не бисмо даље објашњавали, припази на понашање!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
CPU bravo ucicu u off-u zbog tebe Smile
je si li ti ponekad citav kad ne mrzis sebe?
Pa od jevrejima osim zato mrzis jer oni imaju hrabrost suociti sa samom sobom. Ti to mozes?
Meni je to jako tesko, i nisam jevrejin, al plemic sam.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Mislio sam da ne odgovorim, ali ne mogu izdrzati.

Dali si ti pogledao prvo sebe ?? Koliko bi se tebi zamerki mogle naci ?? Na osnovu cega donosis zakljucke ??

Ako je neko uspesan, nevalja. Ako drzi do sebe, opet nevalja. Ako gura svoje, isto nevalja. A onaj ko ne vidi ispred nosa sta ima, dobar je. Taj donosi ocene o svemu. Taj je uredu.
Ako ti Jevreji nevaljaju, jel' svi ?? Drze ceo svet, pa sta onda ?? Sto to mi ne radimo, nego prosipamo m**a za bubrege ?? Jesu nam oni krivi sto ne drzimo do sebe, kao nacija ??
Uvek su nam drugi krivi, a sta je sa nama ?? Gde si ti u svemu tome ?? Sta mislis, koliko si veliki ako nekog nazivas govnom ?? Jel' ti lepo ako bi tebe neko tako nazvao, ili bi se bunio ?? Ko i sta ti daje pravo na to ??

Nemogu dalje pisati, jer bih se spustio na taj nivo i mnogo ruznog rekao. A sebe ne zelim svoditi na tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ne treba se uzrujavati na ružne reči.to je najbolji uvid koliko jevrejska nacija ili izrael doista jeste Božija izabreana nacija.ja kao srbin a budući jedan poznavalac biblije vrlo dobro znam to.Bog je njima dao Reč.moja tema,spašenje je od jrvreja koju rečenicvu je izgovorio Isus sami,vama nazovi hrišćanima bi trebala biti mera koliko ste vi u opšte vernici!izrael jeste bio od Boga zaslepljen i razapeoje svogmesiju kada se on pojavio,kako je i prorokovano:svojia dođe i svoji gane primiše,ali samo sa ciljem da paganske nacije dobiju šansu za Spašenje.a kad se navrši vreme pagana izrael će biti ponovo u milosti svoga Boga.i to ne može zaustavirti sav ovaj grešni svet skupa sa ričućim đavolom.ko njih blagosilja,kaže Bog biće blagosloven,ko njih prokune biće proklet od samoga Boga.birajte!hitler je zatoskončaokakoje sdkončao,a njegova duša danas je u dubinama pakla.bolje da se nikad takav nije rodio.tiot je  otputovao i sam na isto mesto na žalost  jer nije imao otkrivenje koga proteruje.proterao je svoju šansu za beći blagosdlov.amerika jeste pod blagoslovom jer drži jevreje u blagosiljanju ne u kletvi.mislim da je najverovatnije amerika zemlja koja je u otkrivenju pokazana kao zemlja koja će braniti jedan čas izrael,od opkoljavanja antihristovih vojski.znak da je  čovek opsednut demonom takođe je i mržnja prema izraelu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
CPU bravo ucicu u off-u zbog tebe Smile
je si li ti ponekad citav kad ne mrzis sebe?
Pa od jevrejima osim zato mrzis jer oni imaju hrabrost suociti sa samom sobom. Ti to mozes?
Meni je to jako tesko, i nisam jevrejin, al plemic sam.

1. Poradi malo na gramatici (padezi, recenicne konstrukcije i sl.)
2. Stara izreka kaze: "Poturica je gori od Turcina".

Razmisli malo o tome...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 16:13:40 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25

Ako ti Jevreji nevaljaju, jel' svi ?? Drze ceo svet, pa sta onda ?? Sto to mi ne radimo, nego prosipamo m**a za bubrege ?? Jesu nam oni krivi sto ne drzimo do sebe, kao nacija ??

jevreji su takvi kakvi su i nisu krivi za to . niko ne moze da krivi machku shto mjauche i psa shto laje .
  mi moramo jednostavno da shvatimo da su nam neprijatelji i da se tako prema njima ponashamo .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
jevreji neprijatelji,u čemu?u vašoj bezbožnosti?kako čovek  ljubeć Boga može uopšte imati neprijatelja?ako hoćete da budete prokleti,samo nastavite tako.Bog vas sluša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
ti mora da si neka podvojena licnost...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy S10
jevreji neprijatelji,u čemu?u vašoj bezbožnosti?kako čovek  ljubeć Boga može uopšte imati neprijatelja?ako hoćete da budete prokleti,samo nastavite tako.Bog vas sluša.

Kako mogu biti božji narod kad ubiše Božjeg sina??
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:28:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.