Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 13:56:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 145088 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mi ovde ne govorimo o svakom pojedinachnom jevreju ,nego o nekim generalnim odlikama jevreja kao rasne i nacionalne grupe .

inache ,dobro je poznato da jevreji teze svuda da naprave drzavu u drzavi i gde god imaju mogucnosti diskriminishu domace stanovnishtvo u pogledu posla ,polozaja ,ocena i.t.d. ali to i ne bi bilo tako strashno ,da jevreji gde god se pojave ne teze da unishte drushtvo koje ih je primilo - tipichna odlika parazita . ko ne veruje u to ,moze da se raspita o nacionalnom poreklu npr vodja raznih tzv NVO koje danas otvoreno deluju protiv srbije i ko ih finansira ....
kako covek nema pojma ni o cemu. ja imam utisak da si ti jedan veliki parazit.
najjaci Jevrejski lobi je u SAD, koja je istovremeno i najjaca drzava u svetu. ne vidim nesto da su je Jevreji "razrusili". To sto se pojedinci u svojoj drzavi osecaju marginalizovano, jadno i obogaljeno, mozda ne postoji jasan razlog tome, ali je najverovatnije razlog u njima samima. Svi su im drugi krivi, nikako da pocnu od sebe. Radni i vredni ljudi gode svakoj drzavi. To sto su Jevreji uspesni je samo pokazatelj njihovog mentaliteta...mozda cak i superiornosti (mada ne volim ovaj izraz, kada su u pitanju rase, nacionalnosti itd).
Neki ljudi imaju strasne komplekse, to se vidi iz postova. Za nesto su uskraceni u zivotu i traze izlaz u blacenju drugih, sto je, jelte, jedan zacarani krug...zalosno.
Nema ti druge, nego da ih gledas kako uzivaju u njihovoj velicini, a ti da se grcas i jedes od svoje l i c n e muke. Jevreji ti nisu krivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Svi su im drugi krivi, nikako da pocnu od sebe. Radni i vredni ljudi gode svakoj drzavi. To sto su Jevreji uspesni je samo pokazatelj njihovog mentaliteta...mozda cak i superiornosti
Mentalne ili finansijske? .....ajde probaj ponovo, jer ako si mislila na ovo prvo, deinstaliraj to iz glave......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
i mentalne i finansijske, inace ne bi bili nosioci covecanstva modernog doba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
maleckaa nemoj biti smesna
lep si nick dala sebi prilici tvojoj pameti Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
demantuj me...."pametni"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa evo ti cist primer znam  neke jevreje i ja sam u izvesnoj meri superioran u odnosu na njih. kreativni sam od njih, obrazovaniji
imam vecu iteligenciju(dokazano).................
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 18:22:05 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Smile

elem, mislim da njihovo "drzanje" u zajednistvu treba svima (pogotovo ovima bez kompasa, ovde ih ima u izobilju) da sluzi za primer. Da li su izabrani ili ne, ne znam i ne zanima me, cenim dela, a ne reci, Jevreji su sebe izgradili na delima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Ja ti savetujem da uzmes jevrejsku veru kako bi tvoje "umotvorine" postale mentalno superiorne......

A sad za nekoga ko zna o cemu prica. Verujem da su vecina (ne svi) antisemista procitali Protokole sionskih mudraca pa su svoj stav o Jevrejima potkrepili tekstovima iz te knjige. To je jedna od retkih knjiga koje jednostavno nisam mogao da procitam do kraja. Ta knjiga je neverovatna. Svaki protokol, tj. zapisi sa sastanaka, je napisan kao da ga je pisao jevrejski pandan Hitleru. Iluminati, masonerija je nesto sto najvise skodi reputaciji jevrejskog naroda pa ta knjiga mozda nije falcifikat ali jeste neverovatna propaganda. Nema sumnje da su neki Jevreji usko povezani sa masonima, graditeljima ali da oni oslikavaju globalni plan jevrejskog naroda je vise nego prenaduvano.....

Citat
Jevreji su sebe izgradili na delima.
Alo bre mozgu pametni novac=vise mogucnosti!!!!! Naucnik moze da ima IQ 300 a da ako nema
novca i ako nema uslove za skolovanje zavrsice kao cistac ulica. I nije Sumaher najbolji vozac u istoriji
moto-sporta vec jedan od talentovanijih koji je dobio sansu.......
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 18:43:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7
Citat
Јесу приносили људске жртве. Отприлике у исто време када и хомеровски Грци (до око 12. века пне). А Словени су људске жртве приносили и током 11. века не (око 2000 година касније). И?

Sta lupas,daj neki dokaz.........inace jedino "Slovensko" paganstvo je bilo bez zrtvovanja.

Citat
zanima me, cenim dela, a ne reci, Jevreji su sebe izgradili na delima

Metafora je cudo,Hiperbola jos vece,ajde ti "pametna" reci koja su to dela oni izgradili?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Ja ti savetujem da uzmes jevrejsku veru kako bi tvoje "umotvorine" postale mentalno superiorne......

i ja tebi to savetujem
Herros, dragi moj moderatorU: teorija relativiteta, Rokfeler zgrada (znacajan simbol), kvantna teorija, Windows OS...uostalom pretrazi na google ili yahoo (lakse je, ako te toliko zanima)
pa da i jedan od dvojice osnivaca "google-a", koji toliko koristite je Jew.

« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 18:53:26 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 13:56:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.