Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:30:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Jevreji izabrani narod?  (Pročitano 145107 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nigde nisam rekla "svi". ovde sam zbog ljudi koji slicno razmisljaju kao ja. prosto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
pa onda idi "pricaj" sa njima!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
nigde nisam rekla "svi". ovde sam zbog ljudi koji slicno razmisljaju kao ja. prosto
A oni koji razmisljaju drugacije, su skotovi. Stvarno prosto.......a dodao bih i bezobrazno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 

Jevreju su uspesni jer imaju najbolju
podlogu da budu uspesni. Ja znam decka iz Beograda koji je jevrej i on mi je rekao da njega vec ceka
posao odmah kad zavrsi fax. Koliko se oni drze zajedno govori i to da je on za vreme bombardovanja
bio u Izraelu, tj. dosli su lepo ljudi kad se tek spremalo sranje i celu porodicu odveli u Izrael a tako je bilo
sa mnogim porodicama.

Заиста мислиш да сви Јевреји потичу из богатих породица?
Тај дечко кога чека посао, мислиш да је то само зато што је Јевреј, ане зато што има неког рођака у тој фирми? Такве ситуације су непознате остатку људског рода, да се познаници и пријатељи, рођаци међусобно помажу. Чак и ако дође у ту фирму по тој линији, како ти кажеш, излетеће из исте ако се не покаже вредним и ефикасним радником
А што се тиче бомбардовања, да, знам да је било доста породица које су из Србије стигле у Израел, само међу њима је било и доста Срба који су оберучке прихваћени. Доста Срба је побегло из Србије уочи и током бомбардовања и притом не мислим на жене и децу, па се то Србима не замера, а Јевреји су, Боже мој издали Србију. Тја!
Јел Србима неко брани да се међусобно повезују и потпомажу? Колико знам , нема закона против тога. То што они то не раде, то већ није проблем Јевреја, Француза или Американаца, већ њих самих.
Сви знате да се буните против генерализације типа "Срби су геноцидна нација", а исто то радите другима. Ако је неколицина Јевреја трн у вашем оку, треба их све потаманити! О чему ви причате? Који је то цивилизацијски ниво? Да ли је иједан Јевреј на овом сајту дигао глас против Срба и Србије? А шта ви радите? Стварно треба да вас је срамота!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Заиста мислиш да сви Јевреји потичу из богатих породица?
Ne naravno. Rekao sam mnoge porodice a ne sve. Taj decko nije bogat, ali njega posao ceka jer mu je
tako receno i jer su njegovi roditelji clanovi jevrejske zajednice u Beogradu. To je fakat, on mi je sam to rekao. I naravno da ce leteti ako ne radi kako treba, ali on bar u startu ima posao za razliku od vecine....

Citat
Јел Србима неко брани да се међусобно повезују и потпомажу? Колико знам , нема закона против тога. То што они то не раде, то већ није проблем Јевреја, Француза или Американаца, већ њих самих.
Potpuno se slazem. Najveci problem Srba je medjusobno neslaganje. Vecina ne govori sa rodjenom bracom i sestrama
a sta onda ocekivati za ostale ljude......

Citat
Јевреја трн у вашем оку, треба их све потаманити! О чему ви причате?
To ja nigde nisam rekao, i ne znam zasto to pominjes u mom kontekstu. Ja samo kazem da treba uciti
iz njihove sloge. Bio bih tezak licemer kad bi se drizio sa pomenutim momkom a ovamo da pisem kako ih sve treba pobiti.........
« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 20:46:11 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
jevreji su narod koji je imao snage da se uz sve nedace koje su ih pratile tokom njihove bogate istorije izvuku na najbolji nacin!!!njihova umjesnost u zaradjivanju novca je izazvala revolt kod citave evrope sto je kasnije dovelo do holokausta, a sve to samo zbog ljubomore......i sada jevreji drze vecinu visokih cinovnickih mjesta u svim drzavama!!!zbog toga je jevrejski lobi jak!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

proizvodjach mobilnog telefona???...sjajno zaista

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
zato shto su zagrizheni religijski zealoti...oni bre nisu narod...oni su sqpina sveshtenika
IP sačuvana
social share
borim se za mir u svetu
jedem lebac i pashtetu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
zato shto su zagrizheni religijski zealoti...oni bre nisu narod...oni su sqpina sveshtenika
Мора да познајеш баш много Јевреја, кад можеш да кажеш тако нешто са толиком сигурношћу.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
"Pretpostavljam" da su jevrejomrsci upoznali svih tih par miliončića Jevreja u celom svetu i da ih argumentovano napadaju. Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mi ovde ne govorimo o svakom pojedinachnom jevreju ,nego o nekim generalnim odlikama jevreja kao rasne i nacionalne grupe .

inache ,dobro je poznato da jevreji teze svuda da naprave drzavu u drzavi i gde god imaju mogucnosti diskriminishu domace stanovnishtvo u pogledu posla ,polozaja ,ocena i.t.d. ali to i ne bi bilo tako strashno ,da jevreji gde god se pojave ne teze da unishte drushtvo koje ih je primilo - tipichna odlika parazita . ko ne veruje u to ,moze da se raspita o nacionalnom poreklu npr vodja raznih tzv NVO koje danas otvoreno deluju protiv srbije i ko ih finansira ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:30:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.