Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Crna Gora ce...
napredovati bez Srbije
napredovace, ali ce ih pojesti albanski lobi
nece napredovati bez Srbije
otici u ponor
nisam siguran-a
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su Crnogorci izmisljena nacija!?  (Pročitano 74358 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
1) I moj je pradeda bio u Austrougarskoj vojsci, kasnije je prebegao u Rusiju, znaci - mobilisan je na silu .

2) Ja zaista ne mogu opisati koliko sam uzasnut da Svetog Savu vredja jedna ... individua poput tebe
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
u albanskoj vojsci a? crnogorci, cetinjani? sto se odbranise od turaka 500 godina? njegosevi cetinjani , njegosa kojeg toliko volite ? u albanskoj vojsci??? pa vi ne znate nista o nama!
ja svetog savu ne vrijedjam ja iznosim cinjenice! a to sto ga vi smatrate za sveca to je vasa stvar, meni je bitno da nelazem nista , i srpska crkva je anatemisana dva puta (prokletsvo je bacano na nju)

i umjesto sto pricate iz svojih glava koje su napunjene laznom istorijom pokazite brate neka dokumenta vidite li koliko ima dokumenata u mom potpisu? neoborivih i smrtno ozbiljnih dokumenata. to su apsolutni dokazi o nekim stvarima . samo sto vi nezelite da vjerujete u njih , ustvari vi nemozete da vjerujete vi ste drugacije nauceni i tacka.  procitajte paznjivo linkove iz mog potpisa pogotovo poslednji!
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 01:25:25 od velebiti_tribes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
to je laz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Hajde da vidimo da li je laz! Da vidimo cinjenice!

"Anatema, kao najveća kazna za jednu crkvu ili njenog velikodostojnika, bila je primjenjivana u crkvi, a teorijski je  moguća i danas. Na nesreću protivnika crnogorske crkvene samostalnosti, nikakva anatema se ne odnosi na Crnogorsku pravoslavnu crkvu, za razliku od Srpske nad kojom su izrečene čak dvije.  Prva je ona ohridskog arhiepiskopa Hometijana stavljena na Savu Nemanjića, prvog srpskog arhiepiskopa koji je nezakonito (simonijom) kupio autokefaliju, odnosno bio hirotonisan za arhiepiskopa bez znanja i dozvole majke crkve, dakle Ohridske arhiepiskopije u čijem sastavu su bile Raska i Prizrenska eparhija.  Druga anatema na SPC bačena je od carigradskog patrijarha u vrijeme cara Dušana, povodom nezakonitog podizanja Srpske arhiepiskopije na stepen patrijaršije 1346. godine.
    Srpska pravoslavna crkva tvrdi da su obje anateme davno ukinute, ali su dokumenti o tome tobože negdje zatureni. Sve dok ne postoji pismeni dokaz o ukidanju najveće kazne anatema se i dalje proteže na kažnjenog. No, eto, pismeni su dokaz vjerovatno "slučajno" zagubili. Možda su se nestašna "deca" srpskih patrijarha i mitropolita igrala pomenutim gramatama. Uostalom, u SPC ionako sve može."

Dusan i SPC je anatemisan zato sto je iskoristio crkvu da bi sebe nazvao carem.

Naravno sve ove informacije se kriju od vas i nikad vas istini nece nauciti u skoli , nikad vam spc nece reci istinu. Vi ste kao djeca vaspitani na jedan nacin vi vjerujete u bajke , pa vam istina izgleda nepojmljiva.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 01:31:51 od velebiti_tribes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Mene samo interesuje kako ti to sve najbolje znas.
Kao neka lutajuca enciklopedija.

Nije ovde tema ni Sveti Sava,ni Pravoslavna Crkva,ni pedofilija........
Tema je jasna necemo ici u off

E sada o temi malo.
Pa kao sto u Srbiji imas i Madjara,Hrvata,Muslimana......tako u CG ima i Srba i Siptara......
Njegos je jedan od Srba,a ti si sam rekao da si jedan od Albanaca tj da vuces to poreklo.
Cenim kada se to prizna.
Na kraju krajeva svi smo ljudi od krvi i mesa  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
druze vidis li da je decko rekao za moj post "da je laz" , ja sam mu samo objasnio da nije laz. i po tebi skrecem sa teme , neznam jeste li stvarno bezobrazni ili ograniceni pa ne vidite sta pisem? sto se tice njegosa , da li stvarno mislis da ste ti i njegos isti narod a da sam ja jedan drugi narod? da li stvarno mislis da je njegos danas ziv da bi bio srbin zajedno sa tobom i ostalim lazljivcima  i trubacima?
i kako mozes da govoris da vucem porijeklo od albanaca kako mozes da mi govoris da sam albanac? zasto si tako bezobrazan druze? ja sam rekao da crnogorci i albanci imaju dosta slicnih obicaja , da su se zajedno borili protiv turaka i da su dosta srodni , sto su i srpski naucnici govorili. da li si uopste pogledao link koji sam dao?
http://www.rastko.org.yu/rastko-al/folklor/sorovic-folklor_l.php
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 01:44:43 od velebiti_tribes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
kolege forumasi, molim vas za komentar na temi Sveti Sava, ti.... osobo, nisi pozvan, zadrzi otrovnost za sebe
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
druze vidis li da je decko rekao za moj post "da je laz" , ja sam mu samo objasnio da nije laz

Jel ti ne razumes srpski, vec samo maternji??? Ako ti je mod rekao da prekines, onda prekini... I procitaj Pravilnik Politickog foruma, nema replika na odluke modova!!!

Ja sam ateista, ali necu da trpim vredjanje i bezrazlozno bulaznjenje. Ne, necu ni da citam sta si postavio u potpisu kao linkove, posto me tema kao takva ne zanima, ali je moje da vodim racuna o ponasanju na ovom delu foruma...

A ponajmanje zelim da slusam "argumente" koje je u politizovanom kontekstu prvi plasirao od policije na to mesto Vam postavljeni raspop Dedeic...

Nazad na temu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sto se teme tice.... koliko ja vidim, niko od Srba se ovde ne oseca ugrozenim, pa nema ni potrebu da se brani tako grcevito... niti da poteze isfabrikovanu istoriju. A to je ironicno, jer je ovde bilo sakupljeno nekoliko desetina  hiljada  potpisa da se Srbi izjasne na referendumu ! ! kao da je neko hteo da ih zadrzi... ??? ja nikoga takvog ne poznajem

A sto je najgore... svi koje znam su bili u fazonu "ma nek idu, nek su zivi i zdravi"
a ispada da smo maltene bili spremni da ratujemo da ostanemo sa CG

steta je to.... svi mi imamo neke veze sa Crnom Gorom, a ovakvi ispadi ce nam je ogaditi
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 02:14:37 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
E trube.....kada ce Crna Gora imati nesto poput Guce??? Pola Balkana dodje na taj spektakl ti pljujes po tome...
Nemoj da pocnem pricati kako je cika Milo drao pendrecima ljude na proslavi Pravoslavne nove godine 98/99 bez i kako su se palili badnjaci uporedo samo s jednom namerom izazivanje sukoba....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.