Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:52:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73264 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Moguće je ne samo u 'komšiluku' već i ovde.
Ako je tačna priča(a ja sve više verujem da jeste)da  je svetska istorija lažirana,obrazovni sistem,mejnstrim mediji-fake,da su vlade Britanije i Usa korumpirane,da su vanzemaljci infiltrirani u vlade,tj.da su sama vlada u vladi-onda smo ga najebali.Jer,oni se hrane strahom i njihova vrsta opstaje na proizvodnji žarišta i haosa tamo gde može hraneći se tom energijom kroz pore.
  Nestanak dece i ljudi-radi ispitivanja i/ili mučenja kako bi se kupila energija nastala od straha,otmice i experimenti na ljudima...Živimo stvari koje sunam rekli,jedemo i ubijamo životinje jer su nam rekli,patimo kad smo bez partnera jer su nas tako učili i hiljade drugih,s kolena na koleno prenetih stvari.
Pogledajte Ameriku sada,njihova država je napravila haos 9.septembra 2000.(pogledaj Loose change u potpisu..) napravivši takvu paniku u ljudima da su pristali na sve jer se orkestrirano manipuliše!Izglasali su masu "patriotskih" zakona i sada imate marince koji ulaze na gajbe i pretresaju ljude na sred ulice.Fašizam?Bogami,nije daleko.
-Na Sumerijskim pločicama piše slično,mnogo pametnih i dobrih ljudi govore da smo brain woshirani i svakog smo dana sve više i govore da postoji ta teorija zavere da se do 20014 čovečanstvo reducira kroz treći svetski rat  Smile Da visa kartice sadrže sve moguće i nemoguće podatke o vlasniku a bez iste ne možete nigde...Planiraju se kcije da ljudi kasnije pristanu na mikročipovanje..Uznemirujući podaci..?Ali,zar neki od vas nisu osetili bar jednom da sa ovim svetom nešto ozbiljno ije u redu?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Pa,meni sve vec odavno dekuje orkestrirano,i ratovi i te bolesti koje se pojavljuju...sve je to iz iste fabrike....samo je pitanje da li mi mozemo nesto da uradimo po tom pitanju Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Moguće je ne samo u 'komšiluku' već i ovde.
 Ako je tačna priča(a ja sve više verujem da jeste)da  je svetska istorija lažirana,obrazovni sistem,mejnstrim mediji-fake,da su vlade Britanije i Usa korumpirane,da su vanzemaljci infiltrirani u vlade,tj.da su sama vlada u vladi-onda smo ga najebali.Jer,oni se hrane strahom i njihova vrsta opstaje na proizvodnji žarišta i haosa tamo gde može hraneći se tom energijom kroz pore.
  Nestanak dece i ljudi-radi ispitivanja i/ili mučenja kako bi se kupila energija nastala od straha,otmice i experimenti na ljudima...Živimo stvari koje sunam rekli,jedemo i ubijamo životinje jer su nam rekli,patimo kad smo bez partnera jer su nas tako učili i hiljade drugih,s kolena na koleno prenetih stvari.
 Pogledajte Ameriku sada,njihova država je napravila haos 9.septembra 2000.(pogledaj Loose change u potpisu..) napravivši takvu paniku u ljudima da su pristali na sve jer se orkestrirano manipuliše!Izglasali su masu "patriotskih" zakona i sada imate marince koji ulaze na gajbe i pretresaju ljude na sred ulice.Fašizam?Bogami,nije daleko.
 -Na Sumerijskim pločicama piše slično,mnogo pametnih i dobrih ljudi govore da smo brain woshirani i svakog smo dana sve više i govore da postoji ta teorija zavere da se do 20014 čovečanstvo reducira kroz treći svetski rat  Smile Da visa kartice sadrže sve moguće i nemoguće podatke o vlasniku a bez iste ne možete nigde...Planiraju se kcije da ljudi kasnije pristanu na mikročipovanje..Uznemirujući podaci..?Ali,zar neki od vas nisu osetili bar jednom da sa ovim svetom nešto ozbiljno ije u redu?
Druže,kakve se zavere u tvojoj glavi odvijaju,jel to pamflet iz neke sekte,ovo što si napisao pravazilazi to da li ste videli nlo,već da li imate imalo veze sa realnim životom,stvarno ovo što si napisao nema veze ni sa čim već samo sa tvojom bujnom maštom.I ko ovaj tvoj tekst shvati ozbiljno on je lud.Ovo je scenario za dosije x.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Makar pogledaj u mom potpisu Loose change...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Hm,diletant...zasto li je to?A jesi li probao da procitas knjigu o d Davida Ickea,imas je celu na ovoj temi...procitaj,mozda ti  bude jasnije o cemu Taxtex prica,nema to nikakve veze sa sektama ili bilo sta slicno....a ako te mrzi da je citas onda je uzaludno,ovo neces shvatiti na pravi nacin Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
,jedemo i ubijamo životinje jer su nam rekli

Човек је природно кренуо да једе и животиње и биљке, једење меса је довело до развоја мозга, човек је сваштојед (а доказ за све ово су наши зуби (поготово предњи који су грађени да кидају месо) који су прављени за једење меса и биљака) ми можемо јести и инсекте (мислим да се негде и једу).
Познато је да су ловци паметнији од ловине, ловина само треба да бежи и да се скрива, док ловац мора да је ухвати.
Природни закони на делу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Природни закони на делу
  Smile Nijedan mesožder u životinjskom carstvu se ne koristi puškom i zamkama već isključivo svojim kandžama i brzinom,zatim ulovi životinju i snažnim ugrizom za vrat ili kičmu je ubija.jede je sirovu. To je prirodno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Nijedan mesožder u životinjskom carstvu se ne koristi puškom i zamkama već isključivo svojim kandžama i brzinom,zatim ulovi životinju i snažnim ugrizom za vrat ili kičmu je ubija.jede je sirovu. To je prirodno.

Можда су наши преци користили стреле или копља, али ако неки мајмуни користе назови "копља"(немогу да се сетим где, читао сам пре месец два), онда идаље спада у природне законе.
Оно што хоћу да кажем да смо ми сваштоједи, развили смо се у то што смо данас (еволуција), нису нас натерали ванземаљци.

Али ово већ иде са теме која се бави НЛО-овима, не еволуцијом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Citat
Природни закони на делу
  Smile Nijedan mesožder u životinjskom carstvu se ne koristi puškom i zamkama već isključivo svojim kandžama i brzinom,zatim ulovi životinju i snažnim ugrizom za vrat ili kičmu je ubija.jede je sirovu. To je prirodno.
To nema veze sa istinom,misliš da lav ne bi sedeo u hladu i pucao iz puške na gazele,samo da je dostigao taj nivo evolucije,a nama niko nije rekao da jedemo meso i biljke,jer je to jedino  jestivo na planeti,verovatno su i probali da jedu kamenje pa nije išlo.Daleko smo otišli,ovo nema veze sa ufo.
Ne veruješ ti samo u ufo,već u sve moguće zavere,a onda se postavlja pitanje,da li racionalno o tome razmišljaš,ili puštaš mašti na volju.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Da "lav" sedi u hladu i puca ne bi bio lav.
Ali poenta je bila u tome da mi koristimo bića od kojih smo inteligentniji.Zar ne izgleda prirodno ne da nas neko jede,već koristi i upotrebljava za svoje potrebe?Neko je rekao ej,pa što nas ne roknu i preuzmu planetu?Pa,zbog toga što opstaju hraneći se energijama koje proizvodi strah,bol i patnja isto kao što mi opstajemo stvarajući bol i patnju niže razvijenim oblicima života.Samo uzmite mogućnost da se dešava nešto van našeg poimanja realnosti.Ne kažem da je istina sve ovo ali neki ugledni ljudi zbog nas običnih smrtnika-stavljaju karijere a i životu u torbu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:52:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.