Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 11:32:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste videli NLO???
Da
28.6%  (54)
Ne
71.4%  (135)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste videli NLO???  (Pročitano 73354 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Sony xperia
Citat
Ово ми једносавно нема логике како би функционисало, једино да вршимо фотосинтезу, другачије нема.

Zasto da ne?? I biljke to koriste ali im ne zadovoljava potrebe, pa koriste koren za dobavku jos hranljivih materija. Ako bi nama koza bila u mogucnosti raditi po principu fotosinteze, ne bi nam trebali organi za varenje. Kako bi onda dobavljali dodatnu potrebu za energijom?

Citat
Па досад нисам имао осећај да ме неко једе.

Zasto bi morao da imas taj osecaj. Niko ne misli na klasican kanibalizam. Ako smo jednim delom i energetska bica, sto jednim delom neko to ne bi mogao koristiti. Covecanstvo sebi pridaje veliki znacaj. A to nam ne valja. Tek smo zakoracili u neka otkrica, a vec se kurcimo kako smo savladali ovo ili ono. A onda natrci tornado ili uragan i jebe nam nanu. Jos kao pecinski ljudi koristimo energiju drveta, sagorevanjem. A zna se da jedna cepanicadrveta u svojim medjuatomskim silama ima dovoljno energije da snabdeva grad od 100000 ljudi punih 1000 god. Mi to jos neznamo da koristimo. A ko kaze da neko to nije naucio vec.
I sta onda sa tim potrebama? I dalje cemo jesti biljke i zivotinje, sve dok ne naucimo neke stvari.

Sve je ovo moguce, samo je pitanje da li ce se ostvariti. Fazon je sto neke stvari se tesko prihvataju.
Evo primera. Sta bi ste rekli nekom, ko bi vam rekao, i muskarci mogu biti trudnice i nositi bebu u stomaku. Naucnici kazu da ne postoji prepreka u tome. Nemojte samo te nepostojanje matrice i td, ako vec smatraju da je moguce onda i znaju kako. Ali eto to da li rusi osnovna shvatanja i nacela.

Ne mozemo biti kategoricni u svojim tvrdjama. Sta je nekada bilo SF, sada je realnost.
 Ja vam ne govorim da morate verovati. Ne to nikako. Vec da razmislite i o drugim aspektima. Da budete otvoreni i za druge predpostavke. Ne treba odmah donositi zkljucke. Dosta cesto se desi da na osnovu malog broja saznanja donese se zakljucak, a onda se desi da je dovoljno samo jedno saznanje da sve to promeni.
Vi mozete i gledati serije o nekoj temi na TV-u, ali ne zaboravite da neka od grupacija moze platiti za izradu odredjene emisije. A zakljucak u toj emisiji, ili knjizi, moze biti njeno misljenje. Za to samo iznete stvari u tome uzimajte k znanju, a ne kao nesto definitivno. Sakupljanjem tog znanja u sebi i uporedjujuci sa drugim stvarima pocecete sami donositi sudove na osnovu vise informacija i saznanja. Postajacete sve suptilniji i zahtevniji, traziti sto vise detalja za neku stvar.
Ajd da ne smaram vise.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 21:52:55 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ma,jel vidite da je rasprava odvela temu u totalni off...bolje da batalite dalje prezvakavanje o istoj stvari Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Niko ne misli na klasican kanibalizam.
Канибализам је када једеш припаднике исте врсте (нпр. људи једу људе), тј. када би ја неког у Ханибал Лектор стилу сервирао за ручак. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Citat
Niko ne misli na klasican kanibalizam.
Канибализам је када једеш припаднике исте врсте (нпр. људи једу људе), тј. када би ја неког у Ханибал Лектор стилу сервирао за ручак. Smile

Znam dobro sta je, ovde je rec o svoj grozoti, o tome da neko nekog jede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ljudi na History Exploreru ce uskoro biti emisija o Hladnom Ratu i NLOima(zajedno)...!
ja lepo kazem nevernicima i skepticima-Nacisti su (na)pravili nekoliko prototipova koji su oboreni u Rusiji,a deo je odnet u ameriku,a deo unisten...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k750i
ljudi na History Exploreru ce uskoro biti emisija o Hladnom Ratu i NLOima(zajedno)...!
ja lepo kazem nevernicima i skepticima-Nacisti su (na)pravili nekoliko prototipova koji su oboreni u Rusiji,a deo je odnet u ameriku,a deo unisten...

Mislis na History Viasat? Kada tacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
mob
Sony xperia
Ja nemam taj kanal. Ako ti nije tesko prenesi utiske.

Ha, evo upravo na jednoj niskoj tv, vest da su ljudi iz nekog obliznjeg sela prijavili vidjenje vanzemaljca. Bio u nekoj njivi, izmenio oblik i uzleteo ka nebu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Opak neki zeleni  Smile
Uh,samo da nadjemo odgovarajuće objašnjenje za sve i da nam je mirna glava-što bre neko da mozga o nekim groznim stvarima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo

Ja sam gledap emisiju o tim nemačkim letelicama,oni nisu uspeli ni pošteno da ih podignu u vazduh,imali su ogromnih problema sa motorima koji ih pokreću i sa upravljanjem i ni jedan pravi let nisu obavili.A nekoliko je odneto u US,jer su ih saveznici našli na kraju rata.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Hej a onaj intervju o gmazovima nema više komentara?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 11:32:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.