Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Ne volem, nikog, lutko, takva mi je narav kao odžak star i garav puno dima je kroz mene proslo. Ne volem, ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem ih na čiviluk od njih ništa dobro nije došlo