Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:47:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li smrt ima svrhu?  (Pročitano 49452 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0

kazu da se covek i nije bas mnogo promenio ili razvio. kultura se menjala

Баш сам гледао неки документарац где каже да ако бебу од пре 30.000 година временском машином доведемо у ово време и одгајамо и учимо на исти начин као данас не би било разлике између те бебе и данашње бебе у смислу развоја... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
Citat
kojih reci? ljudskih reci?
ljudske reči jedino i postoje  Smile
Citat
snimak i nema neki kvalitet.
snimak nema nikakav kvalitet
Citat
moguce je naci bolji koji bi dao primer takve uspesne komunikacije> coveka i gorile koji razgovaraju jezikom znakova.
čovek i gorila (ili bilo koja druga životinja) ne ''komuniciraju'' uopšte a kamoli da imaju ''uspešnu komunikaciju''. komunikacija je čin prenošenja razumljive informacije;gorila (kao i kuca,maca i ostalo),budući da nema razumevanje reči,ne razume šta se oko nje dešava a kamoli govori;to što oni,dok gorila recimo mlatara rukama,kezi se il šta već, kao stave titl ''srećna sam'' (kao,gorila želi to da kaže) je smehotresno i poražavajuće je da i dalje ima ljudi koji veruju da životinje imaju bilo kakvu svest/razum (najjači mi je primer sa ogledalima  Smile )
Citat
sta je tebi tako jadno ne znam
objasnih sad. ali opet,to je samo moje mišljenje,nekome je to slatko,simpatično (što bi mi bilo okej i ne bih imao ništa protiv da je osoba kojoj je to slatko i simpatično dete od nekih deset godina), fascinantno..

Citat
Covjek je, bilo iz psihijatrijske ili religiozne perspektive, psihicki najnaprednije bice, bice sa dusom. To stoji.
kakvom ''dušom''? šta je duša?
Citat
Ali ipak, s obzirom da je klasicno objasnjene da zivotinje nemaju nista.. zanimljivo da shvatimo razlicite nivoe kod zivotinja. (bar meni)
ne postoje nikakvi ''različiti nivoi kod životinja''. kako eyepheel reče (a to je jedna od retkih stvari u kojima se slažem s njim), sve životinje (sem čoveka naravno) imaju samo instinkte i nagone.to je to.nemaju svest,nemaju razum,nemaju mišljenje,nemaju omiljeni film
Citat
Nije fer reci da je to 'jadno'
retko šta je fer na ovom svetu ali iskazati svoje mišljenje,što sam ja i bio uradio,svakako nije nefer
Citat
ipak su to naucnici koji nisu nasumicno izabrali da se bave time. I koji su ulozili veliki napor u povezivanje vrsta.
to nisu naučnici, to su ''naučnici''. naučnici znaju/svesni su da nijedna životinja (sem čoveka) nema razum/svest
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
S tobom se razgovor izgleda svodi na puko kontriranje.

Na svaku stavku si prosto kontrirao "ne nije, ne nije"..

Zbog toga si mi demotivisuc sagovornik - pa nemam nikakvu zelju da ista dalje obrazlazem svoju poziciju (ako te uopste i zanima), iako inace smatram da je vrijedna jer imam znanje iz psihijatrije i medicine..  tj. moja vidjenja nisu licna i nasumicna.

Al svakako imas pravo na svoje misljenje... peace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
ne svodi se na ''puko kontriranje'', svaka moja izjava/mišljenje potkrepljena je argumentima.to što ti nemaš protivargumente jbg..sve najbolje!
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
to je bila i moja poenta. ne mozes ocekivati od zivotinja da govore ljudskim, nego eventualno svojim jezikom

zvucis mi sve u svemu kao da si zivot proveo u sred beograda odrastajuci na asfaltu, uskracen za kucnog ljubimca kakav je pas
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
S tobom se razgovor izgleda svodi na puko kontriranje.

ne svodi se na ''puko kontriranje''

Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2014, 18:50:16 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
Citat
to je bila i moja poenta. ne mozes ocekivati od zivotinja da govore ljudskim, nego eventualno svojim jezikom

zvucis mi sve u svemu kao da si zivot proveo u sred beograda odrastajuci na asfaltu, uskracen za kucnog ljubimca kakav je pas
ali one i nemaju nikakav jezik,budući da nemaju reči.vrtimo se u krug

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
zasto mislis da reci moraju da se izgovore?
delfini mozda cak i govore
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
ne moraju da se izgovore ali mora da se ima razumevanje reči.životinje nemaju razumevanje reči, te ih ni ne koriste.vrlo je prosto zapravo
Citat
delfini mozda cak i govore
a daj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
da li se prijatnije osecas ako mislis da zivotinja koju jedes nije imala svest i razum? i osecanja? nego ako mislis da su imali?

verujes li u zivot posle smrti?
« Poslednja izmena: 22. Dec 2014, 21:34:57 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:47:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.