Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li smo zaista onakvi kakvima se predstavljamo?  (Pročitano 17480 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mozda je politicki forum malo specifican  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Misliš da se laže više nego na seksomanskom?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Misliš da se laže više nego na seksomanskom?  Smile Smile Smile
nemam pojma koliko se laze na sexomanskom  Smile Smile
ali se na politickom izmisljaju neke price koje vredjaju mnogo ljude tako da to nije bas forum za opustanje cak bi pre rekao suprotno ali to sad nije tema  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Najmanje se lazhe na sex forumu, ako izuzmemo temu "Ovo je zena koju sam kreso" Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Najmanje se lazhe na sex forumu, ako izuzmemo temu "Ovo je zena koju sam kreso" Smile

Smile cini mi se da ih ima mnogo vise...

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
SonyEricsson k310i
Jedno istraživanje, nedavno sprovedeno u Velikoj Britaniji ,pokazalo je da svaki čovek slaže u proseku četiri puta dnevno, 1.460 puta godišnje i 88.000 puta u toku života.

Naravno, reč je o malim, uglavnom bezazlenim lažima.

Najčešća laž (28 odsto) je : "Nije mi ništa, dobro sam".

Slede potom "Drago mi je što te vidim", "Nemam para kod sebe", "Ne, tvoja zadnjica ne izgleda veliko u tome", "Naravno da te volim", "Server je u kvaru", "Ispraznio mi se mobilni".

Istraživanje je takodje pokazalo da muškarci lažu gotovo dva puta više od žena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Smile ma nije moguce     Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Citat
Smile ma nije moguce     Smile Smile
Možda su žene u anketi lagale.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Isplative laži

Savremenim svetom sve više ovladava maksima: "Istina se više ne isplati". I sve je više koriste i muškarci i žene s osnovnim ciljem, to jest opravdanjem, da je laž sama po sebi dozvoljena onda kada može da pomogne da istina ostane mirna i spokojna. Logično se nameće pitanje da li je laž dopuštena samo u takvim prilikama, ili postoje neki drugi modaliteti na kojima se u budućnosti da raditi?

Laž zauzima istaknuto mesto među grehovima. Još od malih nogu učeni smo da je laganje loše, da nikada ne treba lagati, da je laganje neoprostivo; ko laže, taj i krade; u laži su kratke noge; ako budeš lagao, porašće ti nos itd. Ipak, kada se sve to skloni sa strane, koje su to prilike u kojima bi laž mogla da bude aminovana? Opšti utisak je takav da nas vreme u kojem živimo često primorava da posegnemo za neistinom. Možda to i nije laganje, jer, ako se istina danas malo ceni, a sve ostavlja utisak da je zaista tako, da li je onda laž opravdana, ili bar u određenoj meri prihvatljiva? Ova dilema svakako ne znači da treba pružati podršku prevarantima i manipulatorima svih vrsta, ali je nemoguće izbeći je. Naprotiv, ova dilema je pružanje pomoći svima onima koji se trude da u životu izbegavaju "poslednja sredstva" i koji su svesni kada greše i razloga zbog kojeg to čine.

Drugim rečima, u savremenim okolnostima, kada malo šta ostaje sveto, lagati do mile volje treba: da bi se zaštitila sopstvena privatnost, da bi se pomoglo slabijima ili onima koje volite, kada ne želimo da povredimo one do kojih nam je stalo, kada treba da sačuvamo nečiju tajnu, kada krijemo sopstvenu grešku, ali samo onda kada smo sigurni da je nikada više nećemo ponoviti. Upotreba laži u nekim drugim prilikama retko kad bi mogla da se nazove opravdanom.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Мале лажи (1)

А. П. 24.04.2008.

Мале лажи су интегрални делови наших свакодневница. Сматрамо их конвенционалним средством у разговорима (и односима) с другима, изговарамо их ради лепше и пријатније конверзације с другим људима. Најчешћи одговор на питање: "Како си?" гласи "Добро", чак и онда када то није сасвим тачно. Изговарање тих малих лажи најчешће је последица људске тежње ка хармонији, али представља и својеврсно избегавање конфликта који би могли да настану ако би неким случајем у датом моменту била изговорена истина.

Ипак, ова врста компулсивне потребе за хармонијом представља главни камен спотицања при остваривању онога што би могло да се назове правом хармонијом. Наравно, признавање истине самом себи, а онда и другима није уопште лако. Међутим, позитивни ефекти знатно надјачавају ризике. Најважнија ствар у личном ставу и развоју, заправо основни услов, јесте искреност према самом себи. Искреност почиње у унутрашњем бићу сваког од нас и шири се на особе у нашем окружењу. Тек када се суочите с властитим осећањима и веровањима, можете да се понашате у складу с њима и да успешно интегришете своје понашање, односе с другима и професионални живот у јединствену целину. Негирање истине, боље речено самообмањивање, заиста делује опструктивно на наш лични живот, укључујући ту и односе с другима.

Основни услов за самоисцељење, у психичком и у физичком смислу, јесте искреност. Она је уједно и најважније средство које може да помогне људима да се суоче са својим страховима од одбацивања, непризнавања и повређивања, које су, највероватније, стекли у најранијем детињству. Управо због тога искреност помаже да престанемо да избегавамо емотивни бол и да, суочавајући се са стварношћу, најуспешније превазиђемо све своје проблеме.

Извор:
Крстарица
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.