Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:44:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li smo krenuli pogresnim putem  (Pročitano 18677 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja kako vidim planove svetskih mocnika oni hoce da ubiju 5 biliona ljudi. Masovni genocid. Ne verujem da ce ih Isus sve spasti.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Od nade se ne živi..

Lepo skini diskografiju Goblina, pa ce da ti se raspolozenje popraviti jedno 120%

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Goblini  Smile Smiley 1
Da se pomolimo  Smile
Ima mnogo puteva koji dolaze do istog kraja.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Druže, nešto puno pucaš na depresivu...

Nada je relativan pojam. Zbog čega bih se uzdržavao nečega u ime nečeg drugog što ne postoji, ako ću na kraju kao i svi da riknjavam?
Prijatelju,ja ne pucam puno na depresivu,jer je to opšte poznato i dokazano da stanovnici Zemlje globalno boluju od depresije.
I sam si odgovorio na sopstveno pitanje. Zašto da veruješ u nešto što nepostoji kada ćeš riknjavati. Zato se mi nadamo da to nečega ima, pa se nadamo da nećemo riknjavati.U svakom slučaju ako ništa više,dobijem pozitivnije mišljenje,manje brige,veći mir,i manji strah u predstojećim kataklizmičkim događajima koji će mi život učiniti podnošljivijim.

Ja kako vidim planove svetskih mocnika oni hoce da ubiju 5 biliona ljudi. Masovni genocid. Ne verujem da ce ih Isus sve spasti.

To je predviđeno još pre 2000 godina da se mora dogoditi,jer Bog nije ubica da ubije grešne ljude,a niti želi da spase greh sa grešnim ljudima.Bog ima jednostavno rešenje, da pusti da greh uništi grešnike,da grešnici požanju posledicu uzroka koji su počinili,to jest da grešni ljudi pod vođstvom svetskih moćnika kako kažeš sebe istrebe.
I Bog je kako stoji u Bibliji ubrzao vreme događaja u ovim danima radi izabranih na zemlji,jer to uništenje nebi ni izabrani preživeli da Bog nije skratio vreme,pa bi umrli sa grešnicima koji sebe istrebljuju.I onda će doći Isus,i sa njegovom pojavom će se atmosfera i zemlja pročistiti od radiaktivnosti i otrova,i od tog momenta će biti najavljeno kako piše Biblija,1000 godišnje carstvo Isusa Hrista,jedna nova civilizacija sa ovim izabranima kojima će biti pomognuto da prežive.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Goblini  Smile Smiley 1
Da se pomolimo  Smile

grupa Goblini... punk sastav iz Srbije...
e, majko... sta li slusaju danasnja deca?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta ako je sve to iscenirano. Grupa ljudi je potpalila shibicu i stvorila vatru vere. Napravila bozanstva i cuda i stvorili bibliju. Sta ako je armagedon i navodan raj samo sarena laza. Sta ako ista grupa ljudi ce biti ta koja ce stvoriti taj navodni rat na zemlji?
Bog nije ubica? Jesi li ti citao Stari Zavet, jesi li video sta on dozvoljava da se desava. Nije ni vazno jel ti mislis da ce samo gresni poginuti? Da ce iluminati birati koga ce ubiti? Ne moj prijatelju nema nista od toga.

Goblini Smile Smiley 1
Da se pomolimo Smile

Znam ko su Goblini, ali ne volim njihovu muziku.
Danasnja deca slusaju grand, rap, R&B,hip hop, zabavnjake a retki su oni koji slusaju rock.
Za nas metalce da i ne pricam.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Goblini  Smile Smiley 1
Da se pomolimo  Smile

Blink 182, HIM, EKV...

@Pirox, aj što će ovi da nastradaju, žao mi je 4 milijardi običnih ljudi...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mislim da je 5 biliona ljudi.
Njima ce Bog oprostiti sto je dozvolio da budu ubijeni.

Djura ce ti oprostiti sto te je tukao...
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
 Smile Smile

upravo...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Evo mene opet  Smile

Evo posto izgleda da po neko iz onog post-a nije shvatio. Da kada sam rekao da "ne stajem na bilo ciju stranu" mislio sam na to da nisam hriscanin, da nisam spiritualni satanista, niti new age, da nisam budista niti ateista.

Sa hriscanskog stanovista bog ti je dao ZIVOT. To je nesto, nama za sada znano, najvrednije. Vrednije od bilo kog posla, uzivanja, devojke, ili tostera sa dozivotnom garancijom.

Najlakse je sve lose stvari prepisati drugome, a sve dobre prepisati sebi i sopstvenom radu.

Koliko ste se puta zahvalili za zivot, ruku, nogu, racunar, internet, pre nego sto ste zatrazili???
Malo sebicno, zar ne?
(opet se ponavljam ali glavni problem vecine koji su "religiozni" jeste da se religiozne reakcije znatno manifestuju samo u kriticnim trenucima njhovog zivota.)

Stvarno ne razumem, da li ste se najozbiljnije razocarali kada ste saznali da ako ne radite da vas bog nece odrzati u zivotu pecenim pilicima i mladom plavom, smedjom ili crnom drugom vrstom piletine???

Na kraju krajeva, ako se nekome ne svidja...there is always a way to get out if it.
(i jos nesto, video sam Raven da se iz posta u post menjas. U jednom ne verujes u boga, onda verujes da postoji ali ti ne pomaze, pa onda tu je ali je zao, i tako se to stalno menja, odluci se Smiley)

@Anea
Sada ti je vreme EMO-"ceo svet me mrzi"-"hajde da se secemo"-bendova.  Smile

ps
NIsam se najbolje izrazio na pocetku, moja krivica.
pod ovom temom nisam mislio pogresan put u znacenju religije ili bilo cega tako.
Nego put kao pravac kojim se krece danasnje drustvo, gde je sve vise nasilja,gde sami sebe unistavamo, ne pazimo na buduce generacije, i gde vise na zalost nista(kao sto se da primetiti) ne moze da te zacudi.
Nisam mislio da ce skrenuti u religiju, jer ima dovoljno takvih tema.
Ali na kraju krajeva sve je to isprepleteno. =)

Pozdrav,
sutra ako iko namerava igde da stigne prepodne....neka krene oko 6 ujutru pre maratona =)
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 01:30:02 od Baalzamon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:44:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.