Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:37:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li smo krenuli pogresnim putem  (Pročitano 18619 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Izgleda da Bog ne pomaze svima vec samo onima koje on smatra dostojnim. Ja nikada mozda ne bih bio dostojan tako da me bas briga.
Ziveti bez Boga je isto sto i ziveti sa Bogom ili je bar meni tako.
Od molitve nema leba.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ok. Možda si u pravu. Možda bog postoji.

Možda smo i mi u pravu. Možda ne postoji.

Jedno je sigurno, ili ste vi zaslepljeni ili smo mi...
To sve zavisi za koga zašto potreban Bog.Meni Bog treba jer sa njim mogu puno toga postići.Ja sam Boga prihvatio kada sam video da moje teške noćne more u detinjstvu od kojih sam patio mogu oterati zahvaljujući obraćanju Bogu.A danas zahvaljujući Bogu mogu daleko više stvari postići, što kao nevernik nikada nebi uspio.Recimo kao nevernik teško sam zaspao i trebalo mi 2 sata da utonem u san.Danas kao vernik zahvaljujući Bogu i sa Bogom,mogao sam razviti toliki mir,da mi je danas potrebno od 30 sekundi do 1 minuta da utonem u san.Kada zažmurim naprosto klizim u sebe, u taj unutrašnji mir,i tako brzo utonem u san.
Dok nevernik koji neveruje u Boga,može da veruje samo u kukanje i lelekanje,za sopstvene nevolje da poneki put opsuje Boga u koji neveruje i koji za njega nepostoji,i time misli da je najpametniji i najmudriji u univerzumu.
U svakom slučaju vernik koji veruje mnogo više dobije nego ovaj drugi,bez obzira dali Bog postoji ili ne.

Jel si čuo za autosugestiju?  Smile
Ja jesam,ali ako autosugestija toliko moćna,zašto 27% stanovnika zemlje boluje od depresije,i zašto ima toliko bolesnih koji troše čitave plate na lekove i tablete za smirenje, kada je autosugestija besplatna.Zašto vera u autosugestiju nije moćan kao Bog?Zašto autosugestija nije revolucionarno rešenje za bolesti,depresije,mir i ostalo?Možda zato što autosugestiji treba energije.Vernici energiju crpe od Boga,ali odakle autosugestija da crpi energiju.Iz malog prsta??? Teško da bi to funkcionisao.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 20:00:51 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Autosugestija nije toliko rasprostranjena cisto iz profita. Lekove i tablete moras da kupujes i mozes da kupujes svuda i to je industrija. Zasto je u Americi toliko glup sistem zdravstva? Ne samo zato sto su oni glupi vec zato sto velike kompanije ne zele da gube novac na tome. Biblija je isto vid autosugestije, sugestira ti da verujes u nesto bez dokaza-vera.
Sve se vrti o parama i profitu. Tako da me nista ne cudi.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jeste,samo što nemaju svi para da kupuju lekove,pa opet im autosugestija ne pomaže,i umiru od bolesti da tako kažem glupi,jer im rešenje bio ispred nosa,ali ono sudbonosni reč "neverujem" ih osudio na smrt.Ako ja u Bibliji nalazim sebi pomoć,briga mene dali je to autosugestija ili ne.Uvek dolazimo do istog pitanja.Dali neverovati i kukati,ili verovati pa i ako je sugestija,bitno da pomaže.Ako neko nađe bolje rešenje koji funkcioniše,ja ću to prihvatiti.Ali bolje rešenje za sugestiju od Biblije nisam našao.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Ziveti bez Boga je isto sto i ziveti sa Bogom ili je bar meni tako.
Od molitve nema leba.

Upravo. Podržavam  Smile

Jeste,samo što nemaju svi para da kupuju lekove,pa opet im autosugestija ne pomaže,i umiru od bolesti da tako kažem glupi,jer im rešenje bio ispred nosa,ali ono sudbonosni reč "neverujem" ih osudio na smrt.Ako ja u Bibliji nalazim sebi pomoć,briga mene dali je to autosugestija ili ne.Uvek dolazimo do istog pitanja.Dali neverovati i kukati,ili verovati pa i ako je sugestija,bitno da pomaže.Ako neko nađe bolje rešenje koji funkcioniše,ja ću to prihvatiti.Ali bolje rešenje za sugestiju od Biblije nisam našao.

Da. U pravu si. Mnogi vernici ne umiru mladi, baš naprotiv. Umiru jako matori u svojim posteljama.

Kako onda toliko dece u Africi gladuje? Jel to milost božija?

A tu glupost da su samo nevernici depresivni -- neću ni da komentarišem...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 22:58:13 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da. U pravu si. Mnogi vernici ne umiru mladi, baš naprotiv. Umiru jako matori u svojim posteljama.

Pa ima tu istine.Pošto u zadnje vreme na licima pravih vernika mnogo više osmeha,sreće i mira vidim,što mnogo doprinosi zdravlju i dužem životu.

Citat
Kako onda toliko dece u Africi gladuje? Jel to milost božija?
Jesi siguran da si postavio ispravno pitanje? Zar nebi bilo ispravnije da se postavi pitanje, zašto su ljudi pohlepni,koristoljubivi,sebični,grešni zbog čega u Africi toliko dece gladuje? Da bi mi žmurili i pravdali naše grehe, optužujemo Boga za posledice naših grehova? Pametno razmišljamo nema šta.Sreća što ima Boga,koga možemo optužiti za sve naše greške.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Znaš šta je čudno? Što sam ateista, a cepam se svaki dan od smeha kao nenormalan...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Najgore je kad mi neko nesto kaze tipa "Bog ti je dao ovo ili ono." Bog mi nista nije dao. Da ne radim i da nemam posao, Bog mi sigurno ne bi bacao pecene pilice sa neba. Sve sto imas sam steknes i niko ti ne pomaze u tome.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia C3
Ih...sad pogresnim putem....a ko je tu podoban da mi kaze da idem pogresnim putem?
Neki svestenik koji u vreme posta jede prasetinu ? Ili neki pop koji stipa deckice za pozadine ? Smiley 1

Kunu se i drze Biblije i Boga a cine grehe... Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Znaš šta je čudno? Što sam ateista, a cepam se svaki dan od smeha kao nenormalan...
Ka što si reako,cepati se od smeha možemo kao nenormalni zbog razloga koji nebi da pominjem.Zato nepostoji nenormalni osmeh,sreća i mir koji proizvodi unutrašnji izvor čoveka.

Neki svestenik koji u vreme posta jede prasetinu ? Ili neki pop koji stipa deckice za pozadine ? Smiley 1
Kunu se i drze Biblije i Boga a cine grehe...
Jeste,ali zato sada dolazi žetva onog što su posijali.Sveštenici Hrišćanski i njihove crkve,koje su imali 2000 godina da učine svet onakvim kakvog je Isus Hrist tražio.A vidimo danas po plodovima šta je posijano.Zato  će crkva i njegovi sveštenici morati da polažu račune pred Isusom lično,kada bude uskoro došao.Najbolje da mi spoznamo volju Isusa i da postupamo po tome.A sveštenici i njihove crkve nek pravdaju koliko god hoće današnje stanje na zemlji,za koje su odgovorni.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 11:59:59 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:37:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.