Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:02:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li si gay?  (Pročitano 33905 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Moj komsija ima dvije zene. Zive svi zajedno u stanu.
Ne druzim se sa njima posto su stariji ljudi 55 - 60 godina, ali ovako u prolazu sasvim su O.K.
Kad god mi je nesto trebalo izasli su mi u susret.

Ja ne ulazim u njihovo seksulano opredelenje, oni u moje. Fine su komsije i sto bi sad meni smetalo ili me interesovalo da li oni spavaju svi u jednom krevetu ili u 2 ili u 3... To je njihova stvar, kao sto je moja s kim ja budem.

Predpostavljam da bi moja reakcija bila ista da saznam da je neko gay. Ako znas covjeka onda to ne mjenja mnogo, a ako ne znas covjeka, onda sta te briga...
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Moj komsija ima dvije zene. Zive svi zajedno u stanu.

imati dve zene nije nishta neprirodno , i potpuno je glupo to porediti sa homosexualnoscu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Jel, to je normalno. A da jedna zena ima 2 muza?
I dal je normalno sve sto se desava u tim trouglima. Dal on voli i sa jednom i sa drugom ili sa jednom pa sa drudgom ili njih dvije vole jedna drugu, a njega drze da im popravlja po kuci ...

Dakle postoji milion kombinacija, ono sto je meni bitno je da su kao komsije O.K., a sta se desava iza zatvorenih vrata je nebito, dok se tice samo njih i to je sustina price.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
Citat
a njega drze da im popravlja po kuci ...

Smile   san svake zene.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sustinski problem homoesksualaca u Srbiji, je to sto su im predstavnici u javnosti idioti.
Ogromna vecina o tome cuti, ali upravo oni koji su najglasniji su budale koje daleko vise loseg donose zajednici, nego dobrog.
Upravo zbog tih i takvih, sustinski problemi, u vezi kojih bi LGBT grupacija i dobila podrsku javnosti, nikad ne dolaze na dnevni red, vec se paznja drzi na nekoliko ljudi koji prave skandale samo da bi bili u centru paznje... molim slajd...

"attention whore"

- Label given to any person who craves attention to such an extent that they will do anything to receive it. The type of attention (negative or positive) does not matter.

Izvor: UrbanDictionary

E... tako ti je to...
Umesto da u medijima budu onda kada to treba, zbog onoga zbog cega treba... njihovi predstavnici arche vreme i zivce svih nas pricajuci o stvarima koje su potpuna budalastina...
Svojevremeno je najglasniji od njih na svom blogu na B92 postavljao takve bljutavstine da je to i za moj stomak bilo previse...
A i posle toga, nije izbijao iz medija rugajuci se drugima na najdetinjastiji i najgori moguci nacin...

Sa druge strane ti ljudi imaju ozbiljne probleme zbog drustvenog uredjenja kakvo je...

Meni zaista ne smeta da dvoje odraslih ljudi, medjusobno saglasnih, u svojoj sobi rade sta god zele...

Na ulice - Ne moze.
Narod rekao, mnogo puta.
Ne vidim potrebu da se ide uz .. narodu.

Milicija da brani, a ni njima nije do toga.
Da se potrosi silan novac, silni zivci, da bi se nesto, sto gotovo niko ne prihvata, ipak na silu organizovalo.

A inace...

Prilikom davanja krvi, postoji deo upitnika koji se odnosi na seksualnu aktivnost, i jedno od 15ak pitanja je i to da li smo upraznjavali seks sa partnerom istog pola, kao i da li smo upraznjavali oralni, analni seks, da li menjamo mnogo partnera i sl... Pitanja mozda jesu suvisna, jer ce oni svakako krv analizirati pre nego je puste "u promet", ali nisu diskriminisuca... Prosto postoje grupe kod kojih je verovatnoca veca i one kod kojih je manja... bazirano na origijentaciji, sklonostima, aktivnosti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Jel, to je normalno. A da jedna zena ima 2 muza?

ima i takvih kultura ,a u matrijarhatu je bilo uobicajeno . mozda je manje normalno (zbog razlicite prirode mushkarca i zene) . uglavnom poligamija je opsezna tema pa ako te toliko interesuje otvori novu temu  Smile . svakako se ne moze porediti sa homosexualnoscu kao pojavom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
daaaaaa....predstavnici homoseksualaca ( i zivo me interesuje jesu li i u kojoj mjeri ostali saglasni da ih oni predstavljaju u javnosti ) su takvi....pederi Smile

pederi u smislu isfrustriranih tipova zeljnih samoreklame koji palamude o toliko budalastina na tako jadan i nedopadljiv nacin...da ne bi bili u stanju prodati vodu u sred pustinje Smile...
oni su direktna antireklama onome za sta se navodno bore...
frikovi...

mene pitanje prava homoseksulaca zaista interesuje sa pravne tacke.
potrebno mi je znati da zivim u zemlji gdje ne moras biti dovoljno bjel,ne moras biti politicki podoban,ne moras pripadati odredjenoj rasi ili naciji,ne moras sisati travnjak onako kako sisa tvoj susjed...a pri tom mozes zivjeti ko sav "normalan" svijet Smile

sta god to znacilo...mislim na ono "normalan svijet" Smile...

ono sto jeste problem predstavnika ove grupacije ljudi,ako skromno mogu da primjetim,sto bi oni napismeno da im ostali...sa sve preizmenom i imenom...napisu kako ih beskrajno vole i kako su normalniji od ovih normalnih Smile(i ja sam u nedoumici koliko sam jasna)...

sjecam se slicne teme...napisah kako ne volim homoseksualce,a pogotovo nacine na koji se bore za svoja prava (misleci na one koji ih predvode u toj borbi) i odjednom hiljadu postova sa sve uzvicnicima i znakom pitanja:" zasto? kako? nacisto!!!!!...sta to znaci?" Smile

ne znaci nista.ili znaci upravo to sto sam i rekla.
prvo,velika je razlika izmedju ne voljeti i mrzjeti.
ne volim ja mnogo toga i mnogo njih,a da nisu homoseksualci...
ne volim ni pola familije.
ni ove borce za zastitu zivotinja (a od njih me tek glava boli Smile)...a to opet nema veze sa zivotinjama,je l'....

sad bih mogla u nedogled na vas uzas da pravim listu svega onog sto me nervira i sto ne volim,
a posebno ne volim sto ce neko vas stav da nesto ne volite- proglasiti nacizmom,politickom nekorektnoscu ili privatnim ludilom Smile
molim lijepo,sloboda i podrazumjeva pravo na svoje misljenje i privatno ludilo dok kod nekoga ne ugrozava Smile
dok god nemate moc da to nekoga ugrozi.
ili nemate i zelju...sto jeste moj slucaj Smile

pitanje slobode i prava ne podrazumjeva da neko mora da voli vas i vase djelo ili vas nacin zivota.
nema to veze sa tim.
to nije nuzno.
a nije ni moguce.i nije to samo problem sa homoseksualcima,postoje ljudi koji bi osporili prava na zivot i osobi iz suprotne politicke stranke (samo da mu se moze ici do krajnosti...).
ono sto jeste jedino vazno da mozete i trebate biti ravnopravni clanovi drustva u kojem ste.
da vas drzava stiti svojim pravom i drustvenim uredjenjem bez obzira ko ste i sta ste.
da se sankcionise svaki nacin diskriminacije.

uostalom,od ljubavi se jadno zivi Smile...

ne znam,to dvoje ljudi za koje ja znam da su gej...nemaju problem te vrste.
dobro im je u svojoj kozi.
imaju svoje zivote,prave sopstvene izbore bez premisljanja,a sa eventualnim predrasudama bore se tako sto nisu ni ljuti,ni bjesni i ne traze  odobravanje i ljubav citave zajednice.to bi zaista bilo isuvise glupo.ma ne,to bi bilo ludilo.
jednostavno su se nametnuli svojoj okolini.

uostalom,zar se svi mi ne borimo sa raznim predrasudama citav zivot? Smile....

elem,
zajednici homoseksulaca toplo preporucujem da se pozabavi svojim predstavnicima u javnosti :chuckel
ja iskreno vjerujem da na tom mjesti trebaju biti mnogo zgodniji likovi,manje isfrustrirani i da se drze zadate teme i ne talasaju mnogo...ipak je ovo balkan...majku mu Smile

mudro...drugovi homoseksualci...samo mudro....nista bez dobre reklame i politicko- ulizivacki podmazanog govora... Smile

sto vise stranih rijeci ala integracije i asimilacije...provjereno pali kod "obicnog" svijeta Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 22:27:20 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Kod kuce mogu da se draufaju koliko hoce ali kada izadju na ulicu ako im tako šta padne na pamet na srecu postoje oni koji ce ih spreciti u tome , bili oni Delije ili grobari !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Nije ovo takva tema.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto u sustini njima treba dozvoliti, a i drugim parovima je civil union, tj gradjanska zajednica...
Nije brak, smatram da ne treba i ne moze to biti, ali jeste zajednica gde clanovi imaju zajednicka prava...
Posto kako sada stvari stoje, oni ne mogu deliti nikako ni zdravstveno / socijalno, ni u slucaju da treba da se nasledjuje penzija ili bilo sta.. prosto nemaju nikakav status...
Mozemo da se ne slazemo sa time sto rade, ali prosto i te zajednice imaju prava na te elementarne stvari...

A sto se predstavnika tice... koliko je meni poznato, niko od "obicnih" ljudi nije odusevljen time...
Ne mesaju se, pretpostavljam zato sto bi to znacilo da priznaju da su homoseksualci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 10:02:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.