Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли се поносимо антифашизмом !?!  (Pročitano 2694 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Наш просветитељ је у пуном замаху!
Одморио се, нема му краја!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Čerčile navodno svi Srbi su fašisti jer ne dozvoljavaju da jedan Kinez utovari pun kupe robe? Ili su svi Srbi fašisti jer žele da žive u zajedničkoj državi? Ili su svi Srbi fašisti zato što je nekome demoliran auto sa hr tablama. E pa lepo. Pošto si tako sročio svi oni koji sve ostale smatraju bezvrednima i fašistima su definitivno narcisi i fašisti ekstremnog formata. Nešto kao mutava verzija Ničea.  Smile   Smile
nisi hvaltila.
nisu svi srbi fasisti.

pa vidis ti koliko ljudi ima na itinzima DS-a, LDP-a i koalicije, DSS-a,..
a jos vise onih koji jednostavno nemaju pojma o zivotu.

i nije u pitanju puno robe, vec su 2 kineza probala da prodju mimo onog sranja sto cekira karte.
ja sam prosao, jos mnogi su prosli, ali kineze nisu pustili.
ostali su nastavili da prolaze dok su kinezi ostali ispred cekajuci da ova pobegne...i naravno, nikom nista, niko se nije ni okrenuo...
ljudi, to se desava na svakom koraku u drzavi.
to je samo jedan detaljcic.
Citat
Ili su svi Srbi fašisti jer žele da žive u zajedničkoj državi?
pa, da...moze se tako reci.
to je jedan od osnovnih ideja fasizma.
svo nemstvo u jedno carstvo.
ili svi srbi u jedno carstvo... sve to vodi ka fasizmu., jer je to neostvarivo a da se pritom jos ne pogaze prava miliona.
Citat
Ili su svi Srbi fašisti zato što je nekome demoliran auto sa hr tablama
ne, fasisti su jer su srecni kada to procitaju u novinama a sto na ulici ako to vide samo posmatraju.

nadam se da si shvatila Smile

Ja sam malo glupa pa mi objasni znači SFRJ je bila fašistička tvorevina jer su u njoj živeli svi Srbi?

Ti si nekakav Tarabić pa znaš koliko ljudi je pročitalo da su nekom slupana kola i obradovalo se tome?

Ovo za Kineze mi nije baš sasvim jasno. Šta su imali da rade na peronu ako ne putuju nigde i zašto nisu pušteni. Jesi ti to gledao? Objasni mi kako su svi drugi prošli? Što se ti nisi pobunio da zaštitiš prava Kineza? Kakav si ti to čovek kad možeš mirno da posmatraš napad na ljudsko dostojanstvo i da ne reaguješ?
onaj koji nista ne preduzme u takvoj situaciji....i sam je fasista Smile
upravo si rekao da je vecina naroda srbije fasisticka.
lepo sam objasnio da je gomila ljudi prolazila i zaobilazila raspravu.
bolelo ih dupe.
dakle, oni su fasisti?
slazem se Smile
o tome i govorim.
dokazao sam svoju tezu.
mrgec mi pomogao.
hvala Smile
 Smile
krivo si shvatio Smile...dokazao sam da si TI fasista Smile...kraljevicu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Један кондуктер. И? Уосталом, то је твоје виђење.

jedan cuvar, i jedan kondukter izbacio ciganceta a pustio moju sesu bez karte.

ljudi to se desava svakodnevno u nasoj okolini i tolerise kao normalno ponasanje.
to svedoci o pomerenosti vrednosti drustva.

Више пута сам својим очима видео да контролор пушта Цигане без карте да наставе вожњу, а наплаћује казне "белцима". Ај сад? такође, када уђе (ако меримо људе не као људе, већ као Цигане и "белце", што је, изгледа, твоја опсесија) Циганка са дететом, обавезно јој неко уступи место.

[
А што се правог неофашизма тиче, погледај мало у нпр. Мађарску или Естонију, па да причамо.
eto sad ga zasra skroz.
ja reko, aj da otvorimo jos i neku polemiku, ozbiljniju raspravu. kad ono...
aj teodora, ona uvek ovako, a ti ceo post sa nesto mozga, i onda zasra...

ajde mi objasni, zasto da pogledam?

sto da ne pogledam svajcarsku?

jel ti je to neki fetis da se poredis iskljucivo sa losijima i da relativizujemo uspeh boljih?
Да погледаш Мађарску и Естонију да би видео шта је неофашизам, јер је то тема ове расправе. А ти на силу покушаваш да докажеш да га има у Србији, на основу појединачних, па и пренаглашених, примера. Питај мало и чешке или словачке Цигане шта мисле о фашизму на основу искустава које имају у матичим земљама.

А на ону опаску о Мађарима и Војводини нећу одговарати, јер ћемо се удаљити са тиме, а и више пута сам писао о томе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Пошто нас све прогласи фашистима, ја се питам - шта тражи међу нама таквима?
Као нескривени женомрзац, могао би да потражи другу врсту форума - само за дечаке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Пошто нас све прогласи фашистима, ја се питам - шта тражи међу нама таквима?
Ваљда има фетиш према фашистима. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dve strane off-a obrisane.

@Cherchil

JOs jedna direktna uvreda clanu foruma i vise nista neces pisati. Nemam uopste nameri da idem za tobom i nadgledam koga ces sledeceg da isprozivas i izvredjas.
Malo je dosadno da citamo uvek ista sranja od istih clanova koji su neumorni u svojoj misiji uclanjivanja na forum ...
Poslat ti je pp sa upozorenjem. Svako ponavljanje istih gresaka i neobaziranje na upozorenja rezultirace sa "aj' cao".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.