Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:36:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li se EU raspada po SFRJ scenariju?  (Pročitano 21174 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa vidi za tebe je vec ocigledno da patis sto zivis u zemlji koja nije, a niti moze biti supersila. Idi ti lepo u Rusiju.
kao sto je i za tebe ocigledno da su ti drajveri zastareli,cim nisi u stanjuda obavljas ni osnovne logicke opercije. Smiley

ja sam ti reko vec-ja,za razliku od tebe,ipak volim ovu zemlju,cak i uz sve njene mane. Smiley

dok ti,s druge strane,ne prestajes da je pljujes i olajavas,a u pauzama lupetas o divnoj,nenadjebivoj Evropi,centru unvierzuma,vremena,i cega god ti jos zatreba. Smiley

to je valjda ona logika-ako se dovoljno skoncentrisem na nesto,dobicu ga bez ikakvog napora.
e,tako i ti.
ako dovoljno napljujemo Srbiju,ona ce otici u suprotnu krajnost-u savrsenstvo.tek tako. Smiley

posto si sklon lueptanjma i izvrtanju reci,da ti kazem ja odma da se ne radi o tome da li ja zelim ili ne zelim da mi udjemo u EU.mislim,lepo je to sto se ti vodis onom logikom "sto je babi milo,to joj se i snilo",te ne vadis EU iz usta,misleci da ce te cuti i napokon nas primiti.ali,vidis,ja sam malo realniji od tebe,pa mogu da zakljucim i vidim ono ocigledno.
da zakljucim da ako su Bugarska i Rumunija,jedni od najvecih klosara Evrope,primljene u Evropu jos pre 5 godina,i da ako su cak i najveci svetski mrsomudi,Crnogorci,dobili status kandidata pre nas,a da prstom nisu mrdnuli(kao i uvek),a da mi i dalje ne znamo ni da li cemo ikad dobiti makar taj status,da je onda sasvim ocigledno da od svega toga nema nista.
lepo bi ilo da ima,ali,mislim,i vas dvojca ste sami rekli-kuntakintosi/kanibali/stoka/pecinari/divljaci nemaju sta da traze u drustvu gospode i intelektualaca. Smiley
drago mi je sto si optimistican(jedina dobra stvar koju sam nasao u toj tvojoj lobanji/kodu,cemu god...),ali bojim se da si malo i nerealan. Smiley

btw,ne,ja ne trazim od svoje drzave da bude supersila. Smiley stavise,mislim da je bolje ono "gledaj svoja posla" nego "zavodi red okolo".ja samo ocu normalnu drzavu,bez krvopija unutar,a i spolja.drzavu koja ne cupka u mestu 10 godina,drzeci u rukama tovar problema,dok joj siptarski psi glodju noge,a za to vreme Bugarski,Rumunski,Crnogorski(a uskoro) i ALJbanski klosari masu dok prolaze pored nje i ulaze u "Odabrani klub".

Ja sam ti rekao sta je uslov i sta je problem. Znas i sam hag i mladic su jedan od uslova, uz promenu gomile propisa, standarda i slicno.

A rekao sam ti i da ako ti kazu na TV, da uvode neki propis jer je "tako svuda u svetu" i "mora zbog ulaska u EU" to ne mora uopste da bude tacno.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja sam ti rekao sta je uslov i sta je problem. Znas i sam hag i mladic su jedan od uslova, uz promenu gomile propisa, standarda i slicno.
i ja sam tebi rekao nesto za to:

Ko ga oce,nek ide pa nek ga trazi!

inace,blago tebi kada mislis da bi oni bili zadovoljni cak i kada bi ga mi uhvatili. Smiley
blago tebi,bas si optimista. Smiley

A rekao sam ti i da ako ti kazu na TV, da uvode neki propis jer je "tako svuda u svetu" i "mora zbog ulaska u EU" to ne mora uopste da bude tacno.
i ja sam tebi rekao da je to onda samo jos jedan pokazatelj o kakvom snobizmu,sovinizmu i fasizmu se radi,kada neko nece ni da prica s tobom,cak i kada ceo grad ofarbas u limunove i bundeve i 10 godina mu ljubis ruke,ne bi li mu se dodvorio.

kazem ti,grofovi iz Edvardijanskog doba,sampioni snobizme i pizdi,bi bili odusevljeni,ali i zaprepasceni kada bi videli kako to izgleda kada Evropa postane sovinista. Smiley
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 16:51:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nije Mladić uslov nego je uslov restitucija, kontrola korupcije kako bi se budžetski deficit anulirao (u prevodu ne možeš da ukradeš više nego što preostane), i priznanje prava Šiptara da otmu Kosovo. Zato ni ja nikad ne bi mrdnula dupetom za tog Mladića i Hadžića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Nije Mladić uslov nego je uslov restitucija, kontrola korupcije kako bi se budžetski deficit anulirao (u prevodu ne možeš da ukradeš više nego što preostane), i priznanje prava Šiptara da otmu Kosovo. Zato ni ja nikad ne bi mrdnula dupetom za tog Mladića i Hadžića.

A ni za ostalo.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215

Dok mi uradimo prve dve stavke koje su neophodne Mladic ce da rikne Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Da smo pametni tako bi i radili . Samo što bi reko Škorpi lepo je komesarskoj kopiladi u tuđim vilama, ne ide im se kući u bestragije Lijeve Rijeke ili Šipova
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 18:39:34 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ali onda ce da bude "ee,da,ispunili ste sve to,ali,niste uhvatili Mladica pre nego sto je umro..."   Smile

ono-taman cemo da rascistimo sve i napokon resimo sve,i ispunimo sve uslove,i onda dodjemo do njih,i pokazemo im to,i onda nam kazu - prc,niste ga uhvatili/isporucili na vreme.  Smile
-ali,ali...  Smile sve ostalo smo sred...
-PRC!  Smile dovidjenja.  Smile

i onda cemo stvarno moci da se slikamo i jebemo svi zajedno sa svojim "Evropskim standardima".  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 18:21:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
ali onda ce da bude "ee,da,ispunili ste sve to,ali,niste uhvatili Mladica pre nego sto je umro..."   Smile

ono-taman cemo da rascistimo sve i napokon resimo sve,i ispunimo sve uslove,i onda dodjemo do njih,i pokazemo im to,i onda nam kazu - prc,niste ga uhvatili/isporucili na vreme.  Smile
-ali,ali...  Smile sve ostalo smo sred...
-PRC!  Smile dovidjenja.  Smile

i onda cemo stvarno moci da se slikamo i jebemo svi zajedno sa svojim "Evropskim standardima".  Smile

Tada cemo ziveti u lepoj i uredjenoj drzavi, posto smo ispunili sve te stroge standarde i pravila.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tada cemo ziveti u lepoj i uredjenoj drzavi, posto smo ispunili sve te stroge standarde i pravila.
ma,bice to raj na zemlji...

samo da dobijemo ono napismeno iz Briselskog geografskog instituta,da se nalazimo u Evropi,i svi problemni nestaju u sekundi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
ma,bice to raj na zemlji...

samo da dobijemo ono napismeno iz Briselskog geografskog instituta,da se nalazimo u Evropi,i svi problemni nestaju u sekundi. Smiley

Ne, ne, samo da dovedemo drzavu u red.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:36:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.