Da se predstavim ja sam Ivana i imam 14 godina. Molim vas pomozite mi, hitno mi je potreban odgovor. Sinoć sam se jebala sa dečkom i on je svršio u mene bez kondoma. Dečko kaže da je malo svršio u mene pre nego što ga je izvuko pa da ne brinem jer neće biti dovoljno spermatozoida za oplodjenje. Da li sam trudna, Bože nisam spavala celu noć. Jutros me je boleo stomak i imala sam proliv, ceo dan nisam ništa jela i mukami je povraćaću. Molim devojke za odgovor, muški zaobidjite ovu temu. . .
'vako... ili je salmonela ili stomachni grip. Da li si ili nisi trudna cesh saznati. Za dve/tri nedelje moze analizom krvi da se utvrdi da li si ili nisi trudna... A ti slobooodno nastavi da se jebesh bez kondoma... Ako i nekako zaobidjesh da budesh trudna, dobicesh neku polnu bolest...
vako. . . ili je salmonela ili stomachni grip. Da li si ili nisi trudna cesh saznati. Za dve/tri nedelje moze analizom krvi da se utvrdi da li si ili nisi trudna. . . A ti slobooodno nastavi da se jebesh bez kondoma. . . Ako i nekako zaobidjesh da budesh trudna, dobicesh neku polnu bolest. . .
I odoh da preskochim temu. . .
U svakom slučaju hvala na odgovoru. Ali za dve do tri nedelje biće već kasno, moram da znam odgovor SADA i odmah! Poludeću! Da li da kažem mami, ali ubiće me, kako sam očajna
A sto ce te ubiti mama? Valjda je ok sve to sto radis ili nije?
Ma gde bre, kada je saznala da mi brat puši, odvalila mu je šamarčinu da mu se okrenula glava a zatim se izurlala, a kada je ćale došao iz smene i on ga je tukao, mogu zamisliti šta bi bilo kada bi joj rekla. A tako bi volela da me ona posavetuje.... Nego da ne gubimo vreme na gluposti, jel ima neka trezvena i zrela ženska osoba da me posavetuje kako bi ona postupila da je u mojoj koži ili da idem dalje....
Da se predstavim ja sam Ivana i imam 14 godina. Molim vas pomozite mi, hitno mi je potreban odgovor. Sinoć sam se jebala sa dečkom i on je svršio u mene bez kondoma. Dečko kaže da je malo svršio u mene pre nego što ga je izvuko pa da ne brinem jer neće biti dovoljno spermatozoida za oplodjenje. Da li sam trudna, Bože nisam spavala celu noć. Jutros me je boleo stomak i imala sam proliv, ceo dan nisam ništa jela i mukami je povraćaću. Molim devojke za odgovor, muški zaobidjite ovu temu. . .
Omrsio si se,bravo matori! + ces i cale da budes,jer ako ti riba ima proliv posle seksa-sigurno je trudna...opet-bravo matori,gendale!
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!