Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nas (žene) muškarci "verbalno siluju"? (da faq did I just write)  (Pročitano 26783 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung 111111
Ne znam..Mozda je malo preterano,ali ruku na srce..ima i toga da ne sirovina kaze neku rec koja je daleko od komplimenta.
To je sa jedne strane,sa druge strane..neke zene to i vole.Jebiga zena kao zena se duri da ne bude seksualni objekat,ali joj to u nekom delu i prija.
Jedno je kad nekoj devojci kazes,da ima lepu kosu nokte...drugo je kad kazes jebo bih te samo tako  Smile
Doduse mrgec sto kaze,to su retki slucajevi.
Vise bih poverovao da ti sa skele ( mada su to ljudi uglavnom sirovine..ruku na srce,retko se tu nalaze doktori nauka) dobace po koju sto bi se reklo neslanu salu..nego nabijem te na kurac.

Inace izlazio sa mnogim likovima,i na razlicita mesta ne secam se da cak i kad smo stondirani da ne znamo sta pricamo..odemo u tu krajnost.
Vise bude dobacivanje tipa "Odlican vam je perifferni pogled" ili nesto u tom smislu.

Drugo,da se izjasnim i licno,retko delim komplimente pa bili oni vezani za sat,nokte,tasnu...Nemam ja takav nacin konotacije bilo sa muskarcima bilo sa zenama.Jos manje da nekoj kazem..imas sise wau  Smile Mozda prokomentarisem sa onima sa kojima izadjem..U fazonu,vidi ovoj dupe...vidi onu , pazi onu.
Cak sta vise zbog toga mislim da je ovaj tekst otisao u krajnost,jer vecina muskaraca neku devojku komentarise izmedju sebe..retko ko ce da bude taj baja da to iznese ispred nje.

Inace druga strana medalje je ta da zene i muskarci vise nisu isto.
Kad izadjem,a izlazio sam od kafane do klubova picke materine..Da kazem na najrazlicitija mesta..nemam ta ogranicenja zbog muzike ili nekog staleza.
Doso sam do nekog stava,da su zene dominantnije od muskaraca u Srbiji da kazem tako.Izuzev naravno pojedinacnosti.
Zene su sad nekako .. ne znam kako da kazem..i mentalno i na pogled jace od muskaraca.
Obicno su zene te koje izgledaju kao da se oblace u Milanu,one su te koje oko prsta mogu da vrte 20 budala istovremeno.Da izvoljevaju,prelaze preko muskarca ko da su govna.
Da piju i jedu na racun mnogih budala...do toga da ih bukvalno uniste.
Da ne spominjem samo brojne teme koje su ovde muskarci na psihologiji otvarali..kako raskidaju,placu kukaju.
Do toga da se i u realnosti vidi,da je ovo doba u kome su zene jaci pol.

Elem neki zakljucak..Zene su dominantnije od muskarca..i nisu tako slabasne i jadne,plasljive i nezne.To samo budala moze da pomisli.Nisam uveren u to da se dosta zena uzruja na takve izjave,vise mislim da su zabrinutije ako do tih izjava ne dodje.Uz naravno..izuzetaka.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ova tema je dokaz koliko muškarci brane ženske stavove  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.932.0
mob
Nokia 

Inace druga strana medalje je ta da zene i muskarci vise nisu isto.
Kad izadjem,a izlazio sam od kafane do klubova picke materine..Da kazem na najrazlicitija mesta..nemam ta ogranicenja zbog muzike ili nekog staleza.
Doso sam do nekog stava,da su zene dominantnije od muskaraca u Srbiji da kazem tako.Izuzev naravno pojedinacnosti.
Zene su sad nekako .. ne znam kako da kazem..i mentalno i na pogled jace od muskaraca.
Obicno su zene te koje izgledaju kao da se oblace u Milanu,one su te koje oko prsta mogu da vrte 20 budala istovremeno.Da izvoljevaju,prelaze preko muskarca ko da su govna.
Da piju i jedu na racun mnogih budala...do toga da ih bukvalno uniste.
Da ne spominjem samo brojne teme koje su ovde muskarci na psihologiji otvarali..kako raskidaju,placu kukaju.
Do toga da se i u realnosti vidi,da je ovo doba u kome su zene jaci pol.

Pa sto onda muskarci dozvoljavaju da im zene to rade i zasto se uopste pojedini muskarci loze na takve kucke?

Ako su neke zene takve onda su i muskarci krivi za takvu pojavu medju zenama...I zene krive sto su muskarci postali takvi.

Mi stvaramo jedni druge i mi smo odgovorni za to kako druga strana ispadne - sve je to povezano..uzrocno-posledicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6630, valjda

... zasto se uopste pojedini muskarci loze na takve kucke?

Mushkarci se loze na kuchke, sve ostalo je foliranje...
To je neshto shto treba da osvojish, ukrotish ali ga se plashish i nemash pojima odakle da pochnesh...
Kao... eto gajba ladnog piva... Ili ferari, ili bmw na vlaznom putu, znash da nije dobra ideja ali morash da probash...
« Poslednja izmena: 12. Avg 2012, 02:13:08 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Citat
Pa sto onda muskarci dozvoljavaju da im zene to rade i zasto se uopste pojedini muskarci loze na takve kucke?

Ako su neke zene takve onda su i muskarci krivi za takvu pojavu medju zenama...I zene krive sto su muskarci postali takvi.

Mi stvaramo jedni druge i mi smo odgovorni za to kako druga strana ispadne - sve je to povezano..uzrocno-posledicno.

Do sada sam trolovao, ali cu ovde biti ozbiljan.

Nisu zene nishta krive, one su takve kakve su a mushkarci to dozvoljavaju da im zene rade zato shto misle da ce dobiti ono shto zele od zene sam ako joj udovolje kako god znaju i umeju. To znachi da ce im kupovati stvari, chastiti ih picem i chime god mogu, a sa druge strane ce kukati kada zena ode sa nekim drugim. A i zashto bi otishla sa tim koji je chasti?

Muskarci su u danashnje vreme postali strahovite pizde jer se ponashaju tako da bi uchinili sve samo da dobiju malo pichke. Zbog toga dozvoljavaju da zene gaze preko njih i njihovog dostojanstva. A tako i treba da bude, jer ovce treba shishati. Ako ne poshtuje sebe ni drugi ga nece poshtovati. Ja da sam zensko u zivotu ne bih platio sebi ni pice ni bilo shta drugo jer znam da oko mene ima budala koje ce da me finansiraju uzdajuci se u nadu o malo pichke. Kao zena bih samo podgrevao tu nadu i to ti je to. Kada presushi ima druga budala koja ce da placa. I ja potpuno podrzavam ovakvo zensko ponashanje, zato shto sa druge strane stoji pizdec koji ce sve to da trpi.

I onda na kraju svega toga imate mushkarca koji kuka za zenom. Da li je iko u istoriji video mushkarca koji kuka za zenom (ne rachunajuci romantizam koji je pokret skorijeg istorijskog vremena)?
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Samsung 111111
Citat

Da budem iskren ni ja ne kontam to..
Sto rece anea na nekoj temi..Ljudi idu u klub stoje po coskovima i izigravaju nedodirljivost..ljudi upali u tu fazu da misle da nesto vrede,da nzm uporedjuju se ko je od koga vredniji..
Ustvari iz razgovora vidis,da je saban.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ova tema je dokaz koliko muškarci brane ženske stavove  Smile

Moram da se ponovim jer muškarci, evo dokazuju sve vreme, imaju bolji stav o ženama nego one same o sebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6630, valjda
Dvojni standardi...
Zene se zale kako su mushkarci postali pasivni, kako nemaju kohonas da im pridju.... bla, bla, bla...
Kad mushkarac zaslepljen lepotom i izgledom nekog zenskog primerka, sa smanjenim doticanjem krvi u mozak, da iskren komentar tipa: "Ala bih ti razdvojio guzove kao Mojsije crno more", on bude ili dochekan na noz kako je prostak, seljachina, ili dobije tretman prozivanjem kako je to jednako silovanju. Sa druge strane zene ochekuju da im mushkarac pridje... Mushkarac pouchen prethodnim iskustvom, stoji sa drugarima u coshku i pije pivo... Zene pocstaju isfrustrirane chinjenicom da im nijedan muzjak ne prilazi i sledeci put ce obuci josh manje odece i josh vishe isturiti atribute... i tako u krug...

Ako je mushkarac u stanju da da kompliment tipa: "draga izgledash zanosno vecheras..." on definitivno ima dovoljno krvi u glavi shto je posledica toga da je ili gej ili da zbog velichine polnog organa kolichina krvi koja se slila u njega, kao reakcija na polugolo zensko telo, je suvishe mala da bi izazvala bilo kakav efekat smanjene moci rasudjivanja.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Potrudio si se da objasniš i ....dobro je  Smile

Eeee gde je ono dobro staro zviždanje Smile

Dok se zviždalo za lepom ženskom osobom nisu postojale ovakve ukrštenice u glavama, oba pola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
@tema

Setila sam se filma koji fino objasnjava problem iz naslova - Malena...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.