Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nas (žene) muškarci "verbalno siluju"? (da faq did I just write)  (Pročitano 26682 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 6630, valjda
ja 5 minuta razmisljam o kojoj monici govorite  Smile Smile Smile
ja sam pajser

Jedna je monika...

A samo je Sharlizzzzzzz unikat...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ja 5 minuta razmisljam o kojoj monici govorite  Smile Smile Smile
ja sam pajser

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
Zivot je karneval.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Citat
Ako je mushkarac u stanju da da kompliment tipa: "draga izgledash zanosno vecheras..." on definitivno ima dovoljno krvi u glavi shto je posledica toga da je ili gej ili da zbog velichine polnog organa kolichina krvi koja se slila u njega, kao reakcija na polugolo zensko telo, je suvishe mala da bi izazvala bilo kakav efekat smanjene moci rasudjivanja.

Ako muskarac nije u stanu to da kaze onda je bio sa 3 ribe u zivotu a od te 3 dve je platio.

PS: pravite nauku od necega sto nije nauka Smile Sa kuckama je lako sa njima ides samo na podjebavanje sa finim je zajebano jer njoj sta god da kazes u riziku si da je uvredis.... Smile
« Poslednja izmena: 12. Avg 2012, 14:06:06 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01

... zasto se uopste pojedini muskarci loze na takve kucke?

Mushkarci se loze na kuchke, sve ostalo je foliranje...
To je neshto shto treba da osvojish, ukrotish ali ga se plashish i nemash pojima odakle da pochnesh...
Kao... eto gajba ladnog piva... Ili ferari, ili bmw na vlaznom putu, znash da nije dobra ideja ali morash da probash...

Smile ... б'ате да сам нека власт овде ти би имао анлимитид лајсенс фор офтопик на свакој јебеној теми ... 

конто саме теме ... пошто овлаш прелетех ... жене помирите се с чињеницом да међу вама има примерака који вапе за овим што крстисте маштовито као вербално силовање ... илити ... оно за шта би ви некоме лепиле шамаре неке би дочекале раширених руку ... ил ногу. А на први поглед се не можете разликовати без грешке ...

И она сировина што звижди са скеле негде има лаган пролаз с таквим приступом ... јбга ... лонче и поклопче ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
Jao, necemo na tu stranu... Zakljucili smo valjda da su do sada te zeljne paznje jedine prave zene i sve ostale su ljubomorne na njih...  Smile

Jbg... Dositej je bio u pravu - Knjige, knjige braco a ne zvonci i praporci Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mislim da na ovu temu nema vise nista pametno da se kaze
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Jbg... Dositej je bio u pravu - Knjige, knjige braco a ne zvonci i praporci

сваки ментални склоп има границе ... илити ... постоји граница докле књиге могу помоћи ал да га беш у сваком постоји оно што ни књиге ни сто диплома неће променити  Smile

Citat
Jao, necemo na tu stranu

па та страна је и поента почетка приче, остатак нисам испратио ...

јбга ситуација од јутрос ... у продавницу испред мене улази жена од 40 и неку годину рецимо. Пола десет, недеља јутро. Стрица који беше у продавници после сам само питао јел распуштеница ил удовица. Нисам омашио ... распуштеница

а знаш зашто сам питао ... виђао сам и је раније да не буде забуне, ту је негде ваљда из комшилука. Жена од 40 година која стварно изгледа боље него добар део девојака од 25, увек води рачуна о изгледу и недељом јутром у продавницу долази нашминкана, у уском шорцићу и мајици надрканих сисића. Да има мушкарца поред себе била би ... мирнија јбга.

Да се разумемо њој с обзиром на изгледа не би био проблем да нађе неког све и да је закопчана до грла. Ал жељна је пажње ...

што би рекли браћа 'рвати из Хладног Пива ... како те прате погледи, како се лепе по теби, а ти их жељно упијаш, мислиш да не видим ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Apple 15
Takve zene su anomalija...
Vise puta sam piskarala na tu temu... kad sve u zivotu sjebes, ostane ti samo da pokazujes ribicu i mases dupetom i da dokazujes sebi i ostatku sveta da si ti velika riba... i da je totalno cool da te svaki lik na ulici merka.. i zvizdi za tobom i da tripujes da u svojoj jeftinoj kineskoj odeci animal printa furas stil Odri ...

Mada, sve je to gluma... one imaju tu crtu kao i prostitutke... koje sve rade samo da bi ih neko voleo...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Pa sto onda muskarci dozvoljavaju da im zene to rade i zasto se uopste pojedini muskarci loze na takve kucke?

Covek je sasvim lepo objasnio...

Muskarci su u danashnje vreme postali strahovite pizde jer se ponashaju tako da bi uchinili sve samo da dobiju malo pichke.

Ali to je stvarno krivica muskaraca i njihovih losih izbora. Juce diskutovali o jednom takvom primeru i prosto je neverovatno koliko to ide. Devojka(pre bi se reklo devojcica al ajde) od 16-17 godina nahvata drugara mojih godina sa cistom namerom(sto mu je i sama jednom rekla) da se uda kako se ne bi vracala u selendru iz koje je. On se toliko izgubi da se upustio u bas dugu vezu sa njom, zbog nje radio sve i pa cak i hteo da je ozeni. Za to vreme, njoj dodje druga bolja prilika u vidu jednog od njegovih najboljih drugara, suptilno raskine sa ovim, pa posle nekoliko meseci tajne veze krene u vezu sa drugim(bili na kvarno jos dok i nije raskinula sa ovim). Ovaj drugi joj napravi dete i ozeni je(tim redosledom) pa krenuse da zive zajedno. Evo je sada, lepo ostala tu gde jeste i obezbedila se, nasla nekog otpuno treceg i napusta i ovog drugog. I to ajd da je nesto pametna pa i da kazes nesto, ali devojka je jedna od onih sto se vidi da "smrde" na kilometar i nit je nesto specijalno lepa nit pametna. Al jbg, zaludela ovu dvojicu do te mere da uopste vise ne govore zbog toga a ovom drugom je prakticno dosta dobro zagorcala zivot. A to je samo zato sto su i znali kakva je ali "igrali njenu igru". Tako da, na kraju ona ispade pametna a oni budale koje je ista obrtala oko malog prsta.

Ali to su izolovani primeri koji se desavaju i sa jedne i sa druge strane. Posledica losih izbora i negledanja nekih stvari na vreme. Nikada ne stanes i razmislis, nego ides glavom kroz zid a posle se pitas sto te ta ista glava boli...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.