Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li nas (žene) muškarci "verbalno siluju"? (da faq did I just write)  (Pročitano 26520 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
U svakom slučaju, to kakva je i da li je neko riba uopšte nije bitno. Ljudi imaju različite ukuse, ne dobacuje se samo napucanim macama u "jebi me" štiklama i minićima. Razni ljudi imaju razne ukuse, po izboru partnera da se zaključiti. Tako da to kakva je neko riba (iako tu nema objektivnog kriterijuma) ne igra presudnu ulogu u tome da li će joj neko dobacivati na ulici ili ne.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
Ne bih da kontriram, ali... slusajuci ove moje muskarce... koje su slicnih godina... to "riiibooo" je vise "sta se tripujes, bre?" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ma treba samo uhvatiti pravac,zanemariti  ljude koji sjede na klupicama ispred zgrade i imati slušalice. pojačaš muziku na max i ćao

tu je prisutan fenomen masovnosti-i najveći jado postaje tzv frajer ako je okružen sa 10 drugova ,a pored njih prolazi jedna,u vrh glave dvije-tri cure

jednom nam se desilo da smo išle kući i prvo nam neka 4 debila sviraju,mi ništa. onda su samo naglo prikočili i krenuli da izlaze,kao da se predstave.. srećom pa je tu bilo nekih prolaznika. U životu se nisam više prepala,bili su mrtvi pijani
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ne bih da kontriram, ali... slusajuci ove moje muskarce... koje su slicnih godina... to "riiibooo" je vise "sta se tripujes, bre?" Smiley

haha  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
Biti zena u CG je poseban stres...  Smile

Takvo trazenje dlake u jajetu tesko je doziveti na bilo kojoj drugoj tacki planete...

Meni su fascinantni oni likovi...koji posebno po manjim mestima... po citav dan sede u kaficima, merkaju svaku zensku koja prolazi i komentarisu kao da su oni Apoloni u najmanju ruku...

Ima toga i u Beogradu, samo se manje vidi...

haha  Smile

Pa, jeste... jedan drug ima i poseban glas kojim to izgovara... "Iiiiiidiiii.... riiiibooo"... onako otegnuo... kao onaj klip iz Maratonaca...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Eto, može biti i to, a može biti i da stvarno misle da je riba, tako da to svakako nema veze sa tim koliko je neko "objektivno" Smile riba.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
hahaha car xD

a to stoji,recimo i PG je selendra i kad realno pogledaš-nama su kafići puni 24/7 , a pije se piće-eventualno dva. čisto da izadješ,da te vide i da baciš poneki komentar.

Mada iskreno,šta ima da se čudiš momku od 16-30,kad razne gadosti ljudi doživljavaju zbog starkelja 50+   Smile

starkelja u smislu-on toliko,ona 20. i on opet osjeća neodoljivu potrebu da nešto ksže ili uradi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
U, to je hevi...

Ima jedan lik... sa dijagnozom... par stanica od mene... (znam da ima dijagnozu, posto to papirce potura vozacu busa svaki put kad udje, kako bi se besplatno vozio)... koji kad udje, zakaci se za neku gospodju i krene da je muva...
"vi se meni dopadate... kako ste lepi... dobro se drzite za svoje godine... bas mi se dopadate... eto ja bas trazim zenu... da li biste sa mnom na kafu?" i tako dalje...
I jako je naporan... i zene se prvo smese, onda ga odbijaju a pitanje je dana kad ce ga neka tresnuti tasnom po glavi...
A posebno kad se napije...

I muva tako redom... od 25 pa do 55... bez uspeha...

Mada, ovaj je ocigledno bolestan... ali ima i ovih starkelja koji su pri sebi, ali misle da ih niko ne cuje... pa komentarisu cice... koje mogu da im budu unuke
Samo mi nije jasno sto su muskarci...drugi.. u busu picke... pa ne zastite devojku koja crveni i pokusava da ne propadne u zemlju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
baš to-vaginice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Nemoj tako za pg...prodjes jednom Njegosevom top napucana i ima pola grada da zna o tebi ceo rodoslov  Smile
Ima toga apsolutno svuda, samo su negde izrazeniji dziberi negde su manje upadljiviji...
Mada udaraju i zene kontre, posto u poslednje vreme je sve vise klinceza koje coporativno izlaze  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.