Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:32:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 121440 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ne razumem toliki strah od FB-a. Ja imam profile na Faebooku, Twitteru, MySpaceu, LinkedIN-u, Snowfishu, LastFM-u, Blip.fm-u, YouTube-u, Flickr-u... i pored toga provedem u proseku nekih 30 minuta dnevno na svim tim profilima i jos sam imao i dosta koristi od svega, kako poslovne tako i kada je rec o pronalazenju prijatelja sa kojima sam izgubio kontakt i upoznavanju novih.

Ti nalozi postoje da tebi sluze a ne obrnuto. Sve zavisi od tebe.

i ti misliš da je ovo normalno ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Naravno da jeste. Rekoh vec, zavisi od tvojih potreba. U mom slucaju sve te profile koristim u marketinske svrhe. A na tebi je da procenis sta je tebi potrebno a sta ne. Neko, za razliku od mene, ima samo FB nalog i provodi sate na njemu. Ja za 30 minuta pregledam sve ove naloge (zajedno). Uostalom dovoljno je da otvoris postu i videcs sta se desava na svim tim nalozima. Ne moras cak ni da se ulogujes na svaki od njih...
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 18:51:14 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung Galaxy S III
Ne razumem toliki strah od FB-a. Ja imam profile na Faebooku, Twitteru, MySpaceu, LinkedIN-u, Snowfishu, LastFM-u, Blip.fm-u, YouTube-u, Flickr-u... i pored toga provedem u proseku nekih 30 minuta dnevno na svim tim profilima i jos sam imao i dosta koristi od svega, kako poslovne tako i kada je rec o pronalazenju prijatelja sa kojima sam izgubio kontakt i upoznavanju novih.

Ma to je zesce foliranje ovih najiskompleksiranijih Bozijih tvorevina, sto celi zivot prkose ukusu vecine, makar za to ne imali niti jedan realan i logican razlog, nego eto tako- metafizicki se inatim svemu sto voli vecina jer na taj nacin sebe dozivim iznad te mase i prija mi taj samopogled ( lakse sopstvene nedostatke opravdam samom sebi ) . Taj jebeni moto.

Ja se licno gadim takvih ljudi.... ,ali to sto su se desili takvih umnih sklopova jeste njihov licni teret, srecno ga nosili. Nego me nervira, kada se preseravaju sa tim izjavama " Ja NIKADA necu napraviti fb profil " ili ja NE koristim fb " .. Ko te jebe, makni mi se !  Smile

Mada .. Bogu hvala ima i gorih slucajeva, ozbiljnijih, koji u svemu tome vide djavolja posla ili teorije zavere, masovne hipnoze, globalnu manipulaciju.. i ostala sranja.

Moze li se svom ovom logikom isti psihokriticni pogled uputiti i na kompjutere , internet, mobilne telefone ? Masovno se koriste, ljudi komuniciraju preko toga, razmenjuju podatke, traze i nalaze informacije ili se vec medjusobno zblizavaju, upoznavaju. Treba li ja sada da glumim tu nekog kurca uzvisenog, pa da se poserem na sve to i kazem da nikada necu koristiti ono sto koristi 80% planete. Mogu i ko me jebe. Mogu sutra i u picku materinu da odem, a mogu i taj jebeni nalog na facebook da napravim. Izbor i nista vise. Ukus. Opcija. A fb je samo jedna grana cele te pc-internet krosnje. Jedan od milion slicnih servera za komunikaciju.

Jedina losa stvar je ta zavisnost koju stvara sve ovo.. od facebookua do ovog foruma i slicnih net zajebancija.

I nije istina da ljudi glume nesto na svojim profilima. Nevesti su u tom polju, pa ih odredjene grupe, slike, komentari itd.. lako odaju kakvi zapravo jesu. Misle da glume. Mnogo bolje ljudi glume van fb. Ali ubedljivo su najbolji glumci ovi sabani sto se vecito kite pricama tipa - ne gledam ja vb ili nemam svoj fb profil -  Mokrom krpom po glavi!  Smile

Ne pravi ti se fb profil ? Idi kolji prasad!

« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 19:02:15 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
hahahah Black_Pirate  Smile

slazem se.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Mada .. Bogu hvala ima i gorih slucajeva, ozbiljnijih, koji u svemu tome vide djavolja posla ili teorije zavere, masovne hipnoze, globalnu manipulaciju.. i ostala sranja.
Pa mogu ti reci nije mi bilo svejedno danas kad sam procitala u novinama da se uskoro na fb u statusu stajati nasa trenutna pozicija tj kota u gradu  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ne razumem toliki strah od FB-a.

Nije to strah... to je samo glumatanje... svi oni imaju profil na fejzbuku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Sony xperia tipo
Мени су најгори они који из принципа неће да направе свој налог, него онда улазе преко налога момка, девојке, друга, другарице, брата, сестре...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG 4X HD

Ma to je zesce foliranje ovih najiskompleksiranijih Bozijih tvorevina, sto celi zivot prkose ukusu vecine, makar za to ne imali niti jedan realan i logican razlog, nego eto tako- metafizicki se inatim svemu sto voli vecina jer na taj nacin sebe dozivim iznad te mase i prija mi taj samopogled ( lakse sopstvene nedostatke opravdam samom sebi ) . Taj jebeni moto.

Ja se licno gadim takvih ljudi.... ,ali to sto su se desili takvih umnih sklopova jeste njihov licni teret, srecno ga nosili. Nego me nervira, kada se preseravaju sa tim izjavama " Ja NIKADA necu napraviti fb profil " ili ja NE koristim fb " .. Ko te jebe, makni mi se !  Smile

Moze li se svom ovom logikom isti psihokriticni pogled uputiti i na kompjutere , internet, mobilne telefone ? Masovno se koriste, ljudi komuniciraju preko toga, razmenjuju podatke, traze i nalaze informacije ili se vec medjusobno zblizavaju, upoznavaju. Treba li ja sada da glumim tu nekog kurca uzvisenog, pa da se poserem na sve to i kazem da nikada necu koristiti ono sto koristi 80% planete. Mogu i ko me jebe. Mogu sutra i u picku materinu da odem, a mogu i taj jebeni nalog na facebook da napravim. Izbor i nista vise. Ukus. Opcija. A fb je samo jedna grana cele te pc-internet krosnje. Jedan od milion slicnih servera za komunikaciju.

Jedina losa stvar je ta zavisnost koju stvara sve ovo.. od facebookua do ovog foruma i slicnih net zajebancija.

I nije istina da ljudi glume nesto na svojim profilima. Nevesti su u tom polju, pa ih odredjene grupe, slike, komentari itd.. lako odaju kakvi zapravo jesu. Misle da glume. Mnogo bolje ljudi glume van fb. Ali ubedljivo su najbolji glumci ovi sabani sto se vecito kite pricama tipa - ne gledam ja vb ili nemam svoj fb profil -  Mokrom krpom po glavi!  Smile

Ne pravi ti se fb profil ? Idi kolji prasad!

Da li si ti upravo napisao da su svi ljudi koji nemaju profil na fb-u iskompleksirane budale?
Razmisli malo o toj izjavi.

Treba se prilagoditi ukusu većine i učestvovanti u nečemu što te ne interesuje samo zbog toga?

Inače, uvek postoji realan i logičan razlog da ne radiš nešto što radi većina.
Većina ljudi su budale, to je dovoljan razlog.

Ja nemam profil na fb-u.
Ne vidim ni jedan razlog zašto bih ga imao. Ne želim da stupim u kontakt ni sa kime koga nisam video ne znam koliko godina, za prijatelje volim da biram žive ljude a ne slike na ekranu, ne osećam nikakvu potrebu da svoje slike kačim na net.
Dakle, zašto fb profil?
Ako je jedini razlog to što je to ukus većine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
E...ne mogu  Smile

Inace, ne znam u cemu je bas toliki problem, tj. odakle tolika polemika oko svega toga. Sve to ima znacaja onoliko koliko mu ti pridajes, ako toliko razbijas glavu time da li da napravis profil e pa jebiga, pravis od toga mnogo bitniju stvar nego sto jeste. Napravi, ako ti se svidi ostani, ako te smori, izbrisi, toliko je prosto...Mislim, koliko sam samo ja sajtova zapisala(ne zna im se broj, to je vec preterano, ozbiljno) Smile  A ostala sam samo na par...Tipa ostavila sam Fejs, You Tube i Deviantart, da ne racunam My Space koji ne koristim nego mi bleji jer, eto...I Tumblr-a na kojem ne postujem jer nikad nisam kontala koncept blogovanja.

Eh, a Fejs ima jednu divnu stvar koja se zove MouseHunt.... ♥ 

« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 00:49:30 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung Galaxy S III
@ Arlekin,

Ne znam kako si uspeo da to ukapiras. Moguce da je do mene.

Mislim da su HC iskompleksirani ovi sto se deru na sve strane da nemaju FB profil i da su iznad tih gluposti. Nisam ni citao ovu temu, pa tako ni taj prvi post. Napisao sam ovo gore kao odgovor na sami naslov.

Svako treba da napravi svoj izbor, a da pritom ne ospotava i ne omalazava tudji, sem ako njega licno time ne ugrozava. U jbt..  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:32:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.