Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:07:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 121401 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung Galaxy S III
Nema ništa loše ni preko fejsbuka ali nema ni neki specijalni razlog da baš bude preko njega.
Ono jeste jeftinije nego preko telefona ali zahteva da kucaš i sediš ispred kompa, a i na telefonu možeš da pričaš sa više ljudi odjednom. Mislim da može  Smile  .
Nije problem u komunikaciji preko fb-a već u insistiranju da bude tako, kao da van fejsa ne postoji život, ako nisi online kao da nisi živ, ono što nije objavljeno na fejsu se nije ni dogodilo.
Mnogo ljudi ima takav stav, malo sam ga samo izkarikirao.

Jbg takvo vreme dolazi, namece se... i kao sto rece jedan futuristicki analiticar... ili cete se promeniti ili vaS biti nece ! ! !  Smile Vreme donosi svoje promene. Svet se menja. Covek se mora promeniti, prilagoditi inovativnom zivotnom meniju, prihvatiti promenu i razumeti je.

Jedno ostaje misterija... Zbog cega je fb toliko postao popularan ...  Smile Secam se u pocetku da sam se narugao dizajnu samog servera i toj gomili besmislenih aplikacija koje guse otvaranje svake strane, pomislivsi da niko lud nije da tu profil otvara.. kad ono, krc.. Preko noci, svi na fb...  Smile

Djavolja posla Smiley
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 21:27:21 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jbg takvo vreme dolazi, namece se... i kao sto rece jedan futuristicki analiticar... ili cete se promeniti ili vaS biti nece ! ! !  Smile Vreme donosi svoje promene. Svet se menja. Covek se mora promeniti, prilagoditi inovativnom zivotnom meniju, prihvatiti promenu i razumeti je.
'Bem mu miša, ti o tim promenama pričaš kao da su one rezultat delovanja neke spoljnje sile.
Ono, došli vanzemaljici, nabudžili Fejs i sad se vi Zemljani privikavajte.  Smile

I nije baš tako. Čovek stvara sve te promene. Zato i nije neophodno da im se prilagođava, jer će uvek jedan deo čovečanstva neke stvari vezane za tehnologiju prihvatati više nego neki drugi deo čovečanstva (a to zavisi od mnogih faktora).

Jer ne dolazi nikakvo vreme, kako kažeš; vreme je stalno tu, mi dolazimo i odlazimo i ostavljamo promene u tom vremenu, a ne možemo ostaviti promene veće od kapaciteta za primanje tih promena. Ako me razumete.  Smile

Pravi izazovi i to o čemu ti pričaš će da nastane tek onda kada se zaista pojavi sila (a do sad je to bila samo jedna - prirodna) kojoj ćemo morati da se prilagođavamo. Elem  Smile , takvih skokovitih promena do sada nije bilo (evolucija je spor proces), pa zato opravdano sumnjam i da će ga biti u nekoj skoroj budućnosti.

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Pa ne smeta mi da pokazem slike.

Al mi se ne pokazuju sve slike s mora, iz studija itd koje bi pokazao samo nekome.

pa ko te tera da ih pokazuješ?  Smile

možeš da staviš samo jednu fotku ili ni jednu.

O tome i pricam. Imam oko 10-15 slika ukupno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nah...Fejs ce umreti kad-tad isto kao sto je umro npr. i Spejs, kada bude doslo nesto zanimljivije/korisnije, tako da tim promenama ne treba pridavati mnogo paznje.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 23:29:39 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ja sam na FB napravio profil,tamo negde krajem  2007. godine,od tada se bas dosta stvari promenilo na njemu.Slucajno sam u novinama procitao o FB pa rekoh daj da vidim ja sta je to. Smile Imao sam jednog prijatelja mesec dana  Smile jer svi su uglavnom koristili MS....Ali kao sto osma_putnica kaze:
Citat
.Fejs ce umreti kad-tad isto kao sto je umro npr. i Spejs, kada budes doslo nesto zanimljivije/korisnije, tako da tim promenama ne treba pridavati mnogo paznje.
Apsolutno se slazem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
21 strana oko toga da li neko treba da otvori nalog na FB ili ne?  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
Nah...Fejs ce umreti kad-tad isto kao sto je umro npr. i Spejs, kada bude doslo nesto zanimljivije/korisnije, tako da tim promenama ne treba pridavati mnogo paznje.

Secam se vremena kada je MSN dizao istu larmu oko toga... po ceo dan vise ljudi na njemu, kuckaju, cekaju da vide ko je online, javljaju se/ne javljaju se (pa se posle svadjaju oko toga) i sl...

Onda dosao Spejs, ali nije imao chat pa su morali i dalje da koriste MSN...

I sad eto Face-a koji ih je pogasio sve... Sto je velika steta za MSN, meni je on jedan od najkorisnijih stvari sto se tice interneta... (video/phone call, razgovor sa vise njih, prenos podataka i sl.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung Galaxy S III

Ono, došli vanzemaljici, nabudžili Fejs i sad se vi Zemljani privikavajte.  Smile

a nije no ti previse citas sf romane..

Internet je ta sila.. koja menja svet. Sve vise i vise. Ljudi su primorani da se prilagodjavaju tome. Npr. mobilni telefoni su bili boom, a danas svaka baba zna da salje mms poruke. Sutra ti kada postanes babetina, surfovaces internetom, praviti fb profile  Smile , pisati po forumima ( mozda i administrator budes! ) . O tom vremenu ti govorim. Dok ce ovamo tvoja unuka da šiba nesto najnovije.

Promenite se ili nestanite!  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
.
Nije problem u komunikaciji preko fb-a već u insistiranju da bude tako, kao da van fejsa ne postoji život, ako nisi online kao da nisi živ, ono što nije objavljeno na fejsu se nije ni dogodilo.
Mnogo ljudi ima takav stav, malo sam ga samo izkarikirao.

Thats my point
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Ja kad god pomislim kakve tehnologije nam buducnost sprema, padne mi na pamet film Ghost in the Shell

i pravljenje cipova vjestacke memorije ljudima u mozgu koja ima pristup (inter)netu.

I prema tome svacija memorija se moze ishakovat. A posto je memorija, po nekima, nosilac identiteta, mogu se mijenjati ljudi.
A vec je sad odredjeni dio zivota na netu

Smile  Mislim malo je off, ali je ultra kul sajns fikshn off Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:07:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.