Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li moze izbiti rat Crnogorskom nezavisnoscu??  (Pročitano 10070 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Sto se mene tice mozes da budes Aboridzin. Ali nemoj da pricas o necemu o cemu nemas pojma. Ti nikad neces znati ni djelic o Crnoj Gori. Ja sam proputovao vani vise nego sto ces ti za zivota ali smaraju me nacionalisticke izjave ljudi koji ne znaju sta je demokratija, postovanje ljudskih prava i sloboda izbora. Crna Gora je izabrala. Postujte to!
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat:                                                                                                                                                                                                                                           Nezavisnost Crne Gore

Na sugeriranje moderatora cg_ac povlacim text
 Smiley 1
« Poslednja izmena: 23. Maj 2006, 17:31:43 od Lafcina »
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Lafcino gdje nalazis ove proustaske tekstove?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 437
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
A zasto bi?Ako brat zeli samostalnost treba mu pomoci. Smile
IP sačuvana
social share
doći će dan koji neće biti kao ostali dani, i nakon toga nista vise nece biti isto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@darko582

Ma znam, da si ti video nesto vise od granice ne bi pricao gluposti, a sto se tice toga ko sam ja, recimo da mogu da uzmem crnogorski pasos isto tako lako kao ti. A u vezi toga, da vama neko brani da idete, ni to nije tacno. A pogledaj samo rezultate izbora, pobedili ste za 0,4%  Smile Ubedljivo,nema sta  Smile

@cg_ac

Sta ces, izgleda da ovde nema mesta za crnogorce koji postuju svoju istoriju, ti i ja moramo da slusamo ove sto su im napunili usi bajkama za decu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Zalosno je sto on takve gluposti moze da pise na srpskom forumu dok mi na njihovim bi za tako neki glupi tekst koji bi pljuvao bosnu bili izbaceni. Meni je to dovoljan pokazatelj ko je kakav  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@cg_ac

Pa sta ces, tako mi ne postujemo demokratiju i slobodu govora  Smile

Ostavljam te samog, ima ovde i pametnijih topica nego da trosim moje vreme u raspravi koja ne vodi nigde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Nije 0.4% nego 5.4% (po svim kriterijumima 50%+1 glas je vecina)
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
da ali je ovdje tih 5% bila siva zona!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
zasto se raspravljas sa Aurelianom.... zadatak... pogledati listu clanova i sve njegove poruke... Wink

------------------

Popović: Pripreman građanski rat

BEOGRAD - Lider crnogorske Narodne stranke Predrag Popović optužio je sinoć vlast u Crnoj Gori da je pripreman građanski rat u slučaju da se Blok za zajedničku državu SCG usprotivio preliminarno objavljenim rezultatima, po kojima je izglasana nezavisnost. U specijalnoj emisiji RTS-a, kako prenosi Tanjug, Popović je naveo da su još pre početka referenduma obavljene pripreme za proglašenje nezavisnosti, ali i pripremljen opasan scenario za izazivanje nereda i zavođenje vanrednog stanja, ukoliko se bilo ko pobuni protiv opcije suverenista.

"Pod moralnom, krivičnom, političkom, ljudskom i svakom drugom odgovornošću, izjavljujem da je to tačno", rekao je Popović. On je istakao da je postojao plan da bi po izbijanju nereda i zavođenja vanrednog stanja bilo prekinuto brojanje glasova, a prihvaćeni rezultati nevladine organizacije CEMI, koju je nazvao "parapolicijskom organizacijom", a njene rezultate montiranim.

Inače, lideri Bloka za zajedničku državu zatražili su juče da se provere preliminarni rezultati referenduma i da se ponovo prebroje svi glasačcki listići sa svih izbornih mesta. Čelnici tog bloka, Predrag Bulatović, Predrag Popović, Ranko Kadić i Andrija Mandić, podsetili su da je predsednik Republičke referendumske komisije František Lipka juče saopštio da 25.000 glasačkih listića još nije prebrojano i ocenili da bi ti glasovi mogli da utiču na krajnji rezultat.

U razgovoru s evropskim izaslanikom za referendum Miroslavom Lajčakom oni su zatražili i da se obavi provera novoupisanih u biračke spiskove, koji imaju prebivalište u inostranstvu i da se utvrdi da li među njima ima azilanata koji nemaju pravo glasa. Četiri lidera zatražila su i da se centralni birački spisak uporedi sa izvodima iz spiska koji su bili na biračkim mestima i da se na jednom broju glasačkih mesta gde je zabeležen enorman rast izlaznosti birača obavi upoređivanje potpisa na glasačkom materijalu s potpisima na njihovim ličnim kartama. Uz to, mora se utvrditi na osnovu čega je ustanovljen broj nevažećih listića, navedeno je u saopštenju i najavljeno da će čelnici Bloka za zajedničku državu, tek posle toga, saopštiti stav o rezultatu referenduma.

Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović pozvao je sinoć lidere crnogorske opozicije da prihvate odluku građana na referendumu. Na glavnom trgu na Cetinju, pred nekoliko desetina hiljada građana, on je pozvao lidere opozicije "da ne osporavaju ono što se ne može osporiti".

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.