Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li mi je devojka trudna, sta da radim ako jeste??? Hitno, Pomoc!!!  (Pročitano 29396 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Maradiću ako ga stignu tata i stric te devojke moglo bi mu biti teško posle.   Smile

"poslovni" rizik, ko ne reskira, taj ne dobija, od biraca nikad ***** i slicno   Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
De der, daj da makar probam da pomognem coveku oko abortusa. Privatne klinike su od 100E pa nagore, drzavne nesto jeftinije. Ako je trudna, spremaj pare ili zeni. (u svakom slucaju, spremaj pare.  Smile ).
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 

Maradiću ako ga stignu tata i stric te devojke moglo bi mu biti teško posle.   Smile

"poslovni" rizik, ko ne reskira, taj ne dobija, od biraca nikad ***** i slicno   Smile

A pa zatio si ti preko grane, poslovao si s rizikom  Smile

Marko dok ne proveri da li je devojka trudna ne može dalje. Ako je trudna onda treba da vidi hoće li ona da pristane na čedomorstvo ili će roditi dete. 100€ je nešto što i njen otac može da plati a ko će njoj platiti slomljeno srce i povređeno telo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Motorola 
gde nadjoste da je abortus 100 evrica? sigurno nije ispod 250

ne pravite od komarca magarca....
decko se preplasio i nece mu sigurno pasti na pamet sex bez zastite
ako je devojka trudna sigurno je nece zbog toga ozeniti jer vecu glupost od te ne moze napraviti u zivotu
postoji i opcija abortus....najbezbolnija opcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Marko dok ne proveri da li je devojka trudna ne može dalje. Ako je trudna onda treba da vidi hoće li ona da pristane na čedomorstvo ili će roditi dete. 100€ je nešto što i njen otac može da plati a ko će njoj platiti slomljeno srce i povređeno telo.
Ma znam bre, zezam se malo, jer vidis da pomenuh zenidbu. Smile Ionako je verovatno trol...  Smile

gde nadjoste da je abortus 100 evrica? sigurno nije ispod 250

Privatne klinike, od 10000 dinara pa nagore.(tako sam barem cuo)
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 02:14:47 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Citat
ovako ljudi, bicu skroz direktan. . .  imam devojku, ne volim je. . .  sa njom sam samo radi sexa. . .  skoro smo vodili ljubav 2 puta, vreme izmedju toga nije bilo ni 10 min i odmah sam poceo po drugi put. . .  bez kondoma. . .  problem je u tome, sto mi je rekla da je skoro dobila menstruaciju koja je trajala 2 dana, a pre toga je imala normalni menzis pre malo vise od 20 dana. . .  ona se tripuje da je trudna. . .  Da li je to normalno ili sta je vec??? Sta je to? A i pre te devojke imao sam takodje nekoliko devojaka sa kojima sam spavao po 3, 4 put za vece, isto bez kondoma i naravno nista, sve je bilo normalno, nijedna nije se pozalila na trip da je trudna. . .  Ako ne daj Boze da je ta devojka trudna, sta da radim??? Ne zelim da od sad ljuljam!!! Koliko se krece cena za abortus, kako da nadjem pare? unapred sam zavalan na odgovoru, samo molim vas sto pre mi kazite nesto, pomozite mi. .

dannaaaaasss majkooo zenis svoga sina zenis svoggaaa sinaaa nek ti srceee ispuniii milina ispuuunii milina

koji kralj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 54
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Motorola 
dva ginekoloska pregleda, totalna anestezija i abortus sigurno nisu ispod 30 000 din
i jos ako nesto treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sve su ti one trudne,crni Darko..pa ti si stvorio vojsku Smile
da si ih volio,rodile bi blizance,ovako,bez ljubavi...1 žena,jedan potomak..dobro,nije ni to loše. država ti je zahvalna,od sjutra,leb je za tebe 19% jeftiniji. a i od Fante dobijaš toliko litara koliko si težak

edit: Jasikasi...ti si lud Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2011, 10:48:11 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
mob
Alcatel One Touch
Citat
ovako ljudi, bicu skroz direktan. . .  imam devojku, ne volim je. . .  sa njom sam samo radi sexa. . .  skoro smo vodili ljubav 2 puta, vreme izmedju toga nije bilo ni 10 min i odmah sam poceo po drugi put. . .  bez kondoma. . .  problem je u tome, sto mi je rekla da je skoro dobila menstruaciju koja je trajala 2 dana, a pre toga je imala normalni menzis pre malo vise od 20 dana. . .  ona se tripuje da je trudna. . .  Da li je to normalno ili sta je vec??? Sta je to? A i pre te devojke imao sam takodje nekoliko devojaka sa kojima sam spavao po 3, 4 put za vece, isto bez kondoma i naravno nista, sve je bilo normalno, nijedna nije se pozalila na trip da je trudna. . .  Ako ne daj Boze da je ta devojka trudna, sta da radim??? Ne zelim da od sad ljuljam!!! Koliko se krece cena za abortus, kako da nadjem pare? unapred sam zavalan na odgovoru, samo molim vas sto pre mi kazite nesto, pomozite mi. .

dannaaaaasss majkooo zenis svoga sina zenis svoggaaa sinaaa nek ti srceee ispuniii milina ispuuunii milina

koji kralj  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
@Sofija

Nemoj ti mene da pravis ludim.Nego dodji da pravimo male jasikasije  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.