Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:09:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li me jos uvek voli  (Pročitano 29894 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda te i voli,prijatelju...

vole se ljudi na nevjerovatne i jezive nacine Smile
ta rijec ljubav ,cesto, umije da bude odlican paravan iza koga se sakriju razne pobude i sklonosti...

imas ljude,i muskarce i zene,koje nekog vole sve preko samara i maltretiranja u raznim oblicima...ali...fakat,spremni su da umru i da se kunu u svoju ljubav prema nekom prema kome se ponasaju kao prema otiracu Smile

i jeste to ljubav,ali patoloska Smile

tako da,vrlo cesto,je potrebno to pitanje koje ti postavljas "da li me voli?" da samo malo drugacije postavis...otprilike..."da li mi odgovara nacin na koji ona mene voli?da li mi je u odnosu sa njom lijepo?"...
ukoliko jeste,a cini mi se da nije- jer ne bi  bio u tolikoj upitanosti oko vaseg odnosa,samo nastavite...
razni su putevi i nacini na koji dolazimo do zadovoljstva Smile
neki moraju kroz bol i kroz unizavanje sebe od strane osobe koju vole...da budu sigurni da je to ljubav...smijesno? Smile

nije.

ja znam puno zena kojima,recimo ,laska da je muskarac ljubomoran,da ih provjerava i s'vrijemena na vrijeme pravi scene...jer po njihovoj logici...to je znak da su voljene i da je tom nekom stalo do njih... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Citat
Ne, nego mi devojka  postaje instiktvno histericna kada me vidi odvaljenog.

Citat
Mudra devojka .

Vidi da uvek budes u svezama,jerbo kad si sam nema ko da ti zvoca pa radis sta ti je ceif  Smile

Vise mi nije ni trip...pauziracu godinu dve... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
Pa kad si njoj prepustio sve, prepusti joj i da odluchi da li cete josh biti zajedno ili ne.

Nije strashno shto si pogreshio, strashno je ako ne izvuchesh jaku pouku iz toga.

Uzgred, nemoj da se iznenadish ako dobijesh korpu u Julu ili Novembru.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Uzgred, nemoj da se iznenadish ako dobijesh korpu u Julu ili Novembru.

Prognoziras tebra?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
Jebi ga, prekretnice, zavrshetak srednje, polazak na studije ... a i dobro mi idu prognoze. Ja l tako Suzi ?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 16:34:34 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Ljudi mogu vam reci da mi mnogo pomaze to sto mi saljete vase komentare koji govore (bar ih ja tako shvatam) da dignem glavu gore i da ne padam u ocaj...naravno posle svih vasih komentara shvatam da sam ja sa 19 god dosta nezreo sto se tice veza i musko-zenskih odnosa...
Smile
Danas kad sam bio u skoli kulirao sam je koliko sam mogao s tim sto je ona kad je videla to pocela mene da kulira.Sad ja mislim da je sve to stvar ko ce duze da izdrzi i da samo treba da nastavim tako i da ce ona posle nekog vremena ljutnje i neckanja ipak pasti....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Ljudi mogu vam reci da mi mnogo pomaze to sto mi saljete vase komentare koji govore (bar ih ja tako shvatam) da dignem glavu gore i da ne padam u ocaj...naravno posle svih vasih komentara shvatam da sam ja sa 19 god dosta nezreo sto se tice veza i musko-zenskih odnosa...
 Smile
Danas kad sam bio u skoli kulirao sam je koliko sam mogao s tim sto je ona kad je videla to pocela mene da kulira.Sad ja mislim da je sve to stvar ko ce duze da izdrzi i da samo treba da nastavim tako i da ce ona posle nekog vremena ljutnje i neckanja ipak pasti....

Ako te ona ipak prva ne cima, ti vise nema sta da trazis oko nje, vec nadji drugu. To znaci da ona nije vredna tebe, kaprias? A ako te cimne, ponovo ti je ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Ako te ona ipak prva ne cima, ti vise nema sta da trazis oko nje, vec nadji drugu. To znaci da ona nije vredna tebe, kaprias? A ako te cimne, ponovo ti je ok.  Smile
Citat

Problem je u tome sto je dosta tvrdoglava i treba joj vremena...npr. ona se lozila na mene jos odavno ali nije mi govorila sve dok ja nisam preuzeo inicijativu...nece da radi neke stvari zato sto nece iz nekih svojih razloga jer se boji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Citat
Problem je u tome sto je dosta tvrdoglava i treba joj vremena...npr. ona se lozila na mene jos odavno ali nije mi govorila sve dok ja nisam preuzeo inicijativu...nece da radi neke stvari zato sto nece iz nekih svojih razloga jer se boji

Cega se boji?  Smile

Matori ti koliko si sa njom, trebalo bi da znas koji su njeni strahovi, sta zeli, sta hoce, kako se u kojim trenucima ponasa...

Uostalom, nije ona zadnja devojka na planeti.

Hvala Bogu, pa devojke nisu sapuni da se trose, tako da imas koliko hoces devojaka i to mnoogo boljih od nje.

Ako onda ne vidi tvoje cimanje i tvoju zrtvu, ja onda izricito mogu da kazem da ona nije tebe vredna.

Tebi svaka cast, ja se ne bih cimao da je Naomi Kembel.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Izgleda da treba da se skupimo svi sa foruma i da me malo isprangijate...da mi dodje iz dupeta u glavu...jedva cekam da se zavrsi skola a onda cu pokusati sve ispocetka pa kud puklo da puklo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:09:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.346 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.