Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:44:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li me jos uvek voli  (Pročitano 29734 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Previse se cimas. Iskulraj je...

Brate daj mi onda neki savet kako da je iskuliram a da nebude ono da je bas ne gledam...nisam iskusan u tim situacijama jer sam,sramota me je vec da kazem,papucar...deluje glupo sto to trazim od tebe ali jbg sta cu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
COD2 - online!
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Previse se cimas. Iskulraj je...

Brate daj mi onda neki savet kako da je iskuliram a da nebude ono da je bas ne gledam...nisam iskusan u tim situacijama jer sam,sramota me je vec da kazem,papucar...deluje glupo sto to trazim od tebe ali jbg sta cu...

Jednostavno kada ste u skoli, ragovarajte, pricajte normalno (ako ona hoce da prica stobom) a van skole je ne zovi uopste.

Ako te u skoli pita zasto je ne zoves, ili kao te pozove prva van nje, jednostavno joj reci da ti njeno ponasanje prema tebi ne odgovora i da nesto mora da se menja, pa makar to bio i raskid.

A ako te pita zasto u skoli razgovaras sa njom, reci joj da nisi hteo da je izblamiras pred odeljenjem. Inace, to ti je paradoks. Ta recenica znaci da nisi hteo sebe da izblamiras. Posto, niko zivi ne moze da te ocrni pred odeljenjem kao devojka. Moze da kaze da imas malu pisu, da ne znas da jebes i slicno.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Kako mislis da ne zna da .ebe ?
Pa cim .ebe vidis da zna !
Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson K610i
Njenu drugaricu da pitaš da je pita da bi joj tvoja devojka rekla njoj kako je sa tobom i da li te voli?
Nisi trebao tako... Ti si trebao da ideš umesto drugarice.

ali sada si ovo rekao...
Citat
vec zato sto me je lagala.

Da li se zaista vredi boriti za neku osobu koja te laže?
Izgleda da sve ovo što sam rekao da ću baciti u vodu... Lično prezirem veze u kojima postoje bilo kakve laži...

Savetujem ti opet da pričaš sa njom. Ili ipak poslušaj Thug4ever, možda i upali... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG KU970
Sutra ujutru idem u skolu pa cu videti kako ce se stvari odvijati...pokusacu da je kuliram tj. da se ponasam kao da je sve normalno...pa cu videti kako ce biti..po iskustvu mislim da nece biti mnogo promena kod nje,valjda zato sto treba da prodje neko vreme da bi ona shvatila sta se desava....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Sutra ujutru idem u skolu pa cu videti kako ce se stvari odvijati...pokusacu da je kuliram tj. da se ponasam kao da je sve normalno...pa cu videti kako ce biti..po iskustvu mislim da nece biti mnogo promena kod nje,valjda zato sto treba da prodje neko vreme da bi ona shvatila sta se desava....

Nema valjda IQ 12 da ne konta situaciju... Smile

Kako mislis da ne zna da .ebe ?
Pa cim .ebe vidis da zna !
 Smile

Zbog blama kontas...?

Jer ako on izblamira nju, ona ce njega jos vise...cak i ako to mora da bude laz. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Pazi ovako...kao prvo, sam si kriv zato si dozvolio da te vrti oko malog prsta, devojka cim vidi da moze da te koristi, odmah to upotrebljava, bez obzira na posledice. Uostalom, sta ce ti veza od godinu i sedam meseci, a imas 19 godina. Prva greska zabavljanja. Smile

Do 24, 25, ne treba da se vezujes ni za koga, jer tesko koja je veza uspela da traje od srednje skole do starackih dana.

Smile

Koja generalizacija  Smile A i ko uopste ocekuje da mu bilo koja veza traje od "srednje pa do stracakih dana"  Smile

Ja sam bio sa devojkom bas od srednje, od nekih 17 godina pa do neke 22. a od 24. sam sa sadasnjom devojkom skoro 5 godina). I meni je bilo lepo od te 17. pa dok je trajalo, kad je puklo-puklo, ali je bar imalo sta da pukne. Jbg, ne biras ti da li ces biti u dugoj vezi ili nekoj kombinaciji, svi mi krecemo samo da startujemo devojku, a posle kako se razvije, ko ce ga znati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Pazi ovako...kao prvo, sam si kriv zato si dozvolio da te vrti oko malog prsta, devojka cim vidi da moze da te koristi, odmah to upotrebljava, bez obzira na posledice. Uostalom, sta ce ti veza od godinu i sedam meseci, a imas 19 godina. Prva greska zabavljanja. Smile

Do 24, 25, ne treba da se vezujes ni za koga, jer tesko koja je veza uspela da traje od srednje skole do starackih dana.

Smile

Koja generalizacija  Smile A i ko uopste ocekuje da mu bilo koja veza traje od "srednje pa do stracakih dana"  Smile

Ja sam bio sa devojkom bas od srednje, od nekih 17 godina pa do neke 22. a od 24. sam sa sadasnjom devojkom skoro 5 godina). I meni je bilo lepo od te 17. pa dok je trajalo, kad je puklo-puklo, ali je bar imalo sta da pukne. Jbg, ne biras ti da li ces biti u dugoj vezi ili nekoj kombinaciji, svi mi krecemo samo da startujemo devojku, a posle kako se razvije, ko ce ga znati.

Slazem se, ali to si ti, ja sam ja, ovaj lik (Str8BG) je...neki treci lik i svako na vezu gleda drugacije. Mozda ti nisi bio papuca i nisi imao velikih problema u vezi, kapirao si se njom, a jos sto je najvaznije, raznije si skontao da ti veza na duge staze odgovora, tako da takve veze cuvas, brines da opstanu.

Ja sam imao samo jednu dugu vezu i posle nje sam rekao da ce mi sledeca duga veza biti tek kada dodje vreme za posao, porodicu i konacno dom.

Ta veza mi je donela mnogo problema, kojih se ni dan danas nisam resio. Zato su sve moje veze od tada jednokratne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
a jos sto je najvaznije, raznije si skontao da ti veza na duge staze odgovora, tako da takve veze cuvas, brines da opstanu.

Ironija je sto se ja nikada nisam trudio da "cuvam" vezu u pravom slislu te reci, preciznije nikad nisam radio nesto planski/svesno. Samo sam se normalno ponasao, onako kako se osecam i trudio da mi svaki dan bude lep. Nista vise od toga. A to papuca nikad nisam razumeo, kako neko postane hebena papuca?  Smile

Ne zelim da ja budem papuca niti da mi devojka bude kutlaca (rimuje se  Smile, htedoh reci ne treba mi "desperate housewife" pored mene, kycna zenica u skladu sa dobrom srpskom tradicijom). To je veza a ne borba dva orangutana oko vodjenja copora. Zelim da smo oboje srecni i da prosto uzivamo u svakom danu. "Sreca - to smo nas dvoje u ovom trenutku"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:44:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.