Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:41:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ludaci znaju da su ludi ?!  (Pročitano 38432 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Po mom misljenju svaki pacijent na onkologiji bi morao u sklopu svoje terapije da ima ukljucenog psihijatra. Grupne terapije, porodicne terapije, sta god. Ljudi koji u porodici imaju nekog tesko bolosnog ili koji su sami tesko bolesni, precesto se osjecaju kao da su prepusteni sami sebi.

Za ovo si 1000% u pravu.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ja bih izbacio to osecaju Wink jesu prepusteni sami sebi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Prvo, vidim da se ovde mešaju babe i žabe. Smile
Neuroze - lakša psihička oboljenja, izlečiva u najvećem broju slučajeva.
Psihoze - teža psihička oboljenja, koje se teško ili nikako leče.

Drugo, Radulac, kako možeš da imaš tako negativan stav prema psihijatriji, kad je ne poznaješ? Smile
Da se razumemo, situacija kod nas jeste čemerna, ne zna se koja je bolnica od koje tužnija.
I istina je da mnogo lekara ne samo da ne zna da radi svoj posao, nego i kad zna, boli ga uvo.

Ali po meni je malo nesmotreno celu jednu nauku (koja ima duboke istorijske korene) nazivati smešnom i apsurdnom.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa niko nije ni pomesao to dvoje koliko sam ja primetio samo smo radulac i ja konstatovali da je to lakse obolenje od shizofrenije Wink i da moze da se leci ali skoro je nemoguce opet i ako je lakse  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Shizofrenija spada u psihotična oboljenja, ako se ne varam, a ako se varam, neka me Dare ispravi.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Problem sa Srbima je sto ne vole doktore i posjete ljekaru, kako ove obicne, tako i psihijatre.
Ајде прво за труд  Smile,али ово није тачно,као што ниједно уопштавање те врсте није тачно!
Као сви се плаше лекара,а да се можда пре не плаше болести?И има ли у томе нешто не људско, нешто што се коси са човеком?Нема,човек највише што воли,јесте да живи!
Citat
Mi jednostavno nismo nauceni da razgovaramo o takvim stvarima, narocito u porodici. Najteze je razocarati najblize.
Исто и ово важи! Ја се зато залажем за повратак у доба првобитни људских заједница!А данас су само психијтри замена за родитеље,супружника,пријатеља,рођака... који су им некада служили да им дају по који користан савет за живот!
Схизофренија је психоза!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
mislim da ljudi laksih poremecaja mogu da identifikuju da im se nesto cudno dogadja (tj. da "lude")

Ali "luditi" i "priznati da si lud" nije isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Na ovo pitanje me je inspirisao citat iz filma "se7en" gde se Bred Pit obraca Kevinu Spejsiju :

"When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane? Maybe you're just sitting around, reading "Guns and Ammo", masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Yeah. Do you guys do that?"

Pretpostavljam da ste svi u stanju da ga prevedete, mrzi me sada. Elem, siguran sam da psiholozi imaju neki odgovor, ali sam isto tako siguran da ni oni ni psihijatri pojma nemaju o tome, vec pricaju nauceno. (ko je gledao film "the awakenings",radjen po istinitoj prici,zna o cemu govorim).
dakle, sta vi mislite ? Ako uzmemo nekog lika, koji je luuuud, lud k'o struja, da li je on toga svestan, ili je u fazonu "blistavog uma", ubedjen je da je sve sto mu se desava realnost ?!

Da li "lud" covek u stvari vidi pravu sliku stvarnosti, tj. mozda su halucinacije realnost!? Mozda "normlalna" osoba ostaje uskracena za neke stvari? Mozda ... mozda ...  Smile

Sto se teme tice, nisam strucan po tom pitanju, ali mislim da s vremena na vreme "crazy" osoba bude ok, a nekad je u ofsajdu (ima strucan izraz za psiho ofsajd  Smile ).

Naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ponekad pomislim da je resenje za sve probleme jedan veliki Park iz doba jure...

Covek vs. dinosaurus...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima tu jedan mnogo gori vid problema...

cinjenica da cesto ne pise na celu nekome da je lud...ili u licnoj karti Smile

moze se neko na prvi pogled uciniti posve zdrav i normalan....a kad prikriveno i zamaskirano ludilo izbije na povrsinu...cesto je kasno za bilo kakvu plodonosnu reakciju Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:41:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.