Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 17:42:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li jo ovo dozvoljeno?  (Pročitano 6452 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia C6
Poslednja 3 puta sam tako izgubio i dzabe se ja nerviram kad sam tu nemocan, jbg  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
ovaj dečko, ludi milojko, ne znam da li je milojko, ali je definitivno lud, pošto sam igrala par puta sa njim mogu ti reći da likove koje poznaje ili su mu simpa uvek napda u glavu u prvom krugu (ne mislim da ti se nabacuje)  Smile
meni ovo više deluje kao zjb-cija, aj ti pobedi iz inata i nije mu bitno što je ostao bez kula i što je treći a mogao je da bude drugi, dečko se jednostavno tako igra... što tebe verovatno, realno, boli uvo kako se on igra, ali da li si ti nezasluženo drugi, pa možda bi svakako bio, da je odgovorio nečtano
inače, videh neka nespontana udruživanja tipa, igrači koji se hvale kako u prijateljskim partijama u duJetu ojade protivnika  Smile, nebitno da li je dozvoljeno ili ne, nekako mi je više za varijantu  Smile nego za varijantu 
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.0
Mama i tata jel dozvoljeno ovo, mama i tata jel dozvoljeno ono :) A znao sam da ces da smaras na forumu, jel po ceo dan cucis ovde.  Ja ovo igram iz ciste zabave, ne za pi, psp, po, op ili sta vec. . .  A nista vise ne volim kad neko od vas pacijenata izgubi jel znam koliko se cimate.  I pored svog cimanja sam u celoj partiji bio bolji od tebe do zadnje runde gde si poveo za sto a ne koristim ni notepad, ni google, niti ucim predcednike napamet boze sacuvaj :) a pozz kimi jel da sam lud jesam jel inace ne bih bio ludimilojko.  Opusti se covece i ti i ovaj pacijent Djubre, nadjite neki drugi smisao u zivotu sem ove igrice a ne samo koliki mi je pi :) Pozzz i vezbaj malo nemoj uvek da budes drugi :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.00
mob
HTC Wildfire S
Au, ludimilojko, predCedniče, tebi ovo prvi post... i to kakav (reči pacijent, itd).  Smile Bolje nemoj više, ne ide ti. Smiley
Isprozivao si ovde neke ljude bezveze. Otkud ti znaš da je njima to jedini smisao u životu? Sve i da jeste, to nije tvoj problem. Tvoj problem je zapravo što si mali (u igračkom smislu), pa je ovo jedini način da pobediš velike, da pustiš trećeg da nepravedno bude prvi.
Čovek je lepo pitao da li je dozvoljeno. Nadležni kažu jeste. OK, šteta, onda može slobodno da se napravi dubl lista, kao u tenisu.
Inače ovde u slučaju ludog milojka nije reč o udruživanju, nije to kao kad reprezentacija izgubi namerno da bi dobila lakše protivnike u sledećoj fazi, ovo je klasično puštanje iz osvetoljublja, kako on kaže iz inata, jer... "bio je bolji" sve do zadnje runde gde ga je ovaj pobedio za 100. Dobro je da si ti srećan sad ludi milojko, možeš mirno da spavaš. Ti si treći umesto drugi, ali samo da onaj koji te je pošteno pobedio ne bude prvi. I to je uspeh za tebe?  Smile

Ali opustite se ljudi, veliki igrači (ne kažem da slabiji nisu ljudi, samo ovaj čovek svakako nije, ne u fizičkom nego u karakternom smislu), oduvek su mali hteli da pobede velike. Ako nekad i uspeju, nije naravno smak sveta, veliki se brzo vrate na svoje mesto, dok mali ostaju tamo dole.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Dobro si mu rekao Dax. A vidis da je pacijent brate, nije ni cak ni pismen, umesto "jer", on pise "jel"... Hahaha, bravo za tebe Milojko, ja ne radim nista u zivotu, samo igram ovaj kviz. I bio si bolji od mene, tacno, ceka te crveni krst, samo sto tebi to ne treba, previse si ti pametan za crveni krst... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.0
Za vas toplu bracu nemam reci sem da se uhvatite za ruke pa na gej paradu kad se toliko volite.  Jadni ste Smiley A kad si Arnolde pitao sta je dozvovljeno mogao si da pitas da li je i ova tvoja poruka dozvoljena? A sto se tice mog znanja imao bih da vam postavim gomile screenshotova na kojima se vidi kako i vi sa plavim krsticima padate ali mnogi od tih su mi drugari pa to necu da radim, jer je za vas ponizenje kad izgubite od nekog ko ima gori krstic od vas sto dokazuje kakvi ste.

BG: Privatna poruka uklonjena i prosledjena na adekvatno mesto

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

robot.JPG
(89.23 KB, 1213x747)
« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 09:39:26 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG g5
milojko na sta si to spao pa da robotima rusis kule  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ukoliko ne izbacite malo licne sujete kao i kulturno neprostojan recnik ova tema nece dugo ostati ziva.
Vokabular sa spominjanjem majke, oca, brace ( tople i hladne), opstenje sa zivotinjama i ostatkom flore i faune, kao i ostalo, nemamo nameru da tolerisemo.

Toliko
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Belgrade, slobodno zakljucaj temu. Nema potrebe da slusamo ove nebitne stvari sto prica ovaj Milojko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.00
mob
HTC Wildfire S
Samo da zaključim da je ludom milojku jedini smisao izgleda da pobedi velike. Skuplja screenshot-ove. Wow. Jaka stvar, uspeti jednom od 10. Nije jedini koji to radi. Ima i drugih koji bukvalno mole za igru, da bi se posle hvalili, ako uopšte uspeju. Bravo milojko, ti si stvarno uspeo, pobedio si zaista velike, ali botoveSmile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 17:42:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.