Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:54:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li jo ovo dozvoljeno?  (Pročitano 6454 puta)
02. Okt 2010, 11:44:20
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Igrao sam sa likom i sa likusom. Lik je u prvoj rundi krenuo na moju kulu, ja sam se branio, posle sam ja njega napao i srusio mu dve kule. Na kraju, kad nije uspeo da me pobedi, rekao je likusi da ce da je pusti, on naravno nije odgovorio i ona ga je srusila i bio sam drugi. Ja ne znam da li je ovo dozvoljeno da se radi, zato i pitam. Ako nije, molio bih da se igrac kazni. Nezasluzeno sam bio drugi. Evo i screenshota...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

fregre.png
(325.05 KB, 1064x743)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Zasto ne bi bilo dozvoljeno?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Pa znaci, mogu ja sada da imam dogovor sa nekim. Mogu se dogovoriti sa drugarom da upadamo zajedno i da, ako ne uspem da pobedim onog treceg, da napadnem njega na kulu, i on me moze lagano pustiti. Mozemo i preko messengera da chatujemo, tako da, ako ne znam odgovor, moze i da mi pomaze. Ne znam da li je bas korektno, ali ako ti tako kazes, onda je ok.

Ok, posto si rekao da je ovo dozvoljeno, onda nemam cega da se plasim, krenucu i ja tako da radim sada. Meni ova varijanta jos vise odgovara. Meni je ta ideja pala odavno na pamet, ali sam mislio da to ne sme da se radi i nisam radio. Ne bih zeleo da radim nesto sto je zabranjeno jer ne bih voleo da dobijem full ban, svidja mi se ovaj kviz i ne planiram da prestanem da ga igram. A posto je ovo dozvoljeno, ja cu se dogovoriti sa nekim drugarom da me pusta i onda cu lagano doci do plavog krsta. Sve je stvar taktike, mozda sam nasao neku rupu, ali sam si rekao da je dozvoljeno. Ako gresim negde SF, ispravi me ti. Ne bih zeleo da imam problema zbog toga. Necu raditi nista sto nije dozvoljeno... Toliko od mene Wink

[Edit by Muhteşem Rasim: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 12:20:10 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa i kada neka reprezentacija namerno izgubi u grupi na svetskom prvenstvu da bi u nokaut rundi izbegla nekog to se ne kaznjava. Da li je moralno ili ne, to je vec drugo pitanje!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Ok Rasime. Ja se izvinjavam zbog pisanja poruka za redom, zaneo sam se malo i zaboravio sam na trenutak da je zabranjeno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
100 evra i bice ti oprosteno! Smile

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Eh, sad si me bas uhvatio kad nemam nista sitno. Cim rasitnim, dacu ti 100e. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
realno to je dozvoljeno ali tu je čast u pitanju, i taj neko uopste nema časti... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 217
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Lumia 1020
Naravno da je pitanje časti. Znam par ljudi koji to rade, ali se naravno nisam mešao u to, to je njihova stvar. Ako nekog ne mrzi da to radi, neka radi. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Hm... tom logikom bilo koji vid ljudskog udruzivanja radi sticanja koristi nije castan... od porodice do vojnog pakta... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:54:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.