Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 01:02:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Vucic dokrajcio SPS?  (Pročitano 8523 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Kakav Vučić,SPS samo mogu krštenice da dokrajče i ništa drugo.
BAs tako, 90% glasova su im stariji od 65 godina.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
sutnuli su jos nekog....mentola... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Следећа тема: Ураган "Метју" - колика је Вучићева одговорност?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ti uvijek vucica branis... Smile iso je dva -tri puta u ameriku u poslednje neko krace vrijeme..
i ko zna sta je tamo radio... Smile
a cim je otiso iz amerika .. na sigurno... metju je odma popizdio... Smile
sve je to sumnjivo.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Nenad Borovčanin isključen iz SPS

|06.10.2016. |21:45 >22:30

Nenad Borovčanin isključen je iz Socijalističke partije Srbije, odlučila je Statutarna komisija te stranke, objavio je SPS na svom sajtu.

U sedištu Socijalističke partije Srbije održana je sednica Statutarne komisije na kojoj je jednoglasno odlučeno da Nenad Borovčanin bude isključen iz članstva zbog grubog kršenja Statuta SPS.

Statutarna komisija SPS pozvala je Dijanu Vukovanović, koja je sama izašla iz stranke i odlučila da bude samostalna poslanica, da vrati poslanički mandat socijalistima.

Funkcionerima Igoru Novakoviću i Ivani Petrović, protiv kojih se, takođe, vodio disciplinski postupak, izrečeni su ukori. Disciplinski postupak protiv funkcionera Novice Tončeva se nastavlja.

Borovčanin: Sažalio sam se na Dačića

|07.10.2016. |12:03 >12:06

Nenad Borovčanin izjavio je danas da nije razočaran niti ljut što je isključen iz Socijalističke partije Srbije (SPS), ali da se veoma sažalio na predsednika te partije Ivicu Dačića.

Borovčanin je u saopštenju naveo da će nastaviti da "korača svojim putem" i SPS-u poželeo ono što želi svakoj stranci koja na bilo koji način učestvuje u upravljanju sudbine Srbije, a to je da u svojim redovima pronađu najbolje, najvrednije i najčestitije i da maksimalno iskoriste svoje neiskorišćene potencijale.

On je rekao i da je posle sinoćnjeg dnevnika saznao da je Statutarna komisija SPS odlučila da ga isključi iz stranke zbog grubog kršenja Statuta SPS i da se tada podsetio početaka i trajanja završenog "drugarstva".

"Počelo je sa srpskom zastavom koju mi je pred odbranu titule evropskog šampiona uručio Ivica Dačić, a završilo se saopštenjem Statutarne komisije. Taj bokserski meč, kao i svaki prethodni, bio mi je novi ispit hrabrosti kao osobine koju najviše cenim kod ljudi, jer sam kukavice uvek sažaljevao. Sažaljevao sam ih jer ih savlada strah, pa mučenici ne smeju ništa da urade, prestanu da se bore, budu često i podmukli, ne smeju čak ni da se predaju, pa neko drugi za njih baci peškir predaje", rekao je on.

Dodao je da je politički ring sličan bokserskom, ali malo prljaviji zbog udaraca ispod pojasa i udaraca s leđa bez pogleda oči u oči.

"Ipak sam ušao u politiku na Dačićev poziv da se i van ringa borim za Srbiju, sa idealom stvaranja jednakih šansi za svu decu i stvaranja države iz koje mi se sin neće za deset godina seliti trbuhom za kruhom u inostranstvo", rekao je on.

Borovčanin je u utorak, 4. oktobra podneo ostavku na mesto u Glavnom odboru SPS-a pošto je od Statutarne komisije dobio ukor pred isključenje.

Izvor: N1

Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2016, 15:00:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
u srbiji se razbija sps a u srpskoj sds..
i idemo srbende i patriotti..  Smile

srbija srbija srbija..republika republika...   Smile

a cekaj malo  Smile ko to radi i sto to radi ...onima koji su ocuvali srbiju i stvorili srpsku i sacuvali je  Smile
ne zna ja..  Smile
ma sigurno to rade  veeeliki patrioti ... Smile

i zbog toga...da nekim slucajem ako bude rata ....te hulje iz sps-a i sds-a ne b ponovo povele srpski narod u propast... Smile braneci svoje najmilje...od ustasa..siptara i balija i bjelosvjetskog i ostalog sljama  Smile

ma nije to u pitanju.... Smile

to je jer su oni izdajnici a ovi su patrioti.. Smile to je to... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 53.0.2785.124
mob
Nokia krntija
Citat
Ubedljivo druga.

Kako ubedljivo, ako je imao 100k više od SRS-a?

Već sam negde rekao, ja ne mogu da shvatim kako oni opstaju na manje-više istom rezultatu, iako učestvuju u vlasti aktivno već 8 godina i plus su podržavali i prvu Koštuničinu vladu i tokom celog vremena su imali afere koje bi u nekim drugim okolnostima partiju i ugasile, kamoli svele ispod cenzusa. To treba proučavati na fakultetima, majke mi.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
sta ces proucavat...bog te jebo... pa juga je cijela bila socijalisticka drzava....
zadrtog socijalistu ne mozes pretvoriti u bilo sta drugo....ni silom... Smile
znam po sebi..ja cu glasat za socijaliste dok budem mogao da drzim olovku u ruci
ili do poslednjeg socijalistickog predstavnika  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2016, 15:22:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
u srbiji se razbija sps a u srpskoj sds..

Da je Srbija normalna SPS ne bi mogao da postoji. SPS nije sacuvao nista, SPS je prakticno unistio sve sto su Srbi stekli kroz vekove.

Buki, kao da metuzalema od 80 godina koji je ziveo kao grof za vreme komunizma, zanima kakav je SPS i koga podrzava. On glasa za SPS po automatizmu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
eh....

sps je bila citava armija srpska...

i sps je bio vlast...citavih 90tih jbn.....

a i u vlasti je u citavoj istoriji moderne srbije i bice...jos dugo dugo...
da su ubili milosevica tokom rata...i skinuli sps..vuk i slican sljam...
srpska ne bi ni postojala...
« Poslednja izmena: 07. Okt 2016, 15:42:54 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 01:02:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.