Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 05:31:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li je ovo narcis ?  (Pročitano 3566 puta)
23. Maj 2013, 00:12:11
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 65
Browser
Mozilla Firefox 20.0
znam da je nemoguce ovako odredititi da li je neko narcis ili ne , ali me interesuje vase misljenje , a naravno najvise psihologa sa ovog foruma .
dakle , primoran sam da jedan deo vremena provodim sa tom osobom , cesto me nervira zbog svog ponasanja .

primetio sam da stalno govori o sebi , - gde je bio , sta je radio , sta ce da radi (iako nikad ne uradi to sto kaze da ce da uradi ) . stalno trazi situacije da se takmici sa drugima , a cesto su to i neke banalne sitnice .
stalno kroz pricu provlaci cinjenicu da je on poseban , najbolji , da mu se drugi ljudi dive .
ukoliko mu kazes da gresi dok prica , krenuce da vice .

iako se druzimo dugo , nikad nisam osetio da je iskreno bio zainteresovan za moja osecanja , probleme , moju pricu . recimo , pita me nesto , i onda ne moze da me saslusa do kraja , vec upada u rec i krece da prica o njemu .
a kada on prica, ukoliko ja skrenem pogled on me rukom blago udari kako bi mi opet privuko paznju .

kao sto rekoh , takva je situacija da sam saznao dosta o njemu , mislim da je to bitno da se napomene - nikada u zivotu nije imao osobu iz porodice koja je bila uz i za njega .

to je negde ukratko to , probao sam da se udaljavam i blago dam signal da je naporan .. ali on to ne vidi , vec se priblizi jos vise .

pod uslovom da jeste ipak narcis , kako izaci na kraj sa takvim ljudima ?
« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 00:21:14 od lastminute »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
narcis jeste
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
kako izaci na kraj sa takvim ljudima ? posle razgovora , tj njegovog monologa se osecam lose , prazno .. maltene mi ubije volju za zivotom .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Imas par dosta dobrih tema vezanih za informisanje o narcizmu...

http://forum.burek.com/koliki-ste-narcis-t519489.html
http://forum.burek.com/narcizam-i-mit-o-narcisu-t294887.html
http://forum.burek.com/narcis-na-radnom-mestu-t539185.topicseen.html

Inace, po ovoj tvojoj prici jeste narcis.

A po ovome

Citat
kao sto rekoh , takva je situacija da sam saznao dosta o njemu , mislim da je to bitno da se napomene - nikada u zivotu nije imao osobu iz porodice koja je bila uz i za njega .

bih rekao da je neko ko je takav nastao jer je zeleo da privuce paznju na sebe kod te porodice a kasnije i kod svih ostalih...

kako izaci na kraj sa takvim ljudima ? posle razgovora , tj njegovog monologa se osecam lose , prazno .. maltene mi ubije volju za zivotom .
Sta ga znam, ja i sto imam jednog takvog ne potresam se previse da utice na mene u toj meri. Zabavan je lik a valjda shvatam da je jednostavno takav pa me ne dotice kada uzme da se hvalise. Jedin kada pricas nesto sa njim ume da se bas "brecne" poneki put da te iznervira, ali dobro, to svako od nas radi.  Smile

A mozes i da ga ignorises ako ti bas toliko ubija volju za zivotom. I to pomaze poneki put.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Pa odjebi ga  Smile
Inace,ako ne mozes..onda ga podjebavaj i zajebavaj..  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ignorisi ga,ili ga zajebavaj kad god stignes
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ignorisi ga,ili ga zajebavaj kad god stignes
Само немој пуно, да се не беси.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Sofija 753 je i gora,ali sam je spustio na zemlju  Smile

Baj d vej..Moj jedan da kazem drugar..Malo je vise od poznanika,malo manje od prijatelja  Smile

Ima taj poriv da je u svemu bolji  Smile
Ako ja znam coveka koji ima najnovijeg bmw-a  on  zna DVA coveka koja imaju najnovijeg bmw-a.
Ako sam ja popio nocas flasu votke.. on je popio iste te noci  flase votke.
Ako ja  ... (Kapirate sistem  Smile da ne kucam  Smile ) ...
Uz to sve cega se lati to radi najbolje na svetu  Smile

U pocetku me nerviralo to sto radi .. Ustvari znam ga dugo,tako da me nije on kao licnost nervirao..nego me to njegovo ponasanje iritiralo.
ALi je decko drugarcina ipo , pa mu nikad nisam uzeo za zlo.

I resenje je bilo da krenem masovno da ga podjebavam..cim on spomene da je u necemu najjaci , ja krecem da ga podjebavam..I omanjio je svoje izlaganje  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Samo sam čula svoje ime , posle čitam  Smile

šta me pominješ dečko  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
"narcis" je sirok pojam....i ne vidim ja tu neku tezu karakteristiku narcisoidnosti...
vise mi lici na nekoga ko zeli da kupi neku paznju...pricom o sebi...

meni nista mrze nema od.... kad me neko prekine dok govorim... ili kad mi stalno upada u rijec ...
sa strane...stvar licne kulture..i onog roditeljskog vaspitanja..tj slika i odraz...kuce njegove....
mada ni to ne moze biti globalno pravilo....ljudi su kvarna roba..meso je to...
i pokvarit se mogu na svim mogucim mjestima...bez obzira sto imaju dobar kucni odgoj...
kad ih uzme ulica...zasjeni se kucni odgoj....

da ti kazem nesto...
druzenje ti je s ljudima jednostavno..il' ih prihvatis kakvi jesu..il' ih odjebes od sebe..nema tu treceg....
pomjeniti nikoga  ne mozes....
i ja se druzim sa ljudima kod kojih mi se ne svidjaju neke stvari..ali to su oni..takvi su..
nisu losi ljudi i dobri su jarani...

i svakom od njih kad pretjera u necemu ja mu to kazem...
probaj tako i ti svom tom drugaru il' sta ti je vec....da kazes to sto ti smeta..ako taj momak ima nekih drugarskih kvaliteta...u nekim drugim stvarima..ako se pokazao kao dobar prema tebi....
ako ni to ne upali..odjebi ga...i kraj price....

a s tom zajebancijom...i provokacijama..to ti ne bih savjetovao da radis...
samo ces napraviti jos gore...
jer takvi ljudi koji ne trpe tudje kritike..i burno reaguju na bilo kakav pa i najmanji "sukob misljenja"
su brzaci..ne razmisljaju puno...i u tim trenutcima sa verbalnog sukoba moze da se predje na fizicki...
a to ti ne treba...jer niti je on toliko bitan..niti bilo koja prica izmedju vas......da se zbog nje tuces...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 05:31:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: narcis ovo kazem

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.