Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:10:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je moguce?  (Pročitano 11029 puta)
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
И како то да неко ради са седамнаест година, шта бре овај сере?

Sto da ne primaju devojke da rade?U cemu je Vas problem???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Petre, prvo i prvo, nemoj pisati duple postove.. Wink Narusava se izgled i preglednost teme, i protivno je Pravilniku foruma. Ukoliko imas nesto da dodas svom prethodnom postu, koristi dugme "Izmeni" u gornjem desnom uglu tvog posta. Hvala Smiley

Drugo... nisam nigde videla da si spomenuo da je taj "matorac" (relativna kategorija, jel' te  Smile ), njoj uzvratio simpatije... ili gresim, negde mi je to promaklo? U svakom slucaju, mani se osveta i pretnji; neces se od toga osecati ni malo bolje u principu, a ako vec idemo logikom da je ljubav nesebicna stvar, onda, ako se tvoja devojka opredeli za njega, si na putu da im razoris potencijalnu vezu. To ti ne treba, koliko god bio povredjen i malodusan, veruj. Smiley

Trece, tvoj stav po ovom pitanju mi se ne dopada ni najmanje. Ti kukumaces i maltene je molis da ostane uz tebe (oprosti na grubosti, ali je za tvoje dobro  Smile ). Ne, taj stav ce je jos vise odgurnuti od tebe, ako vidi da moze da te, sto se kaze, 'vrti oko malog prsta' i da svak i sledeci put uleti u slicnu pricu.
Stoga, predlazem ti jednu igru. Igru, takticki i strateski osmisljenu. Licno, prezirem takve igre i izbegavam ih najvise sto okolnosti dozvole, ali su one ponakad prosto neophodne. A igra koju ti predlazem jeste jedna od najstarijih ljubavnih igara - udaranje ceznje. Wink Dakle, emocionalno se distanciraj od nje, ne uzvracaj na pozive, poruke, imaj uvek nesto bitnije da radis osim da se vidis sa njom. Istina, tesko je do zla boga, ali sve sto ti treba je jaka volja. Ona je vec dobila dovoljno dokaza da je volis, i sve preko toga bilo bi nepotrebno, pateticno i pogubno po tvoje samopostovanje. Distanciraj se, pa ako te zaista voli i ne zeli da te izgubi, vratice se sama. Pri ovome ne mislim da je totalno ignosises; ostavi uvek malo prostora gde ona moze dopreti do tebe. Ako je zaista zaljubljena u "matorca", nece se vratiti, ujedno ces i znati na cemu si. Pritom, ovo je odlican test za vasu poljuljanu vezu. Smiley
Opet kazem, igre su cesto ljugave i grozne, i nikako ne idu u isti kos sa sentimentom ljubavi, ali ona je prva otpocela prljavu igru; sad je tvoj red.

U svakom slucaju, mlad si i ceo zivot je pred tobom (svesna sam ovog klisea), ali pucaju veze i od 10 i vise godina, brakovi i razna cudesa; ljudi se na kraju u najvecem broju slucajeva oporave i krenu dalje. Ne ocajavaj, sve je to za ljude, narocito mlade poput tebe. Wink

*ukoliko tema i jeste zajebancija, ne moze da skodi da mi, clanovi, ovde o tome razmenjujemo misljenja i iskustva.
Tako da vas molim da proveru Petrovog identiteta ostavite onima koji imaju vise informacija od vas i koji ih mogu proveriti, naravno ukoliko to bude potrebno. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S7
Ma bre ovaj Petar_88 je klasicna lazovcina.U sustini i da nije ...opet je jajara  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Tel.Me Your.Number
Moguće je imam takvu drugaricu Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 22:10:51 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
Ma bre ovaj Petar_88 je klasicna lazovcina.U sustini i da nije ...opet je jajara  Smile

sta se to tebe tice sta je!??!Bambi je nesto napisala
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ova tema nije zajebancija....Radi sa 17...jer  je drugarica koja je inace starija od nas zaposlila..tako radi...
Ja ne lazem...i nemam potrebe to da radim...Imam 17 godina...a ovaj profil mi je pravio brat koji je 88...
Tanjice nisam te izneverio...trenutno ne mogu da ti posaljem pp jer nisam dovoljno vremena proveo ovde...ali cim dobijem pravo da saljem poslacu ti...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 08:24:47 od Petar_88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da se devojka zaista zaljubila . To sto ti govori da te voli i da joj nedostajes , je sigurnost koju oseca uz tebe.
U svakom slucaju bila je iskrena prema tebi i to bi trebao da postujes.
Savetujem ti da se za sada povuces iz te veze, a vremenom ce se stvari odviti nekim drugim tokom i sam ces pronaci  resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
Prvi put cujem tako nesto to je bolest ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Klinka se nalozila na matorca, zato sto je na prvi pogled sve ono sto ti kao decko od 17 godina ne mozes da budes...Izgleda starije, ozbiljnije, nedostupan joj je, radi i ima pare, verovatno i kola, mozda ima i dobru poziciju u toj firmu...

Ja znam da bih uradio sve za devojku koju volim, veruj mi uradio bih mnogo toga, ali brate mili nemoj gaziti preko sebe...Sta ona ima da trazi sa tobom ako joj se on svidja, drhti kad ga vidi...Pusti me tih prica bre, budi musko, reci joj da zarad vremena koje ste proveli zajedno, mozes da joj das malo vremena da odluci sta ce da uradi...Zauzmi cvrs muski stav, nemoj da budes leptir Smiley, nemoj to da dopustas sebi, ja znam da ne bih!

Ajde svadja, nesuglasice, prepirke...sve to moze da se tolerise, ali da je ja grlim i ljubim, a da ona misli na nekog drugog...pusti je jos malo da se lozi na njega ti je mazi i pazi, a ona ce poceti i tokom sexa da misli na njega Smile...ima li sta gore?

Ako zelis da bude tvoja i da je zadrzis, budi jak, budi cvrst, budi snazan, nemas vise sta da joj dokazujes, zna da je volis, budi muskarac i ne popustaj...jer sve to sto ti nisi ona vidi u njemu...napravi rez i nateraj je da odluci...pa kako god se to zavrsilo  Smile

A mozes i meni da platis da ispresavijam matorog  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
To bi bilo interesantno...mada ne zelim da se spustam na takav nivo...da ga bijem...nema potrebe...za tim..
Znam da me ona voli...koliko i ja nju...i da je ovo sada samo trenutak...koji je prolazan...on ce otici kao sto je i usao u nas zivot...a mi cemo biti tu...uvek..
A i svestan je da je ona maloletna...rekla mi je da to stalno ponavlja

Zato sto nikada nisam bio u takvoj situaciji..zelim da cujem misljenje drugih
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 10:23:01 od Petar_88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:10:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.