Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:35:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Isus stvorio crkvu?  (Pročitano 24862 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Kada se Isus bavio politikom???
Isus je zbog politike ubijen.A verujs li ti u Hrista,verujes da je on postojao.Ako verujes da nastavim ako ne uzalud je da ti pricam o nekome za koga ti ne verujes da je uopste bio,mada mislim da je to suludo....

Citat
Mislim da samo slobodan covek moze biti potpuno ispunjen ljubavlju.Ljubav je sloboda
A sta je ljubav.Slazem se da je ljubav slobod,ali sta je ljubav?Mislis da je ljubav raditi to sto ti zelis a ja mislim da je ljubav sebe podcinjavati drugome.Sta je ljubav? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
Citat
Ne slobodu u smislu slobode. Vec u smislu da mogu da psuju da se opijaju, da mrze jedan drugoga i sve to. Ako razumes sta hocu da kazem.
Slobodu da radis sta hoces bez prekora ili postovanja odredjenih moralnih nacela i sve to.

Covek je stvoren slobodan. I uvek ima slobodu izbora. Mrznja, opijanje i ostalo nije sloboda vec robovanje. Ako covekima onu ljubav koju sam pomenula u predhodnom postu, njemu cinjenje dobrih dela nije moralni kodeks vec nasusna potreba, a samim tim tu nema ugrozavanja slobode.

Citat
A sta je ljubav.Slazem se da je ljubav slobod,ali sta je ljubav?Mislis da je ljubav raditi to sto ti zelis a ja mislim da je ljubav sebe podcinjavati drugome.Sta je ljubav?

Ne mislim da je ljubav raditi sto zelis niti sam tako napisala, a ti dobro znas sta ja mislim Jovane Smile. Ljubav je davanje. uostalom sta ima da mudrujemo, kada apostol lepo kaze i objasnjava sta je ljubav:

4. Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se,

5. Ne čini što ne pristoji, ne traži svoje, ne razdražuje se, ne misli o zlu,

6. Ne raduje se nepravdi, a raduje se istini,

7. Sve snosi, sve vjeruje, svemu se nada, sve trpi.

8. Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati.
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Isus je zbog politike ubijen.A verujs li ti u Hrista,verujes da je on postojao.Ako verujes da nastavim ako ne uzalud je da ti pricam o nekome za koga ti ne verujes da je uopste bio,mada mislim da je to suludo....
E moj Joco,ko tebi to reako i gde to piše da se Isus bavio državnom politikom? Koliko ja znam u pravom Jevanđelju piše da se bavio širenjem Jevanđelja koji doneo na zemlju.A neznam kakvo ti to jevanđelje čitaš.Ako ti veruješ da postojao Isus koji se bavio politikom, nemoj se truditi da pričaš.Mene takav Isus neinteresuje. Mene jedino interesije Isus koji doneo Jevanđelje na zemlju, i ljude podučavao kako da ispunjavaju zapovesti Božje na zemlji.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2008, 15:56:26 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
E moj Joco,ko tebi to reako i gde to piše da se Isus bavio državnom politikom?
Па није се бавио али су неки мисли да се бави као што и ви мислите за Цркву. Smile Многи су се уплашили да ће он преузети власт.Зато је и побијено толико деце када се он родио.
А шта ти мислиш зашто је разапет изус.Шта је то зашта су га осудили
Citat
Mene jedino interesije Isus koji doneo Jevanđelje na zemlju, i ljude podučavao kako da ispunjavaju zapovesti Božje na zemlji.
О том исусу ти и говорим
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Па није се бавио али су неки мисли да се бави као што и ви мислите за Цркву. Smile Многи су се уплашили да ће он преузети власт.Зато је и побијено толико деце када се он родио.
А шта ти мислиш зашто је разапет изус.Шта је то зашта су га осудили
Pa onda nemožeš pričati o činjenicama već o pretpostavkama.Nisu se ljudi uplašili jer su očekivali mejsiju,već se uplašio kralj Irod,da mu Isus ne preuzme presto,jer su neki Isusa prorokovali kao kralja Judeje.Zato Irod naredio da pobiju svu prvorođeno dete.A razapeli su ga tadašnji sveštenici te crkve.Pošto se tadašnja crkva na čelu sa prvosveštenikom Kajafom bojao da će izgubiti vlast nad svojim narodom,i samim tim će Isus ukinuti njihovu crkvu sa dogmom i ceremonijom,jer je narod jako volio Isusa.I upravo pod optužbom da se on ponaša kao kralj Judejski,njega osudili i predali Rimljanima da izvrše pogubljenje.Zato su ga i Rimljani ponižavali Isusa,stavili mu trnje na glavu kao krunu kralja,i okačili mu natpis evo kralj Judeje.Ako sam negde pogrešio Silvanus će me ispraviti,pošto on zna te stihove bolje od mene.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ako sam negde pogrešio Silvanus će me ispraviti,pošto on zna te stihove bolje od mene.
to je to Smile Smile Nije se bavio politikom ali su misli da se bavio
Citat
Pa onda nemožeš pričati o činjenicama već o pretpostavkama.
to je cinjenica sam si sada rekao zasto je ubijen.Kako su ga tada osudili tako ga i dan danas neki osudjuju...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I opet se vracamo na moj post.
Crkva i Politika ne smeju da se mesaju i tacka.

@Pokrov
Svi smo stvoreni slobodni alo ako imamo vajne vernike koji se ne pridrzavaju nicega u Srbiji, niti su Bibliju otvorili a prave se sveci, to je licemerstvo.
Sto rece Silvanus ili Joca, najteze je biti pravoslavac u Srbiji. Pravi pravoslavac, a njih je mozda jedna shaka. Sto me dovodi da zakljucim na iako je pravoslavlje slobodna religija ona bi trebala da ima neka nacela da ljudi prate. Ali danas ljudi prave slave reda radi, i ne zbog boga vec zbog dupeta.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Crkva i Politika ne smeju da se meshaju. Crkva mora da utiche na politiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mora niti treba, to su dva razlicita sveta. Da li bi ista dobro bilo na primer da slusas svoju babu kako treba da se oblacis? Ja kad bih slusao "politicke savete" moje babe ja bih izgledao ko da zivim u 1950-oj.
Politika i religija se ne mesaju niti Crkva i Drzava. Treba da budu odvojeni, jer zbog mesanja Crkve i vlasti smo imali krstaske ratove, inkviziciju i takve vesele stvari.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja i izgledam kao da zhivim u 1950oj. oblachim se prosto, skromno, u tamnim bojama.
da li je mogucje da postoji neko glup koliko i ti  Smile koliko puta treba da ti se kazhe da Crkva NEMA NIKAKVE VEZE sa krizharskim ratovima, niti inkvizicijom!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:35:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.