Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:54:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Isus stvorio crkvu?  (Pročitano 24693 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
ali.. kako ne mogu da biram...
tvoja istina nije moja istina...
ti nemas nikakav dokaz, sem licnog uverenja... da je ono sto zastupas i bog kome se klanjas jedini pravi...

isto za sebe moze da kaze pripadnik bilo koje vere ili kulta na planeti... da je u pravu...

na kraju... tvoje tvrdnje su zaista agresivne.... ja sam mislla da je hriscanstvo odavno raskrstilo sa sirenjem svojih uverenja "ognjem i macem"

ipak... mi nismo izvorno hriscani...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Istina je samo jedna. ti mozhesh da zazhmurish i da kazhesh da nema dokaza da Sunce postoji ali to ne menja chinjenicu da Sunce postoji, i istinitost postojanja Sunca osobi otvorenih ochiju je podjednako ochigledna kao i istinitost Jevandjelja osobi otvorenih duhovnih ochiju.
Hrishcjanstvo se nikada nije shirilo ognjem i machem. vecj rekoh, moje tvrdnje nisu agresivne, samo nisu ni mlake, ali to ne razlikujete jer ste se navikli na "hrishcjane" mlakonje, kukavice, pijetiste, sentimentalce i hipike.
Pravoslavci su izvorni Hrishcjani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
A ti si jedan smesan lik. Smile
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Istina je samo jedna. ti mozhesh da zazhmurish i da kazhesh da nema dokaza da Sunce postoji ali to ne menja chinjenicu da Sunce postoji, i istinitost postojanja Sunca osobi otvorenih ochiju je podjednako ochigledna kao i istinitost Jevandjelja osobi otvorenih duhovnih ochiju.
Hrishcjanstvo se nikada nije shirilo ognjem i machem. vecj rekoh, moje tvrdnje nisu agresivne, samo nisu ni mlake, ali to ne razlikujete jer ste se navikli na "hrishcjane" mlakonje, kukavice, pijetiste, sentimentalce i hipike.

Odlicno... ja cu da se pridruzim masi od 6,5 milijardi ljudi i dalje cu da zmurim...

Takodje... Sloveni nisu izvorni hriscani... nasa vera nam je odavno oduzeta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch

Odlicno... ja cu da se pridruzim masi od 6,5 milijardi ljudi i dalje cu da zmurim...

Takodje... Sloveni nisu izvorni hriscani... nasa vera nam je odavno oduzeta...

U pravu si Anea. Slaveni su imali svoje Bogove, svoju vjeru, prije no sto su Krscanstvo, Zidovstvo i Islam, i ovi svi drugi nus-produkti, dosli...
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Prijatelju,to sve može da se dogodi samo čoveku koji u srcu nosi zlo i koji je spreman za iste zločine.
bash suprotno. pravednici stradaju i vishe od greshnika, jer iz vatre izlazi najjache gvozhdje.
Grešiš.Činjenice sasvim drugo pokazuju.Iz vatre izlazi samo uništenje.
Kao što sam rekao,da su pravoslavni vernici bili pravednici toliko da ispunjavaju Jevanđelje,sada bi bilo mnogo više Srba i na Kosovu,i u Bosni i u Hrvatskoj,i ceo događaj bi se završilo sa mnogo manje žrtava.A vatra mržnje,osvete i zla doneo samo stradanje i muke narodu našem.Hoćeš da kažeš da Srpskom narodu Jevanđelje veće zlo od nasilja,mržnje i rata???
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne on hoce da kaze da je Jevandjelje prirucnik kako biti vernik. Najveca ironija da vecina satanitickih kultova ne propoveda rat niti namece misljenje.
Oni na primer samo ako ih neko napadne se brane inace ovako su mirni za razliku od hricana kojima je samo ubistvo u glavi.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Od sada ce svaki post upucen nekom od clanova sa karakterisanjem tog clana da je ovakav ili onakav, biti obrisan.

Molim Vas da se ubuduce suzdrzite od takvih komentara.

Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Činjenice sasvim drugo pokazuju.Iz vatre izlazi samo uništenje.
Kao što sam rekao, da su pravoslavni vernici bili pravednici toliko da ispunjavaju Jevanđelje,
sada bi bilo mnogo više Srba i na Kosovu
..............................
Šta bi bilo kad bi bilo je vrlo klizav (špekulativan) teren.

Elem, 1997. je moj prijatelj bio u Prištini i održao predavanje o Hilandaru iz perspektive
Teološke Arhitekture. Bio je oduševljen zainteresovanošću i pobožnošću gledalaca, njih oko 120.

Po završenom predavanju i odgovaranju na njihova pitanja, on je svoju radost ispričao i
svešteniku koji beše prisutan. Ovaj muje sa setom odgovorio:
"Bio bih i ja srećan da medju svim ovim mladim ljudima ima 4-5 puta više albanaca,
ali - njih ovde sada ne beše. Ni jedan!"
Kasnije u razgovoru sa tim ljudima, jedna devojka mu reče da su oni pokušavali da
uspstave kontakt (razgovorom) sa albancima, ali da to nekako ne ide.
Ni ona nije bila srećna zbog toga.

Tako je to.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
da su pravoslavni vernici bili pravednici toliko da ispunjavaju Jevanđelje,sada bi bilo mnogo više Srba i na Kosovu,i u Bosni i u Hrvatskoj,i ceo događaj bi se završilo sa mnogo manje žrtava.
radujete se jer je velika plata vasha NA NEBESIMA! plata vernicima nije na zemlji, jer Hristovo Carstvo NIJE od ovoga sveta.

Citat
Oni na primer samo ako ih neko napadne se brane
gde sam ja rekao da treba napadati? ja sve vreme pricham da je obaveza Hrishcjanina da brani blizhnje, a zabranjeno mu je da napada; jer vi samo konstatujete ovaj drugi deo- zabranu, a ignorishete obavezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:54:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.