Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:09:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je danas sramota citati knjige?  (Pročitano 48556 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
ne nemoj molim te ti da citas,ne zelim da neko poput tebe ima moji knjigu u rukama..molim teeeeee nemoj ti da citas   Smile Smile sry ja zab.da si ti sahranila mozak ko ti je pomogao da sastavis tu rec dubokoumne

i knjigu si napisala .... molim te jesi li napisala da je to poezija da se ljudi ne bi zajebali...mislili da je to neki prirucnik za samoubice u formi proze ...stavi neki lep naslov, i tvoju golu sliku il' nekoga ko lici na nesto ...evo meneeee  Smile...ima da ti prodam knjigu ocas posla  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sandra ajde malo iskuliraj,stvarno ste mi disadili vise  Smile Smile
dop.se sa likovima koji imaju nacrtani deo sebi ili oni koji bi voleli da izgledaju tako a u stvarni ne izgledaju...
ajde pali vise zadnja poruka na kojoj cu da ti odg.a ti ostaj u ovom nekom svetu!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
BUDI PROMENA KOJU ZELIS VIDETI!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Eh, ovo je bila fina tema za citati kada se ljudi ne svadjaju oko "ispravki" i "kompleksa" ili oko gluposti nego oko same teme koja je iako debilno postavljena veoma dobra za raspravu Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 16:32:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prvo, napisati knjigu, kakvu god, nije ni malo lako... Čestitke onome ko se odluči na taj korak, ako ništa, ono makar za trud. Drugo, objaviti istu, tek nije lako, posebno za nekog ko nema novca, to je jako, jako skupo. Treće, za reklamiranje iste tek treba da zaroniš u džep. I poslednje, probiti istu je gotovo pa nezamislivo. Zašto? Zato što se danas, na veliku žalost, knjige više ne kupuju... ili se kupuju u mnogo manjoj meri nego nekada.
Na knjigama se ne može zaraditi... Zapravo može, ali ako imaš mnogo, mnogo ljudi iza sebe.
E, a to što tu zaleđinu imaju baš oni koji pišu radi zarade, a ne iz ljubavi, to je već problem društva. Zato i imamo toliko površnih knjiga, dok dobre skupljaju prašinu u policama nekih stvarno, stvarno dobrih pisaca, za koje niko nikada nije čuo...  Smile
Golić... jednom krugu ljudi poznatiji kao Stiv... piše fenomenalno, objavljuje, prodaje, koliko toliko, ali, njegovo ime, opet na veliku žalost, malo ko zna... Ja kad kažem da mi je omiljeni pesnik Svetislav Golić Stiv, mnogi me u čudu gledaju...  Smile  al dobro... šta da se radi
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da li je sramota citati knjige? Mislim da je citanje jako dobra stvar, mozda bolje nego gledati neki film. Ako me neko pitata da li je sramota raditi ono sto volim, rekao bi da nije. Mislim da bi svi trebalo da prihvatamo ljude onakvi kakvi su, problem je sto svi zelimo da se izjednacimo po nekim kriterijumima, a to je nerealno ocekivanje.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Da li je sramota citati knjige? Mislim da je citanje jako dobra stvar, mozda bolje nego gledati neki film. Ako me neko pitata da li je sramota raditi ono sto volim, rekao bi da nije. Mislim da bi svi trebalo da prihvatamo ljude onakvi kakvi su, problem je sto svi zelimo da se izjednacimo po nekim kriterijumima, a to je nerealno ocekivanje.
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
ja sam cvrsto odlucio i resio da napisem knjigu...ali vidim da ce to ostati samo pusta zelja Smile Smile...jer 70% danasnjeg drustva danas je neobrazovano i kulturno kastrirano od strane proste mase koja je koliko-toliko povukla konce i svi pali u ovo sto se sada desava...ko da cita knjige ...da li ste ludi ...deca kupuju gotove sastave lektire preko net-a,a posle ni to ne procitaju nego samo serviraju profesoru i misle da su pametni ....taj profesor kad ga pita ...sta se radi u knjizi i ko su likovi ...decko pojma nema i posle mu je kriv djavo kad ode na polaganje i maternjeg jezika ...ja volim da citam knjige i volecu ih uvek,mada sam ih zbog nedostatka vremena i nekih svojih projekata i planova zanemario ...a znao sam nedeljno da procitam po nekoliko dobrih knjiga ... Smiley i mnogo mi je lepse da procitam knjigu i u svojoj masti realizujem pricu i knjiga mi bude zaista zanimljiva,cak i bolja nego film jer ipak je jedno kada ti skrojis pricu po svome,a nesto sasvim drugo kada je neko treci prikaze na platnu Smiley Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 01:07:39 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
misewic respect!
IP sačuvana
social share
BUDI PROMENA KOJU ZELIS VIDETI!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace S5830
Hm . . . ,,Dali je danas sramota citati knjige?,, Mislim da se odgovor, po svemu sudeći, sam postavio, s obzirom da je veoma velika mogućnost da i sam autor, bez uvredem, ima problem sa definisanjem toga, šta je sramota, a šta je neophodnost.
Poražavajuća činjenica da većina mladje, a Boga mi i starije populacije, naše zemlje misli da je: ,,knjiga samo nešto što je obaveza,,; ,, lakše doživeti dogadjaj gledanjem filma, nego čitanjem originalnog književnog dela,,; ,,knjiga nešto za šta nema vremena da se bakću i troši,, . . . 
Lično, osobno i objektivno mišljenje, je da treba da se ispravi greška pošto aspolutno, ne pristoji intelektualnoj raspravi koja treba da se vodi, na idejnu temu, već samo potpomaže uvrelom raspoloženju kivnih, a na drugoj strani ortodoksnih poštovalaca pravopisa i gramatike.
Da li bi se Vi ušli u prodavnicu koja nosi naziv, poredjenja radi, ,,KADA ŽELIŠ S(V)RATI,,? ( ovo je doista natpis na jednoj prodavnici u unutrašnjosti Srbije )
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 01:04:05 od Joker_zmn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:09:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.