Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:16:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je covek bio na Mesecu?  (Pročitano 223620 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
1. Nemaju raketu za put. Imaju nacrte stare, ali nema ko da je napravi, za to trebaju milijarde i ljudi.
2. Nemaju niti spremne module niti okupljeno i obuceno iskusno ljudstvo da sve to iznesu, priprema hiljada inzenjera traje.
3. Danas se SAD muce da naprave JEDNU raketu na bazi pomocnih bustera od Spejs Satla, a imali su citav serijal efikasnih pre 40 godina. Da li to znaci da nikada nisu isli u orbitu, da nikada nisu slali satelite u svemir, da Satl nije postojao itd. Naravno da ne, jednostavno nema vise kriticne mase strucnjaka verziranih za tu oblast. Trenutno cak i Evropljani, Indijci, Kinezi... bolje stoje u toj oblasti nego NASA. Novi teretnjak za medjunarodnu svemirsku stanicu rade bas Evropljani. Jedino sto Ruse spasava je sto svoju prepotopsku tehnologiju nikada nisu ukidali vec cuvali.

3. Para bas i nema. Ne znam zasto dozivljavate da je i za jednu Ameriku 10 - 20 milijardi gore dole sitnica, narocito kada nemaju razloga da salju modul gore, a imaju ratove koje tesko mogu da dobiju.

To je prvo pitanje, zasto bi ga uopste ponovo slali ako nema realne potrebe???
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 15:58:54 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Vise kosta ova Abramoviceva jahta nego modul...

Ako jedan burzuj ima vise love od americke NASE onda ja odo da se obesim....

Plus da ne spominjem koliko samo milijardi trosi na Celzi... alo klub.. a ovi ne mogu da potrose sicu da bi dokazali da su stvarno otisli...

Da ne spominjem ove seike iz UAE...   Smile

A najace mi kad sam procitao da je Medvedev izjavio pa neka se spuste na dno sevrnog pola pa neka ostave svoju zastavu AKO MOGU...  Smile 
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 22:37:29 od Papalu »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@thug_life

Nije sam modul toliko skup to stoji, medjutim, sam program trazi dosta para i nije sica, barem ne u ovom trenutku kada imaju prece stvari.
A ici na Mesec da bi dokazali da su bili, izvini ali kako bi dokazali, opet bi ih napali da je sve Photoshop. Ko ne veruje Rusima koji su ih pratili prvi put kako ce verovati Kinezima, EU, Indijcima ili bilo kome, opet bi bila neka zavera...
Da putuju svaki dan na taj Mesec opet bi se javio pokret koji bi u to sumnjao...

I izvini, a otkud mi znamo da su stvarno Rusi poboli tu zastavu, hm ajde da sumnjamo u to. T-50 verovatno nije poleteo, nigde nije prikazan sem na onim filmicima sto moze da bude bilo sta, otkud znamo da je nevidljiv a ne samo sklepan od aluminijuma da poleti i sleti radi reklame itd. Otkud znamo da je Gagarin bio gore, mozda se ljudima ucinio Sputnjik, mozda nas lazu za Medjunarodnu svemirsku stanicu, ko je od nas bio gore? A i ona mora da prodje kroz Van Alenov pojas. Ma lazu Ameri i za ICBM, pa to su rakete a oni ne mogu da naprave ni prostu transportnu raketu itd. Lazu da imaju satelite u orbiti, ma to je sve farsa - globalna zavera, ma sta mi u stvarnosti sa sigurnoscu znamo... Spisak moze u nedogled, pa cak i za tu Abramovicevu jahtu, jel' se neko njom provozao, mozda je scenografija za film... Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 16:32:51 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Budžet NASA-e je oko 17-18 milijardi dolara, jedva dovoljno za postojeće projekte, a za projekat povratka na Mesec nedovoljno iako namiču neka sredstva i za taj projekat, ali upravo zato on traje dosta duže nego tada kada je to bio jedini prioritet.
Dokazi da su sleteli postoje i ceo naučni svet se slaže satim i u Rusiji i u Kini i u Americi.
Oni koji se ne slažu sa tim su tvorci teorija zavre koji zarađuju pare izdajući knjige na tu temu i varajući polupismen i naivan svet, ovce su za šišanje, pa ih tako tvorci teorija zavera i šišaju. Ko završi iole višu školu i sam to uvidi, zato deco učite škole, manite se teorije zavere. Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Prvo obrati malo pažnju na rečnik, nismo mi ovce čuvali zajedno da mi se tako obraćaš.
Drugo budžet NASA-e je javno dostupna informacija i lako se može proveriti, samo treba biti pismen i znati šta i gde da tražiš. Predloženi budžet za ovu godinu je nešto preko 18 milijardi ali Obama planira d to smanji zbog ekonomske krize i potrebe da se sredstva preusmere za vojsku u Iraku i Avganistanu. Ako Obamin plan prođe, plan povratka na mesec će biti još više pomeren, a možda i obustavljen.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Budzet NASA 2000. je bio 13 milijardi 428 milioona USD, 2009. 17 milijardi 200 miliona, a za 2010. je NASA trazila 18 milijardi 700 miliona USD, ali je pitanje koliko je dobila. To su javni podaci.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 16:48:15 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Wow... i vi verujete tome... ?

« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 22:34:47 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
I sada nas vređaš samo zato što nemaš kontraargumente?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
I sada nas vređaš samo zato što nemaš kontraargumente?

Hahaha.... ima 6 strana objasnjenih do detalja zasto nisu mogli da odu na mesec... samo sto vas mrzi da citate... vi verujete novnarima... mislim to su argumenti da se useres...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

I izvini, a otkud mi znamo da su stvarno Rusi poboli tu zastavu, hm ajde da sumnjamo u to.

Pa tako su rekli, ne bi valjda lagali  Smile

Oni koji se ne slažu sa tim su tvorci teorija zavre koji zarađuju pare izdajući knjige na tu temu i varajući polupismen i naivan svet, ovce su za šišanje, pa ih tako tvorci teorija zavera i šišaju. Ko završi iole višu školu i sam to uvidi, zato deco učite škole, manite se teorije zavere. Wink

Ma malo razbibrige uz teoriju zavere pa se jos i usicari nesto  Smile

. a ovi ne mogu da potrose sicu da bi dokazali da su stvarno otisli... jao pa ovca je pojam za vas...

Pa nisu Srbi da moraju da se pokazuju  Smile

1. Nemaju raketu za put. Imaju nacrte stare, ali nema ko da je napravi, za to trebaju milijarde i ljudi.
2. Nemaju niti spremne module niti okupljeno i obuceno iskusno ljudstvo da sve to iznesu, priprema hiljada inzenjera traje.
3. Danas se SAD muce da naprave JEDNU raketu na bazi pomocnih bustera od Spejs Satla, a imali su citav serijal efikasnih pre 40 godina. Da li to znaci da nikada nisu isli u orbitu, da nikada nisu slali satelite u svemir, da Satl nije postojao itd. Naravno da ne, jednostavno nema vise kriticne mase strucnjaka verziranih za tu oblast. Trenutno cak i Evropljani, Indijci, Kinezi... bolje stoje u toj oblasti nego NASA. Novi teretnjak za medjunarodnu svemirsku stanicu rade bas Evropljani. Jedino sto Ruse spasava je sto svoju prepotopsku tehnologiju nikada nisu ukidali vec cuvali.

3. Para bas i nema. Ne znam zasto dozivljavate da je i za jednu Ameriku 10 - 20 milijardi gore dole sitnica, narocito kada nemaju razloga da salju modul gore, a imaju ratove koje tesko mogu da dobiju.

To je prvo pitanje, zasto bi ga uopste ponovo slali ako nema realne potrebe???

Pa dali su domaci zadatak i ne bacaju im se vise pare. Trenutno je raspolozenje kod njih da vise ulazu u razvoj i nabavku oruzja nego da putuju jako daleko da bi skakutali po pustinji bez atmosfere. A ne i de dva rata, svetska kriza pa jos i let na mesec, sto je uostalom prevazidjeno odavno, sad je na redu Mars. A mozda svi cuce pod istom kapom, Rusi i Ameri pa lazu zajedno narod bili su ovde bili onde...

Ma zemlja uopste nije bila okrugla a Jurij Gagarin sedi i pije kafu sa Bin Ladenom. Navodno je pogino da ne bi pricao da nije nigde bio  Smile

Jedino da okrenemo na zajebanciju jer dokazi ne vrede. Smile Mislim, svi smo mi ionako u Matriksu. Smile Smile

Pa tako izgleda, ovde se jos veruje u vestice i vampire. Mozda cak Ameri nisu bacili ni atomsku bombu na Japan vec istovarili brdo napalma i dogovorili se sa Japancima da kazu eto, atomska bomba
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:16:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.