Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:19:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je bravar bio bolji?  (Pročitano 4969 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
sve sto je tito i komunisticka partija osmislila jos dvadesetih godina to je tito po dolasku na vlast sproveo.
stim sto je ostavio kosovo ipak u granicama sfrj, a napisao je da treba pomoci albance da se otrgnu velikosrpskoj hegemoniji. jeste im dao paradrzavu u drzavi, otvorio granice, pustio da ubijaju srbe i zabranio povratak srpskih izbeglica, ali mi je cudno da to jos tada nije prosto predao albaniji!
i da ne zaboravim vojvodinu, i nju je obradio u istom programu na isti nacin, samo u korist madjara i hrvata ali ni to nije sproveo za zivota!
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 03:29:10 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Причам уопштено о његовој заоставштини и власти, гледајући целину тј. Југославију. Нисам у том посту инсистирао на нашој страни приче, већ сам изнео мишљење како је он управљао целом земљом.

Из српског угла ствари наравно стоје другачије, али то је много пута испричано.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
sve sto je tito i komunisticka partija osmislila jos dvadesetih godina to je tito po dolasku na vlast sproveo.
stim sto je ostavio kosovo ipak u granicama sfrj, a napisao je da treba pomoci albance da se otrgnu velikosrpskoj hegemoniji. jeste im dao paradrzavu u drzavi, otvorio granice, pustio da ubijaju srbe i zabranio povratak srpskih izbeglica, ali mi je cudno da to jos tada nije prosto predao albaniji!
i da ne zaboravim vojvodinu, i nju je obradio u istom programu na isti nacin, samo u korist madjara i hrvata ali ni to nije sproveo za zivota!
da,tacno,to za Vojvodinu i Kosovo stoji.ispustio sam to iz vida.
verovatno zato sto je 3:30 i zato sto mi se spava.  Smile
laku noc. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Prvo, samo porijeklo i identitet Broza je pod znakom pitanja. Drugo, ne treba zaboraviti njegov prvi dolazak medu Srbe jos 1914. Trece, imao je srecu da je imao naklonost sovjeta te se uz njihovu pomoc rijesio svih konkurenata na tron u KP jos '30-tih. Cetvrto, sam Tito nije doprinjeo relativno dobroj poziciji Jugolsavije u drugoj polovini XX veka koliko povoljna globalna politicka i blokovska situacija.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jugoslovenski socijalizam je bio bolji nego u drugim zemljama sličnog uređenja, bez dileme. Manje represivan i ekonomski mnogo efikasniji. Penali za komuniste i Tita su Kosovo,negativna selekcija koja je uspostavljena kao uobičajeni društveni mehanizam i stvaranje muslimanske, crnogorske i makedonske nacije. Inače sama činjenica da je država bila fokusirana na prava radnika i seljaka, i da narod vrlo nostalgično razmišlja o toj državi govori i o mentalitetu i specifičnim osobinama svih slovenskih naroda. Političke slobode nisu ovom narodu bitne koliko sigurnost posla, zaštita fizičkog i svakog drugog integtiteta na radnom mestu, kao i pomoć države u rešavanju stambenog pitanja. Ko klinac sam takođe smatrao da je srž u političkim slobodama, al danas cenim da je to prirodan fokus države za neke druge narode. Za nas Srbe kao i za sve druge Slovene, političke slobode mogu samo da budu "alat" da se stigne do sigurnog posla i krova nad glavom. Nema li toga, a danas toga nema, sama činjenica da smo "demokratija" ne znači bukvalno ništa. Ne žali ovde sigurno niko za čvrstom rukom JB Tite, sletovima i bratstvom i jedinstom nego se žali za većom mogućnošću zapošljavanja, sticanja krova nad glavom i sl.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 15:01:46 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
gledajuci i sam odlazak u smrt koji  jako dosta govori o necijoj velicini i zivotnom dijelu, drugu titu je na posljednji ispracaj doslo vise od polovine drzavnika sa zemaljske kugle....
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 15:39:26 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
gledajuci i sam odlazak u smrt koji  jako dosta govori o necijoj velicini i zivotnom dijelu, drugu titu je na posljednji ispracaj doslo vise od polovine drzavnika sa zemaljske kugle....
Dosli da vide je li vampir stvarno napunio raku.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6230
Ja se kladim da ako otvore sanduk, naci ce vile i motike. On je davno na drugom mestu.
Prvo i prvo da li ste vi uopste normalni da danas u 21-om veku cenite tako nesto?
Mozel neko da pogleda oko sebe? Pozjamljivao pare, isli braca Jugosloveni svuda, zhdrali, kurchili se za tudje pare, ostavio dugove. Nije jednu autostradu sagradio da prosparta celu zemlju ni bivsu ni sadasnju.Ni jednu prugu da se celim tokom kreces sa recimo bar 60 na sat.
Veliki sistemi bili neefikasni, legla za pranje zajmova.Svi od reda.
Trebao je amer da dodje da presece sa zelezarom i Rus sa nis-om.
I sada svakome od vas koji stavi neko slovo u njegovoj odbrani i ovih koji ga kritikuju, je pojeo pola dzigerice unapred, pre rodjenja.
Pobio bioloski sve sto je bilo vredno u Srba da bi naranio ove ispuzale ispod kamena.
prodao si se za par cokula da bi 2008-e napredovao do razbijanja izloga i branio zemlju za par patika.
Bre sezdeset i tri godine, nista ti se u svesti nije promenilo.
Koristis svemirske izraze, kao: strane ispostave, pete kolone, kominterne, a da nista od toga u zivotu nisi video niti imas pojma sta je to.
Zglupljene neradne generacije koje balave za malo sise od partije, neupotrebljivi ljudi za bilo sta.
Evoluirao si u amorfmnu masu idiota, koja kako duva vetar, tako te samaraju krstace udbaskih popova, kokarde iz Titovih partizanskih filmova ili ako dune malo jace okrene na petokraku.
Pola veka si balavio da ti je najveci uspeh bio sto si oterao Ruse, sad im ljubis slike dupeta dizes ih u nebesa.
Izgubio si sve ratove koje su ti preci vodili.

I sada pitas da li je bravar bio bolji?
Ucio te neradu, slepoj poslusnosti, negativnoj selekciji.
Pa pogledaj oko tebe su sve njegovi sledbenici: I Sloba i Tadic i Voja i Velja i Toma i Cheda.
Politika: dace vam partija sise, a kad dodje na vlast: evo vam qrac nema odakle. Pokrao onaj pre mene.
Strane ispostave, petokolonasi. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Ja se kladim da ako otvore sanduk, naci ce vile i motike. On je davno na drugom mestu.
Prvo i prvo da li ste vi uopste normalni da danas u 21-om veku cenite tako nesto?
Mozel neko da pogleda oko sebe? Pozjamljivao pare, isli braca Jugosloveni svuda, zhdrali, kurchili se za tudje pare, ostavio dugove.

e moj ti, danas samo hrvatska ima 3 put veci vanjski dug nego cijela jugoslavija za vrijeme druga tita hehe
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 16:24:36 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
evo potomaka copavog zagorca! daleko mu bila lepa kuca i njemu i njegovom rodu

« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 16:43:51 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:19:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.704 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.