Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Beogradska gradska vlada korumpirana ?
Da
62.5%  (10)
Mozda
31.3%  (5)
Ne
6.3%  (1)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Beogradska gradska vlada korumpirana ?  (Pročitano 8076 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
@feanor

Da li tebe neko sprecava da pokrenes peticiju za izgradnju novog mosta?
Ah.. da.. to zahteva angazovanje sopstvenih resursa... a, to je ipak previse...
Lakse je drzati jurisne govore na forumu... Wink

Citat
Култура се стиче само кажњавањем које овде нико не спроводи. Нису "европљани" постали културни сами од себе!
То је исто одлика лоше власти.
Мали број људи је довољно свестан и одговоран да сам "постане културан".

To je pre svega stvar vaspitanja... kucnog vaspitanja...
Ako te tata vodi preko ulice kada je crveno svetlo, i ti ces prelaziti..
Ako tata tuce mamu, postoji velika sansa da ces i ti jednog dana biti nasilnik...
Ako ti tata postavi kiosk nasred Bulevara revolucije, sasvim je sigurno da ces jednog dana ti raditi u tom kiosku i urlati protiv vlasti koja hoce da skloni taj kiosk...
« Poslednja izmena: 08. Apr 2007, 15:51:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Da li tebe neko sprecava da pokrenes peticiju za izgradnju novog mosta?
Ah.. da.. to zahteva angazovanje sopstvenih resursa... a, to je ipak previse...
Lakse je drzati jurisne govore na forumu... Wink

У недостатку аргумената најлакше је овако... Smile

Citat
To je pre svega stvar vaspitanja... kucnog vaspitanja...
Ako te tata vodi preko ulice kada je crveno svetlo, i ti ces prelaziti..
Ako tata tuce mamu, postoji velika sansa da ces i ti jednog dana biti nasilnik...
Ako ti tata postavi kiosk nasred Bulevara revolucije, sasvim je sigurno da ces jednog dana ti raditi u tom kiosku i urlati protiv vlasti koja hoce da skloni taj kiosk...

Кажеш ти која си имала такво нешто. И ја бих могао да кажем али нећу јер ме то онда ограђује од других људи.
Култура се на великом нивоу стиче само кажњавањем и то јаким!

ЦГ: Мост је могао да почне да се гради још пре 3-4 године али нема везе не желим да се ово заврши само на мосу.

Јеботе, која реакција кад дирнеш ДС "реформисте".
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Код мене је ДСС на власти па се не жалим....јес да краду али и улажу!
А за мост, може и сутра да се направи само где? Мислиш да није било приче о новом мосту, јесте али не постоји идеално решење док се не уклони аутобуска и железничка станица  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Код мене је ДСС на власти па се не жалим....јес да краду али и улажу!
А за мост, може и сутра да се направи само где? Мислиш да није било приче о новом мосту, јесте али не постоји идеално решење док се не уклони аутобуска и железничка станица  Smile

Bilo ko da je na vlasti i da ovako radi meni bi smetao. Bila je priča o mostu i sve je urađeno odavno. Samo ne može da se krade je stranci proveravaju svoj kredit...narod je izabrao izgled mosta pre 3 godine, projektna dokumentacija je završena odavno.

Ali nemojte da se sve završi na mostu. O njihovoj nesposobnosti i lopovlucima može da se piše danima!

Ali, hebiga to se ne slaže sa DS pamfletima!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Feanor11985
Slazem se sa dosta sto si napisao, ali ne mogu da se slozim da su debili koji ne rade nista nego samo kradu. Sto se mene tice od 1-5 imaju ocenu 2+. Sada su na vlasti DS-DSS pa valjda kontrolisu jedne druge. U svakom slucaju za sada su najbolje sto imamo. Mislim, zar da dodje SPS ili SRS sa svojim kadrovima. Hvala ne. Sa druge strane gradjevinska mafija je mnooogo jaka. Ne moze to lako da se razjebe. Ali ima tracak nade. Citao sam kako su neki stranci izgradili stambenu zgradu i prodaju kvadrat po max 1000€, mislim da je Vozdovac, a tamo je valjda oko 1200€ kvadrat. Poceli su da grade jos jednu zgradu i otvoreno su najavili da ce ici sa tim cenama, a mozda jos i nize. Toj mafiji treba jaka konkurencija. Da dodje jos vise firmi pa da vidis kako ce cene da padnu. Koliko znam, oko 10% je profit kod gradjevinskih firmi na zapadu. Kod nas 30% i vise, a cak sam cuo da je bio i 50%. Ej, covece pedeset %. Pa sve ce da urade samo da se to ne promeni. Opet kazem, objektivno ova vlast ima od mene 2+. Moze to bolje i mora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Slazem se sa dosta sto si napisao, ali ne mogu da se slozim da su debili koji ne rade nista nego samo kradu. Sto se mene tice od 1-5 imaju ocenu 2+. Sada su na vlasti DS-DSS pa valjda kontrolisu jedne druge. U svakom slucaju za sada su najbolje sto imamo. Mislim, zar da dodje SPS ili SRS sa svojim kadrovima. Hvala ne. Sa druge strane gradjevinska mafija je mnooogo jaka. Ne moze to lako da se razjebe. Ali ima tracak nade. Citao sam kako su neki stranci izgradili stambenu zgradu i prodaju kvadrat po max 1000€, mislim da je Vozdovac, a tamo je valjda oko 1200€ kvadrat. Poceli su da grade jos jednu zgradu i otvoreno su najavili da ce ici sa tim cenama, a mozda jos i nize. Toj mafiji treba jaka konkurencija. Da dodje jos vise firmi pa da vidis kako ce cene da padnu. Koliko znam, oko 10% je profit kod gradjevinskih firmi na zapadu. Kod nas 30% i vise, a cak sam cuo da je bio i 50%. Ej, covece pedeset %. Pa sve ce da urade samo da se to ne promeni. Opet kazem, objektivno ova vlast ima od mene 2+. Moze to bolje i mora.

Видећеш да нисам никада рекао да се ништа не ради. Такође сам рекао да може боље!

Неко други тврди да не може  Smile.

Такође се слажем са твојом оценом. Наравно да не желим СПС и радикале већ боље људе из дс и дсс. Типа Јешић из ДС-а или Поповић из ДСС-а.

Ове сада лопине су дебело у дилу са том грађевинском мафијом. Па Богдановић је сувласник оне пумпе на ауто путу.
Бојим се само да док се ствари не промене Београд неће личити на себе. На новом београду почели да граде зграду на паркингу. Еееее паркингу! Пре тога изградише на зеленој површини замишљеној као парк, па потом тик до друге зграде изградише пословни простор и уништише људима излаз на прозор. Сад кренули и на паркинге. То се све дешава у једном новобеоградском блоку. Јел верујеш?

Замисли сад да је тако у целом граду како и јесте!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
А како је леп део Врачара, део Булевара, Звездаре...... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Citat
У недостатку аргумената најлакше је овако...

Zasto nedostatak argumenata?
Sta fali prostoj gradjanskoj inicijativi?
Najlakse je sedeti i pricati...

Citat
Кажеш ти која си имала такво нешто. И ја бих могао да кажем али нећу јер ме то онда ограђује од других људи.
Култура се на великом нивоу стиче само кажњавањем и то јаким!

Mene moji nisu vaspitali kaznama, pa se opet ne ponasam bahato...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Zasto nedostatak argumenata?
Sta fali prostoj gradjanskoj inicijativi?
Najlakse je sedeti i pricati...

Citat
Mene moji nisu vaspitali kaznama, pa se opet ne ponasam bahato...

Ниси схватила...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Citat

Opet isto... much ado about nothing...

Citat
Ниси схватила...

Te recenice se mogu protumaciti na hiljadu i jedan nacin, ali ja nisam Vidovita Zorka, pa da znam sta si tacno mislio...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.