Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:47:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li imate tetovazu i koju ?  (Pročitano 288166 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
....mozda nam i dosadi....recemo ti kad ostarimo... Smile..sad smatram da je ok i da izgleda odlicno....ali sumljam da cu misliti da je lose i kad omatorim...jedino verujem da ce izgled biti fuj! Smile Smile Smile....sve se promeni u poznim godinama pa i tattoo....
IP sačuvana
social share
Just Smile And Wave,Boys.....Just Smile And Wave! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia c6
puse drogu
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma o.k. kad omatoris,koga briga kako ce da izlgeda sa 60 dina Smiley
nego za deset godina recimo...ja nesto i ne volim bas promene narocito i nisam u tom fazonu,ali zato kad nesto prevazidjem to ja za sva vremena...kao kada promenis stil oblacenja postepeno,tako mi nekako i to...u jednom dobu zivota gotivis jedne stvari,u drugom druge..a ti je ipak slicica,simbol....necega sto ti je u ovom trenutklu vazno,izraz tvoga "fazona"
ne znam da li ces tako misliti za desetak godina(ne kazem da neces,ali eto...to mi uvek padne na pamet kada je rec o tetovima)
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma slazem se ja u potpunosti i znam na sta mislis....zato ne treba preterivati.....uradis detalj,koji uopste netreba da je nesto znatno vidljiv...da ti se svi krste na ulici...mada opet nekom ne smeta celo telo uradjeno,....videla sam mnoge koji su unistili celu kozu da nemozes vise ni iglom da ga ubodes na prazno mesto...ali opet opusteno sa tim zivi ceo zivot.....zato postoji privremena...koju malo profuras,cisto da sam sebe testiras da li si stvarno spreman na tu odluku da uradis trajnu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma da..ok privremena,sitan dtalj..ali od sebe ga ne mozes sakriti Smiley
nije da ces sada bas da se promenis za 180 stepeni..ali seti se samo na sta si se lozila pre nakog malo duzeg vremena,sada ti je to uglavnom smesno..a ko zna mozda neke od tih stvari cak i mrzis sada
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aaa....ne..aaa ne ne ne ne...mislis da ih sad manje gotivim...ne..i dalje mi je drago sto sam to uradila...samo sto sad vise ne stojim svakih 10 minuta pred ogledalom i studiram moju novo odradjenu tattoo...to je trajalo neko vreme isto kao i za moju busotinu odradjenu pre 5 godina...preslo je u rutinu i vise se necimam pred ogledalom..ali je to za mene ipak nesto za sta mi je drago da imam... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@SpookShow, hvala na savetima  :chuckel:Svaki je dobrodosao   Smile
Za 3d cu tek da vidim....Pochecu skoro da odradjujem neke skichice...

A reci mi, koja je to tetovaza sto je tako 'nemoguca' sad me bas interesuje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung E330
@osma_putnica
ja sam cula da ta privremena tetovaza nije bas najbolje resenje.
pricao mi je neki lik koji tetovira jos pre 2-3 godine da ta boja koju koriste, kada bledi, sadrzi jako puno kancerogenih sastojaka... ne znam koliko je to istina, ali ti bolje razmisli o tome...
kao sto SpookShowBabe kaze, ne izblede do kraja, ostane ti trag, kao oziljak, mrlja na telu... sve u svemu, bude gadno... drugarica je radila privremenu, pa otuda znam... Smile
a ako nisi bas 100% sigurna, izcrtaj se prvo kanom, cisto da vidis kako bi ti stajalo... to bih barem ja uradila... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

8 times champion of the world

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2403
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tetovaza , nikad  Smile

pre il kasnije svima dosadi pa se kaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@kombinezon
Ma menjala sam slikice na avataru,da vidim kako ce da chuchi..al me upozorishe da mi treba josh 500 postova pre nego sto to uradim...(offtopic)
A to da ce da ti dosadi...pa sa tetovazama se nikad ne zuri..dobro smislis sve...detalje koje ocrtavaju tebe kao licnost...nesto sto ti znaci i znacice do kraja zivota...,il pak nesto sto ocrtava tvoju proslost..simbolizuje na samo tebi poznat nachin (dobro ili loshe)...u tome je fora...
@Juniorka
znam za te mrlje...uzasno izgledaju..i ne vredi raditi nesto vece osim ako bash hoces neki sitni detalj da se zadovoljis (to je sve kana-a kana je uzashasn nachin da uradis nesto vece-troshak love i vremena kao sto rekoh)
@Osma Putnica
ta 3. ce da mi ide na ostatak ledja...gornji deo posto mi je vec polova donjeg dela istetovirano...
gotivim tvoju jer ide preko ledja-obicho se svi odluche za malecke koje ne traju duze od sat vremena...ja sam za moju presedela do sad (josh mi nije sve zavrsheno jer ima dosta detalja) preko 12 sati u nekoliko navrata....a za sledecu ce biti preko 20 dobrih sati ako odluchim..josh uvek nisam ni crteze napravila...preplavicu temu ako pochnem sa pisanjem...videcu da ti istipkam pa cu ti poslati preko pm..moze?
@valentino rossi
ne,ne dosadi ti nesto ako vec to zelis...al to ne bi znao posto te ochigledno tattoos ne zanimaju mnogo... Smile

@osma putnica...btw,to ti je prva,jel tako?..ako jeste Smile Smile Smile Smile Smile  hehehe-za trud!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2006, 16:33:39 od SpookShowBabe »
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:47:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.