Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:08:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li imate tetovazu i koju ?  (Pročitano 288038 puta)
Jet set burekdzija

My head is on loose but my shoes are tied

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
Samo nemoj crnog pantera Smile  panter ti je intrnacionalni zashtitni znak za coverup

@Juniorka
smiri dozivljaj....imash tetovazu Smile to ne bi bila ti bez nje Smile i znachi ti mnogo Smile ...shvatili smo...
I ne..tetovaze nisu nikakvo junachenje...to je samo neka linja koja ocrtava individualnost...i nadam se,iskreno da niko ne tetovira nesto sto bi samo pokazao drugima da moze.. mora nesto da ti se svidja i ima znachenje..a kako ce to drugi da skontaju..to je vec njihova stvar...ipak,prvi tvoj komentar je bio malo vishe preteran po mom misljenju o samom smislu tetoviranja i piercinga i sta to tebi kao osobi znaci...
A to sto si nagovestila za GetHigh da negativni komentari nisu za javno...pa sta,treba svi da budemo fini ovde..a da se pljujemo na pm?... Smile ....ne shvatam..al ipak...
*mislim da sam ipak provela vishe vremena od tebe u tattoo shopu da znam o chemu pricham* tvoje "sunce" je nesto sto normalnom tattoo artist-u ne bi trebalo da uzme vishe od 20 min...pak ti je toliko dozivljavash kao da ti je preokrenula pogled na svet u totalu..ako si je vec stavila "dole"....valjda je to nesto sto zelish samo "pojedine" osobe da vide...al naprotiv,vidim...ipak je to tvoja stvar!....
Bez ljutnje,molim!
Pozz Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2006, 16:25:50 od SpookShowBabe »
IP sačuvana
social share
Bash sad, il mozhe odmah? o.O
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@Juniorka.....tooo sestrooo.....svaka ti cast....mora da je bolelo..... Smile....... Smile.,.... Smile.......i.....sta kazes?.....sunce,a?.....i to pink!!!!!....nije sala.....mudar potez....e....aj kad uradis nesto extra da mozes da kazes za to da ti u totalu menja licnost....javi.... ko jos za sebe moze da kaze da detalji i obicna busotina moze coveku da promeni identitet...svaka ti cast....toliko o tome sto cenis sebe....po tvom prvom comment-u bi rekla da si uradila pola tela...zvucalo extra....al...kad ono batoooo!!!! Smile Smile Smile Smile Smile...bacila nam fotku....i unistila nam viziju o tolikom junacenju.....sta vidimo???!!!!.....tracak sunca....koji obasjaj sineeeeeee......nego....aj...da te bas ne bacam u toliki crnjak...pitaj Spook Show Babe sta je tetovaza....mozda bi ti moja ili njena slika rekla malo vise o terminu "tattoo"....nista sestro.....ziva bila....nadam se da sledeci tvoj potez nece biti tako koban i kritican.....uzivaj!!! Smile

A cekaj, treba da uradi celo telo i da se isara tako da joj se ne vidi ni milimetar koze pa da to bude ''nesto'', ha?Da, detalj ii ''obicne busotine'' mogu da promene coveku identitet...Barem spoljni identitet, izgled....Ocigledno nisi naucila ili iskusila da i  jako male stvari  i detalji mogu da promene mnogo vece...
Pa da je istetovirala jbni bar kod, ili kruzic precnika 2mm moglo bi da joj promeni ''identitet'', ako ona to nosi na taj nacin....A i sem toga, pretpostavljam, po njenim postovima da je ona to radila zbog sebe a ne zbog drugih, na cemu joj svaka cast jer danas to ljudi bas i ne shvataju(posle tvojih postova sam se u to uverila)...Tako da u tom sluchaju, ako je ona tetovaza njoj nesto posebno, onda sta je  briga ako se pojavila tamo  neka likusa koja prati trend i  koja misli da to mora da bude nesto sto je kostalo kao bog otac plus koza sa ledja, i sto je bolelo nepodnosljivo, da bi to bilo ''nesto''....I zasto, pobogu, daj mi jedan racionalan argument, bi se ona ili bilo ko drugi ugledao na necije tetovaze???To je potpuno apsurdno...Van svake pameti...Unistila vam je viziju o tolikom junachenju?Jake vam vizije....

Btw, na leto idem da uradim aliena u nekom fetus polozaju na ledjima  Smile
Can't wait...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung S4
ma nikakve zivotinje vise  Smile
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@Shaolin
 Smile super! Pokazi kad zavrshis!  Smile

@osma putnica
Ipak mislim da nebitno koliko piercinga i tetovaza imash....uvek ostajes isti...to ne bi trebalo da te menja kao osobu....vrati se na njen prvi komentar i prochitaj ponovo...kao sto rekoh..devojka je malo vishe preterala govoreci da to ona ne bi bila ona!..detalj je isuvishe jednostavan (uzme od 10-20 min za izradu) za razliku od decka koji je bacio na post Feddy-ja sto ima na ramenu...gde mozes da vidis da je detaljnija tetovaza i da je trebalo posvete i vremena jer je stvano zeleo to kao deo odlike...
Ako je toliko znacajno..da chujemo u chemu je tolika frka?..kad obuche plitke pantalonice da se vidi da ima tetku?..uh,koja znacajnost! Smile

***alien in fetus position-hmm...svidja mi se ideja Smile ---gde i koliku planiras?...if you dont mind  Smile pozz! Smile***
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung E330
@SpookShowBabe
ne nosim plitke pantalonice, samo da bi se videlo... just for the record. Smiley

i mislim da vec svi pomalko preterujemo sa ovim.
izgleda da se nismo bas svi razumeli kako treba... mozda se ni ja nisam izrazila kako treba... ljudi grese i ne treba ih odma pojesti zbog toga...
peace!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@Junirka
just for the record..ne zanima me mnogo kako se oblachis-to je tvoja stvar (samo sam uzela u primer sto ih vecina devojaka radi  na dotichnom mestu)...izjasnila sam svoje misljenje...mozda sam preterala u nekim stvarima..ali ajd' da budemo fer bar na sekund i uzmemo sve poglede i procenimo situaciju po chinjenicama..nisam tu da prozivam nikoga,naprotiv....samo iskreno pokusavam da kazem svoje misljenje i neke stvari koje su ochigledne,posto mislim da znam o chemu pricham--mada to nije tema...
Ima josh osoba sto zele da dele iskustva sa tetovazama..potom..mislim da je sve recheno Smile no hurt feelings...
Dajmo drugima shanse da komentarishu o tetovazama,na stranu s'ovim ...!...so..... Smile
rock on!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@SpookShow, da ide duzinom preko celih ledja, ali da ne zauzima sirinu(zato bi i bio u nekom polu-fetus polozaju, da bi ustedeo na sirini).....
Mada, razmisljam se prvo da uradim, kako oni to zovu, privremenu(mada, jedni kazu da tako nesto postoji, drugi kazu da ne postoji...ko ce ga znati!Bice nesto  u svakom slucaju:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
provaliiiiiii!!!!....sta ste se toliko uzbudili svi...@Juniorka je samo izrazila zelju da pokaze deo moderne umetnosti ipak je ovo stranica za ljude koji imaju ili zele tattoo....e,sad....svako ima svoje misljenje bas kao i ona...tako da nema ljutnje...
@SSB je u pravu dajmo sansu drugima,..

@Osma_Putnica...da...stvarno aj malo utvrdi moj paragraf....a sto se tice iskustva, o tome nemoj bar meni i @SSB da bacas suvisne komentare... i nije fora o dugo provedenom vremenu u art studiu....i unistavanju celog tela...to nisam ni spomenula!!!!!!!!!!!!.....komentarisala sam njenu reakciju na detalj koji je uradila...znaci koristi simbiozu,poredjenje prideva,termine na malo jednostavniji nacin a ne u bukvalu....uostalom ona zna sta sam svojim comment-om htela da kazem...i to cenim....aj sad zavrsavamo sa ovim....
@Juniorka,@SSB .....za vas... Smile Smile Smile Smile....i necu vise da vas cujem....dosta bre vise...
IP sačuvana
social share
Just Smile And Wave,Boys.....Just Smile And Wave! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 8857
Zastava Shishatovac City
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia Peglica
@SpookShow, da ide duzinom preko celih ledja, ali da ne zauzima sirinu(zato bi i bio u nekom polu-fetus polozaju, da bi ustedeo na sirini).....
Mada, razmisljam se prvo da uradim, kako oni to zovu, privremenu(mada, jedni kazu da tako nesto postoji, drugi kazu da ne postoji...ko ce ga znati!Bice nesto u svakom slucaju:)

e,nemoj da radis privremenu...to obicno rade kanom koja se povremeno ispira-al vecini njih koje znam da su radili ostale su neisprane mrlje nekadashnje tetovaze (zavisi od koze) koje bog zna kad ce da nestanu ..ako uradis crnu..pozuti vremenom...crvena pocinje da prelazi na pink...tako uzalud trosis vreme i lovu  Smile -moj savet je bolje da ustedish kintu and go for the real thing!!
Sto se tiche same tetovaze i gde ces da je radish-moj najbolji savet bi ti bio nacrtaj sama od prilike kako zamisljas...idi  u nekoliko razlicitih tattoo shops i nek ti i oni nacrtaju (samo im reci ideju-ne pokazuj im nista :[115]Smiley ...i onda sve na kraju spoji i napravi procenu kod koga ti je najbolje da ides i ciji ti se radovi najvishe dopadaju...nemoj kod prvog sto naletish..jer veruj mi,ima onih sto samo umeju da precrtavaju-i tada-nece biti zgodno Smile (shhhhh)
 svidja mi se kako zamisljas da ide u duzinu umesto u shirinu... Smile kad pocnes,obavezno da nam pokazes (il bar ja hocu da vidim!-javi se na pm ako ne nista! pa mi posalji-heheh i wanna see it!) Takodje mozes da ih pitash da ti urade stencil i da vidis kako bi izgledalo...(ako te procedure ili ista drugo zanima,javi mi se na pm..ill be more than glad to help. Imam preko godinu dana iskustva-so dont worry-heheheh)
I ja sam upravo pod konstrukcijom nove...ideja mi je totalno suluda da kome sam god rekla gledali su me u smislu dal sam normalna...al jbg..(malo je preduga da je ovde pishem)...pocela sam neke crteze da sastavljam..mada je project impossible Smile Smile but oh well,that's me Smile
pozz!! Smile Smile Smile

josh jedno pitanje-radish trodimenzionalnu ili?..just curious.. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
off topis sad al moram
oklen ti ta slicica u avataru majke ti? Smile

i jedno pitanjce za vas koji imate ili palnirate tet..kako znate da vam nece dosaditi,da necete jednog dana pozeleti da nemate to na sebi?

pazi,pazi..pa ti to i menjas..amlopre bila druga slicka Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:08:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.