Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:44:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li imate prave prijatelje?  (Pročitano 10307 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
u periodu skolovanja (srednja i fakultet) imala 2 najbolje drugarice i jednog druga ...

onda su dosla neka nova interesovanja, novi pravci u zivotu, tako da sad imam neke nove prijatelje, "pravog, iskrenog prijatelja" u ovom periodu ne zelim, jer sve sto hocu mogu sa ovim s kim se sad druzim, ako hocu bas s nekim da pricam, nazovem mamu, pa s njom detaljno o svemu ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung galaxy s4
ako se zena racuna u pravog prijatelja onda je ona...
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Necu da zivim hiljadu godina hocu sad i hocu sve!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ne mnogo..1-2 pravih..
Vaznije je biti prijatelj a ne imati prijatelje..
IP sačuvana
social share
Ne zelim da zivim hiljadu godina hocu sad i hocu sve!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
Da ne mislim da su pravi, ne bi mi uopšte ni bili prijatelji.
slazem se!!!
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

istina je u vrlini i tisini

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mnogo.
mogu slobodno reci da osoba koja te postuje u svakom pogledu je tvoj prijatelj i to vrlo iskren.
postovanje je na prvom mestu i u prijateljstvu i u vezi, pa onda sve ostalo.
a prijatelj ne mora da uradi nista za tebe da bi ti bio prijatelj, jer ako te postuje ne moze da ti uradi nista lose.
takodje prijatelj ne moze da te izneveri, moze da se desi samo da ti nisi zadovoljan njegovim postupkom, jer su ljudi takvi, retko kad zadovoljni, a on nista lose nije uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
немам ни једног ,,правог,, приљатеља :frown:  :?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pitanje je i koliko ljudi vas samtraju pravim prijateljem.

Svi smo ljudi sa manama. Ia iskreno ne verujem u pravo prijateljstvo koje traje večito. Uverila sam se da ni u porodici odnosi nisu uvek pravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Biti sretan zbog prijatelja

Kada smo bliski prijatelji s nekim intuitivno znamo kada mu je potreban zagrljaj, pomoć ili naše strpljenje da ga saslušamo. S druge strane, kada mi prolazimo kroz težu životnu fazu računamo na naše prijatelje, na njihovu potporu kada osjećamo gubitak, kroz bolesti ili neka druga nazadovanja u životu.

Svi znamo da biti dobar prijatelj znači biti tu kada nas druga osoba treba, međutim jednako je važno biti s prijateljima i u trenucima njihove radosti, kako bismo mogli s njima proslaviti i uživati u njihovom trijumfu.

Na kraju krajeva, s kim bi radije naši prijatelji proslavili svoju promociju, diplomu, zaruke ili dobre vijesti vezane uz njih i njihove voljene.

Za razliku od starih vremena kada se govorilo da se prijatelj prepoznaje u nevolji, danas nam je jednostavnije biti tu za nekoga dok prolazi kroz kriznu životnu fazu, nego se radovati s njim. Dosta često se u tuđoj radosti pojave tamne misli koje nam govore kako bi mi u tom trenutku trebali osjećati suprotno. Umjesto da slavimo s prijateljima, uvlačimo se u svoju rastuću bol. Bol se javlja ili iz ljubomore kako je prijatelj dobio nešto što mi nemamo ili ponekad i prijateljev uspjeh vodi do gubitka prijatelja na neki način.

Ili jednostavno možemo postati toliko zaokupljeni svojim životom da nam je teško biti tu za prijatelja ako mu sve dobro ide. Možda smo ponekad i toliko opterećeni  svojim problemima da nemamo želje slaviti s prijateljem jer nam nije ni do kakve zabave. Ponekad znamo uzimati i njihove uspjehe zdravo za gotovo, pretpostavljajući da dok smo tu za njih u teškim trenucima da smo iznimno dobri prijatelji.

Ipak, biti pravi prijatelj uključuje i biti tu u dobrim vremenima. Sreća i uspjeh mogu biti potpuno prazni ako nemamo nikoga s kim bi ih podijelili, a tko može bolje otplesati s nama ples pobjede od naših prijatelja.

Odvojiti vremena za prijatelje u našim užurbanim životima kako bismo proslavili njihove sretne trenutke je prekrasan način na koji im pokazujemo kako nam je stalo, a kroz želju da prisustvujete u sretnim trenucima u njegovom životu i prijatelj vama pokazuje kako vas cijeni.

Ponekad sreću zbog tuđeg uspjeha možemo osjetiti tek kroz slavlje, pa se prisilite otići ukoliko ste pozvani čak i ako vam se ne ide, jer možda tek tamo shvatite koliko vam je istinski drago zbog njihovog uspjeha.

Izvor: Covermagazin

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
Pitanje je i koliko ljudi vas samtraju pravim prijateljem.

Svi smo ljudi sa manama. Ia iskreno ne verujem u pravo prijateljstvo koje traje večito. Uverila sam se da ni u porodici odnosi nisu uvek pravi.
ja sam siguran da me dva coveka smatraju pravim prijateljem a mozda i tri  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pravo prijatelj obicno je jedan ili dva maksimalno 4  jer ako je to vise sta ja znam uvijek  neko zakaze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 18:44:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.