Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:07:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li dve Koreje klize ka novom ratu  (Pročitano 40564 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ja sam lepo ovde napisao da je Irak slabio posle 1990 a pre je 1990 je bio jak jer je podrzavan od strane Usa, i mnogih zapednih zemlja u ratu sa Iranom cak su ga i sndbeli naoruznjem i sprecili ofanzivu Irana kada je pukao front Iraka.

Kuvajt je imao vojsku kao Luksembug ili Lihtenstajn tako da nije bilo tesko prodirati pustinjom, cim je NAto premstio trupe Irak se povlacio na svoju teritoriju.

Pitam ja tebe ako Sever nema sta da dobije , Sever nikoga ne napada samo se brani , sta dobija USa i Jug invazijom.

Kazez lako utvrditi sta imaju, alo rodjace oni imaju nueklerni bombu pa zamisli sta su jos sve uspeli da naprave tokom godina, cak izvoze i S-200 znaci imaju fabriku za taj sistem.

Narod koji se bori protiv porobljavanja je duplo jaci od osvajaca bez obzira na tehniku i tehnologiju.Puno gledate filmove i mislite da se moze sedeci iz fotelje poraziti neprijatelj.

Niko od nas sa sigurnoscu ne zna sta imaju, jel pi po tome znali koliko imaju i nuklernih glava po kolicini plutonijuma koji su dobili od Rusa ili Kineza, istinu znaju samo lideri te male i prkosne zemlje.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
nije kralj nego car  Smile

нису ни једно ни друго....формално,покојни ким ил сунг је Eternal President а ким џонг ил је Supreme Leader...то се на српски може превести на више начина али никако цар или краљ
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
odakle ti ideja da sam ja nesto prevodio  Smile Covek je car u svojoj drzavi, ima neogranicenu vlast i njegov sin ce naslediti njegovu carsku titulu. Jedino sto ga razlikuje od careva iz proslosti je sto su se oni tako zvali po tituli....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Kuvajt je imao vojsku kao Luksembug ili Lihtenstajn tako da nije bilo tesko prodirati pustinjom, cim je NAto premstio trupe Irak se povlacio na svoju teritoriju.

Pa sada, Kuvajt je imao malko jacu armiju od Luksemburga i Lihtenstajna koji je nemaju. Netso pre invazije su pokupovali i malko vise M-84 a sada imali su i pored toga jos necega. Ujedno, ratovali su i protiv Irana koji je tada imao u to doba najmodernije americko oruzje koje su Ameri isporucili pre revolucije.

nije kralj nego car  Smile

нису ни једно ни друго....формално,покојни ким ил сунг је Eternal President а ким џонг ил је Supreme Leader...то се на српски може превести на више начина али никако цар или краљ

Ma kad prevedes, dodje ti ko kraljevska dinastija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
иначе...да ли сте знали да у северној кореји постоје три политичке партије? Smile  више него у демократској америци Smile  и да...председник једне од тих партија је женско Smile  то само у норвешкој,финској и тако тим левим државама има Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ja stvarno ne znam kada je Iran ratovao protiv Kuvajta prosvetli me molim te.

Luksemburg ima vojsku, ali to nije bitno ja sam hteo da kazem da Kuvajt uopste nije imao ozbiljnu vojsku i ja ti sa sigurnoscu tvrdim da je njihova celokupna vojska bila na nivou jedne brigade imali su samo jednu motorizovanu oklopnu jedinicu, sve u svemu smejurija cak nisu imali ni ministra odbrane sto se sve promenilo posle rata, a ukupan broj svih vojnih lica nije prelazio 16.000 sto je smejurija, ja stvarno ne znam odakle ti crpis informacije i to pogresne pored interneta.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam lepo ovde napisao da je Irak slabio posle 1990 a pre je 1990 je bio jak jer je podrzavan od strane Usa, i mnogih zapednih zemlja u ratu sa Iranom cak su ga i sndbeli naoruznjem i sprecili ofanzivu Irana kada je pukao front Iraka.

Pitam ja tebe ako Sever nema sta da dobije , Sever nikoga ne napada samo se brani , sta dobija USa i Jug invazijom.

Kazez lako utvrditi sta imaju, alo rodjace oni imaju nueklerni bombu pa zamisli sta su jos sve uspeli da naprave tokom godina, cak izvoze i S-200 znaci imaju fabriku za taj sistem.

Narod koji se bori protiv porobljavanja je duplo jaci od osvajaca bez obzira na tehniku i tehnologiju.Puno gledate filmove i mislite da se moze sedeci iz fotelje poraziti neprijatelj.

Niko od nas sa sigurnoscu ne zna sta imaju, jel pi po tome znali koliko imaju i nuklernih glava po kolicini plutonijuma koji su dobili od Rusa ili Kineza, istinu znaju samo lideri te male i prkosne zemlje.

: www.cdi.org/north-korea/north-korea-crisis.pd

Citat iz dokumenta :

A month later, in June 1994, the then U.S. commander-in-chief on the Peninsula, Gen. Gary Luck, estimated in the process of preparing war plans that as many as a million people might be killed if war broke out, including 80,000-100,000 Americans; the war would cost the United States more than $100 billion; and the destruction and interruption of business would cost a trillion dollars to the countries involved and their immediate neighbors.

Vazduhoplovstvo S. Koreje - podaci za  2006 godinu - u medjuvremenu su nabavili  oko 30 novih aviona i nesto vise helikoptera ...  Smile ..ali ako oni o tome ne pricaju zasto bih o tome ja pricao ..  Smile

80 Н-5 (Ил-28), 107 J-5 (МиГ-17), 159 J-6 (МиГ-19), 126 J-7 (МиГ-21), 46 МиГ-23, 20 МиГ-29,18 Су-7, 34 Су-25, 10 CJ-5, 7 CJ-6, 280 Ан-2, 6 Ан-24, 2 Ил-18, 4 Ил-62М, 2 Ту-134, 4 Ту-154, 35 FT-2 (МиГ-15УТИ), 170 Як-18, 80 Хьюз 500D, 139 Ми-2, 48 Ми-4, 15 Ми-8 и Ми-17, 24 Ми-24.....

O nuklearnom oruzju sam pisao pre par dana - a danas je o tome nesto pricao BBC  Smile .... Mozda u nekom sledecem postu ono sto ce BBC objaviti za desetak dana ...  Smile .. i bice to pogresnie procene ... slicne onima da je atomska proba bila fals ...
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 22:30:45 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Uh, kako i to bilo lepo da je Srbija kao ta serverna koreja.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Uh, kako i to bilo lepo da je Srbija kao ta serverna koreja.
a Hrvatska?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
@G-H-O-S-T

Svaka cast vidi se da imas informacije i da ne lupetas kao maksim po diviziju kao neki.

Covek kaze Iran ratovao protiv Kuvajta garant je lose preveo na wikipediji, poredi snagu Iraka koji se izivljava na Kuvajtu, tvrde da imaju avijaciju a oni nisu mogli da je dignu, ljudi se drze propagande i cak mislim da su i poverovali kada je receno da kompletna reprezentacija ide na radove u rudnik zbog losih rezultata na WC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 17:07:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.