Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:44:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li dve Koreje klize ka novom ratu  (Pročitano 40627 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
I ko ima veci, onaj sa juga ili sa sjevera??
Da su Amerikanci sigurni u pobjedu, napali bi S. Koreju davnih dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Da ponovim stoti put, ovde je aktuelna ona prica koju su doziveli mnogi od nas u svom privatnom zivotu. Odnosno uvek je najzajebaniji lik u kraju onaj koji nema nikakvu buducnost iliti onaj kome je svejedno.... Tako isto ovde... Nije Juznoj Koreji toliki problem konacan ishod jer je prilicno izvesno da bi oni pobedili, problem juzne koreje je taj sto oni imaju mnogo da izgube za razliku od carevine severne koreje..
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sve samo bajni strucnjaci nadmudruje se ovde ko sta kako, zemlja je osvojena tek kada je cizma zgazi, mislim da tako nesto bez podnosenja nenormalno velikih zrtava ni USA ni JUg ne mogu da ostvare a jos rizikuju atomsku na Seul koja bi ponistila bilo kakvu vrstu pobede.

Alo mozgovo Irak nije vladao ni nebom ni zalivom, Severna Koreja vlada samo tako, zasto ne prisile sever na inspekcije kao Irak, Irak nije imao pilote za upravljanje tim avionima i to znam sa sigurnoscu iz prve ruke a vasi izvori su google i placeni analiticari koji nisu ni videli Irak a kamoli Severnu Koreju.
a na koga se to odnosi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Na one koji tvrde da je njihovo naoruzanje u jako losem stanju i da je pitanje koliko su u funkciji podmornice,avioni itd.

To cak ne zna ni CIA a kamoli vi, i bas zbog nedostataka inteligencije i pouzdanih podataka nece pasti na pamet nikome da ih napadne nego ce ih samo provocirati do besvesti.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Alo mozgovo Irak nije vladao ni nebom ni zalivom, Severna Koreja vlada samo tako, zasto ne prisile sever na inspekcije kao Irak, Irak nije imao pilote za upravljanje tim avionima i to znam sa sigurnoscu iz prve ruke a vasi izvori su google i placeni analiticari koji nisu ni videli Irak a kamoli Severnu Koreju.

Pa kako su onda to usli za par sati u Kuvajt tako nesposobni Iracani, bas da mi je znati ili kolko dugo su se rokali sa Iranom Smile
Da nisu Ameri usli u Irak i da je Sadam na vlasti sad bi pisao sta to sve ima Irak pa je Amere prpa da cackaju po Iraku.

Da ponovim stoti put, ovde je aktuelna ona prica koju su doziveli mnogi od nas u svom privatnom zivotu. Odnosno uvek je najzajebaniji lik u kraju onaj koji nema nikakvu buducnost iliti onaj kome je svejedno.... Tako isto ovde... Nije Juznoj Koreji toliki problem konacan ishod jer je prilicno izvesno da bi oni pobedili, problem juzne koreje je taj sto oni imaju mnogo da izgube za razliku od carevine severne koreje..

Da, uvek se radi o jednom liku koji nema sta da izgubi. Ali ovde je citav narod. Mozda nemaju sta da izgube, ali sa druge strane nemaju bas ni za cega da se bore.

Na one koji tvrde da je njihovo naoruzanje u jako losem stanju i da je pitanje koliko su u funkciji podmornice,avioni itd.

To cak ne zna ni CIA a kamoli vi, i bas zbog nedostataka inteligencije i pouzdanih podataka nece pasti na pamet nikome da ih napadne nego ce ih samo provocirati do besvesti.

Pa sada, to se da lako utvrditi. Vidi se sta uvezu (uvek postoje izvori, ako ne Korejski odna od trgovaca koji to prodaju, trgovac ko trgovac, za pare ce prodati sve pa i informaciju). Ako uvoze nesto kao relevantne delove za podmornice, brodove, e, po tome se zakljucuje da li flotu odrzavaju ili ne.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

aha,znaci ja pokusam da urazumim vas dvojcu,i za to i sam dobijem uvrede i kritike.tako mi i treba kad pokusavam da razdvojim dvojcu nakurcenih posvadjanih pekinezera...

umesto da vas pustim da se obojca popljujete,i onda lepo popijete po ban od modova.  Smile

nista,da vam ne kvarim uzitak i tok u svadji,necu vise ispravljati ni tebe ni tvog verbalnog protivnika.slobodno se prepucavajte i vredjajte do mile volje.a kad vam dosadi,slobodno predjite i na one "moj tata bi prebio tvog tatu" price,mislim,to vam bas onako prilici.ako se ikada smorite od konstantnog medjusobnog grickanja,i kevtanja na druge,i beskrajnog debatisanja oko toga bolja li je jedna opicena nacija,ili druga opicena nacija,javite se.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 20:55:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63

Pa kako su onda to usli za par sati u Kuvajt tako nesposobni Iracani, bas da mi je znati ili kolko dugo su se rokali sa Iranom Smile
Da nisu Ameri usli u Irak i da je Sadam na vlasti sad bi pisao sta to sve ima Irak pa je Amere prpa da cackaju po Iraku.

Da, uvek se radi o jednom liku koji nema sta da izgubi. Ali ovde je citav narod. Mozda nemaju sta da izgube, ali sa druge strane nemaju bas ni za cega da se bore.

Pa sada, to se da lako utvrditi. Vidi se sta uvezu (uvek postoje izvori, ako ne Korejski odna od trgovaca koji to prodaju, trgovac ko trgovac, za pare ce prodati sve pa i informaciju). Ako uvoze nesto kao relevantne delove za podmornice, brodove, e, po tome se zakljucuje da li flotu odrzavaju ili ne.

марадићу...ирак је земља која је увек имала више сукобљених страна које је садам обуздавао...шити,сунити и ко зна ко још...нешто слично као у сфрј за време тита
северна кореја је нешто друго...нема разлика и огромна већина је веома фанатична
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat

Kako nemaju? Za cara Kima i otadzbinu!
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
марадићу...ирак је земља која је увек имала више сукобљених страна које је садам обуздавао...шити,сунити и ко зна ко још...нешто слично као у сфрј за време тита
северна кореја је нешто друго...нема разлика и огромна већина је веома фанатична

Dobro, Irak je imao najvise problema sa Kurdima, koji su uvek bili posebni. Ova religiozna diferencija izmedju Arapa shiita i sunita nije se uocavala nesto i Sadam je imao neki polusocijalizam tako da religija je ionako bila u drugom planu. Sa Kurdima je Sadam izlazio dobro na kraj i tu se nije dizala velika prasina, nesto slicno Kosovu koje je ionako uvek bilo manje vise mirno.
A ranije se govorilo da su naravno i Iracani fanaticni, da ce da se bore do zadnjeg za zemlju i Sadama, te da imaju hemijsko naoruzanje i da ce sa Skudovima da roknu Izrael i okolinu, pa da imaju u nekim tajnim sklonistima ko zna sta (izvor naravno neki nas koji je tamo radio na supertajnom bunkeru)...

Citat

Kako nemaju? Za cara Kima i otadzbinu!

Kralj Kim II  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
nije kralj nego car  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 17:44:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.