Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:09:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li da se zaljubite?  (Pročitano 6377 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ovde pojedinci mesaju ljubav i zaljubljivanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Pa ne ako cemo realno kad covek(zena) nije zaljubljen(a) onda mu taj osecaj opijenosti hvali a ako jeste zaljubljen posle se gotovo obavezno desi neka pizdarija i bude najgore povredjen.
Dakle zaljubljivanje je jedno veliko sranje kao i ljubav! Ta dva fenomena su razlicite stvari ali su obe jedno veliko sranje, morao sam ovo da kazem 2x!!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
kada glupači sponzoruši kupiš neki IN parfem, ona će se zaljubiti. kada je drugarica pita za dečka "kakav je", ona će odgovoriti "super je, vozi bemvea". sto je dovoljan razlog da se zaljubi. ali to nije ljubav.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ljubav, zaljubljivanje, bla, bla, bla... što sve mora da se gleda kroz prizmu muško-ženskih odnosa? Jesmo li toliko ograničeni time?  Smile

Evo ja se u toku jednog dana zaljubim po 5 puta. Juče sam se zaljubila u miris nove kupke, u način na koji zubato novembarsko sunce baca svetlost na moju terasu, u osećaj posle treniranja, u ukus voćnog čaja. I baš mi je lepo u mojoj zaljubljenosti. Do sutra te stvari neću ni primećivati. Ali će se zato pojaviti nove. I tako ukrug. To se zove uživanje u sitnicama, zajebi ljubavne priče a la Esmeralda i Orinoko i ostale dramatične (i materijalne) stvari za koje ljudi naivno misle da bi ih činile srećnima. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
ovde pojedinci mesaju ljubav i zaljubljivanje.
Ja to pricam vec nekoliko meseci Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
A ja nekoliko godina, pa ne vredi, kao što se vidi.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja bih uvek izabrala da se zaljubim..Uvek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pa ne ako cemo realno kad covek(zena) nije zaljubljen(a) onda mu taj osecaj opijenosti hvali a ako jeste zaljubljen posle se gotovo obavezno desi neka pizdarija i bude najgore povredjen.
Dakle zaljubljivanje je jedno veliko sranje kao i ljubav! Ta dva fenomena su razlicite stvari ali su obe jedno veliko sranje, morao sam ovo da kazem 2x!!!
Covek biva povredjen jer krene da idealizuje. Kada se zaljubis idealizujes osobu sa kojom si pa se kasnije pitas kako je moguce da nije tako kao sto sam mislio da jeste. Ljubav je nesto uzvisenije jer podrazumeva da si zaljubljen ali da nemas taj osecaj preterivanja kada je rec o partneru i njegovim potrebama tj volis nekoga ali mozes da sagledas "siru sliku" i vidis tu osobu sa svim svojim vrlinama i manama. Iz zaljubljenosti se radja ljubav i sama po sebi nije losa ali zaljubljenost moze da da ode u mnogo gorem smeru po osobu. Zato esencijalno nije losa ali mora se paziti

E da, mozes se zaljubiti u vise osoba. U tom slucaju verovatno ni jednu ne volis ali i dalje ne menja cinjenicu da ces misliti da si zaljubljen u vise njih jer ti oni odaju imidz "savrsenosti"
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Ma sta ja znam brate ja mnogo kuburim sa tim stvarima narocito zadnjih nekoliko godina, kad je covek dugo sam kao ja na primer onda krene da manje vise "mrzi" one koji imaju neke veze i kod kojih se razvijaju osecanja o kojima pricamo ovde, sve se vise gubis u toj nekoj nedodjiji gde su ti te lepe stavri daleke i bezveze dok su ti problemi i pizdarije normalni, i onda na kraju konstatujes da je zaljubljivanje i ljubav sranje i na pitanje Da li da se zaljubite? ti dajes odgovor: Ne znam!  Smile

Zaljubljivanje o kome prica Bambina je sasvim druga stvar, hteli ili ne odmah sve ide na musko zenske odnose(spalite me na lomaci zbog ovoga), mada ako cemo posteno ja sam se zaljubio u Citroen C6 cim sam ga video i ta ljubav traje do dan danas Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne valja kad je covek dugo sam, jer posle nekog vremena pocinjes sve vise da cenis svoju samocu i postajes sve vise okrenut samo svojim potrebama. Kad naposletku naidjes na nekog, desava se da budes mnogo manje tolerantan i vise samoziv neko ikad ranije. Cak i ako je ta osoba idealna za tebe, ti to neces moci da vidis jer ce ti smetati brdo sitnica koje ranije ne bi ni stigao da uocis  Smile

Pa ipak, bez "hemije", "strasti, "zaljubljenosti, "privlacenja" kako god... nista ni nema sansu da postane nesto vise, vec je unapred osudjeno na fijasko. Osim ako osoba nema jasno zacrtan neki stav/ubedjenje i jak zeludac pa ide cvrsto ka cilju a uspela je da iskljuci sva cula i koncentrise se na neku korist na kraju tunela, tipicno za "sponzoruse", i zato im se duboko divim, jer imati tako jak stomak i iskljuciti se do te mere da legnes u krevet sa nekim koga nemas potrebu ni da dodirnes ... je podvig  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2010, 17:01:16 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:09:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.