Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 71934 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
kao sto napisah malopre, da bi imao kolateralnu stetu, moras da imas i neki za tebe pozitivan rezultat... koji je to rezultat jucerasnjeg protesta?

Kad Amerika, Engleska, Francuska, Njemačka, Italija priznaju neku zemlju realno je očekivati da je efekat protesta 0, ali narod ima pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo.....za ono jučer je kriva jedino policija i to je to.
slozio bi se sa time...mada ima malo i onog o vaspitanju, sto nije samo problem srbije vec svih svetskih zemalja gde je fudbalska subkultura uzela maha...takvi prave neredi i u srbiji, italiji, engleskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 13:56:11 od Pevtschik »
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
slozio bi se sa time...mada ima malo i onog o vaspitanju, sto nije samo problem srbije vec svih svetskih zemalja gde je fudbalska subkultura uzela maha...takvi prave neredi i u srbiji, italiji, engleskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji

Da je bilo samo 10 000 normalnih gradjana koji su dosli protestirati za ocekivati je da ce biti barem  50 ljudi koji su spremni razbiti, ukrasti etc.....znaci MUP koji planira kako da osigura grad zna bolje od mene i tebe sta treba da uradi ......a nije uradio.

E sad uzmi matematiku na 300 000 ili koliko je vec bilo, nije vazno.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 13:59:35 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Ја нисам позивао на насиље, што се може проверити, мада много и не жалим амбасаду. Лично ћу се придружити твом позиву да неки изјаве саучешће када ми одговориш на следећа питања:
1. Да ли је тај млади човек за тебе заиста демонстрант или је хулиган?
2. Да ли су и остали који су спаљивали америчку амбасаду за тебе демонстранти, или се држиш онога о покојнику све најлепше...
3. Да ли подржаваш мирне видове протеста, какав је био у глобалу јучерашњи митинг, јер бар 95% присутних није присуствовало каснијим изгредима. Много више људи је у то време било на молебану.
Унапред хвала на одговорима.

А што се тиче каменица и демократије, имам још једно питање: Да ли си изјављивао саучешће породицама погинулих демонстраната 5. октобра 2000. Да подсетим, као они са U~92,  5. октобра 2000. је погинуло најмање двоје људи - један од срчаног удара, једна особа је пала са багера или камиона. Као и овај демонстрант, страдали су акцији, али не у сукобу.

Чисто узгред:
Citat
Ime:  peachwise
Pozicija:  Ucesnik diskusija
Datum registracije:  22. Maj 2006, 15:35:44
Poslednja poseta:  Danas u 03:56:48

Откуд толико напрасно интересовање за форум, па још политички? Само радознао Smile

А што се тиче оних планова и процена броја присутних, било је људи много даље од тако ограничене површине. Дошао сам из правца Булевара и тамо је било сигурно све пуно до иза ЈАТ-а.

1. verovatno huligan, sto ne znaci da treba da pogine, nego da treba da ga uhapse i da odlezi koliko je vec kazna za takve stvari... a ako pogine, naravno da mi ga je zao, narocito zbog toga sto su ga neki ministri podrzali u tome da pogine, a sad su se vratili u svoje fotelje i bazene sa kanuima...
2. huligani... ali, sreca da niko vise nije stradao (za objasnjenje pogledati pod 1.)
3. da, to sam vise puta rekao, ali juce nisam hteo da budem Kostunicin i Tomin pion i zato sam ostao kod kuce...

Zao mi je i sto su 5. oktobra pale zrtve... Ali niko ne moze da uporedje ovo i peti oktobar, tada su na Banjici cekali tenkovi spremni da gaze narod... Na Slaviji su Legijine zivotinje pucale iz BOV-ova... Svi ucesnici protesta su zeleli da se desi revolucija i da se obracunaju sa Milosevicevim psima... Jer su znali da ce ih ovi pobiti ako procene da imaju sanse da ih sve pobiju... Zato im sansa nije ni pruzena...
Ove koji su juce razbijali po gradu niko nije ugrozavao...

Sto se tice politickog foruma, obicno nemam vremena da se zamajavam, osim kada se desavaju bitne stvari...

Sto se tice procene broja ljudi, za to do iza JAT-a, dodaj jos 30-ak hiljada na ono sto je nacrtano na planu, kako god, preko 300k neces naterati, ali nije to ni bitno, kamo srece da je bilo milion ljudi, i da im niko nije prosipao nikakve bljuvotine sa bine, samo da je narod dosao i zapalio svece i cutao... Poruka bi bila mnogo jaca...
Smile Smile
Slazem se da bi ta poruka bila mnogo jaca
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa to je problem, što se b92 fokusirao na 5% izgrednika, a ne na 95% ljudi koji su stvarno mirno protestvovali i bili veoma složni u tome.
Tako da onaj ko nije bio stekne jako loš utisak o svemu što se događalo i generalizuje ceo događaj.
Istina je da se ne može zaobići sve to, ali ni u jednom trenutku na B92 nisu rekli da je veći deo protestanata mirno protestvovao i to me jako čudi.

Inače, hoću da nađem tog lika što je nosio bedž. Hoću i ja jedan pa da mi kaže gde je nabavio.

Evropa mora da se pomoro da smo u njoj, a to hoću u Evropu jer ću dobiti pasoš su smešne priče.
Čak i da uđemo u Evropu ( ma šta to značilo ), opet bismo prolazili najrigoroznije kontrole, ako si prešao preko crvenog svetla ti si izgrednik i huligan. A pri tom ko bi nam dao pare da mi putujemo po Evropi, tako da se ljudi užasno zanose nekim glupostima i priči sa Evropom...
Sto ce ti pare kad letis za 30€ za London
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Slazem se da bi ta poruka bila mnogo jaca

>To bi bila prava stvar, jos nije kasno da se tako nesto napravi.....ukoliko vam je stalo da posaljete ozbiljnu poruku svijetu.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nastavice se na koletaralnoj steti u Kneza Milosa ,dok se amerikanci sramno ne isele iz Beograda.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 14:06:39 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
5 oktobra smo ,90posto gradjana, podrzavali i aplaudirali dok je gorela skupstina i Rts...tad je to sve bilo u redu..
Cemu to licemerstvo. Tebi ako se ne svidja ovde mars iz Srbije...idi u Ameriku pa zivi.Idi se ljubi sa Hrvatima i sa siptarima. A voleo bih i da se zateknes i u zgradi U92 kad bude dosao i na nju red.
Jos jednom podvlacim pljacka grada je za svaku osudu, dok je  ambasade sasvim legitimno napasti. Uzeli su nam 15 posto teritorije, treba li jos nesto reci
Pa po toj logici najbolje da su dosli mineri i srusili zgradu do temelja, ionako nikoga nije bilo u njoj. I jasno, dobar kordon ostali da nekoga ne pogodi cigla kad se zgrada rasprsi.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nikad nisam branila policiju, ali ni jedan od 50 stanova ambasade nije napadnut. Zaštitili su stanove a ne kancelariju ambasadora i ono mučno čistilište za vize. U stanovima su bili marinci, kuvari, spremačice i niko nije napadnut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Pa to je problem, što se b92 fokusirao na 5% izgrednika, a ne na 95% ljudi koji su stvarno mirno protestvovali i bili veoma složni u tome.
Tako da onaj ko nije bio stekne jako loš utisak o svemu što se događalo i generalizuje ceo događaj.
Istina je da se ne može zaobići sve to, ali ni u jednom trenutku na B92 nisu rekli da je veći deo protestanata mirno protestvovao i to me jako čudi.

Inače, hoću da nađem tog lika što je nosio bedž. Hoću i ja jedan pa da mi kaže gde je nabavio.

Evropa mora da se pomoro da smo u njoj, a to hoću u Evropu jer ću dobiti pasoš su smešne priče.
Čak i da uđemo u Evropu ( ma šta to značilo ), opet bismo prolazili najrigoroznije kontrole, ako si prešao preko crvenog svetla ti si izgrednik i huligan. A pri tom ko bi nam dao pare da mi putujemo po Evropi, tako da se ljudi užasno zanose nekim glupostima i priči sa Evropom...
Gde to majke ti?
I šta ćeš da radiš u Londonu posle toga?
I šta ćeš tamo gde te smatraju divljakom i oduzimaju ti ono što je tvoje i tamo odakle stižu naređenje da te bombarduju?
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Gde to majke ti?
I šta ćeš da radiš u Londonu posle toga?
I šta ćeš tamo gde te smatraju divljakom i oduzimaju ti ono što je tvoje i tamo odakle stižu naređenje da te bombarduju?
Citat
Easy Jet, Ryan Air... Smile Link:http://www.easyjet.com/DE/Flugbuchung/index.asp
Putujes ko grof za 20-30 €, jeste, nema klope i pica dzabe, u cekaonici plasticne stolice, al sve cisto, uredno i tako rutinski ko da ides autobusom, samo te nerviraju kontrole a ja za inat uvijek tada imam sice po dzepovima ko da sam ulicni muzicar.
E, pa, ako ne znas sto ces u Londonu, tu ti ja ne mogu mnogo pomoci. Uzmi "Lonely Planet" ili tako nesto.
I ne smatraju te divljakom, po faci cak i ne prepoznaju te, kad se predstavis, obicni ljudi znaju da postoji Hrvatska, Srbija, Bosna kao sto ti znas da postoji Letonija, Estonija i Litvanija. Nijemcima je, eto, po naslovnicama bankovni skandal, Lichtenstein i utaja poreza Njemackih milijunasa glavna tema, ove vijesti iz BG-a se pojave u par redaka na prvoj strani i u nastavku stoji "dalje na 4-5 strani" gdje opet stoje tri pasusa i jedna slika skupstine i demonstranata. Ne znaju ljudi i nekako ih i ne zanima. Poneki zlojedljiv komentar ispod vijesti na internetu glasi: "Sad kad je i Vlada priznala Kosovo, red bi bilo da se Albanci iz Njemacke vrate u svoju drzavu..."
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 14:33:54 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.