Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72080 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Dakle, ti si na osnovu prolaza kroz jedan deo mase koji je po tvojoj proceni bio relativno gusci nego 5. oktobra doneo zakljucak o ukupnom broju protestanata u odnosu na nesto sto se desillo pre 8 godina? Da li ti vidis kako to zvuci? Mani se. Bilo je mnogo vise ljudi 5. oktobra, ali nije to ni bitno, ne znam zasto poredis.

Ne. Ja na osnovu toga sto sam ceo dan 5-og oktobra bio u gradu. I dan pre, a i dan posle. Verujem da si i ti bio tada u gradu, a da setih se, ti znas da je bilo milion ljudi, znaci TV, fotelja...itd.

Ne vredi se nabedjivati, ja znam gde sam bio, a imam i kasetu iz RTSa sa izvestajem iz Kine da dokazem to Smiley Lepa uspomena na ono u sta nas vodi Kostunica - u Kinu i Rusiju.

Nego, bre, nikako mi nije jasno zasto su Vucic i Nikolic i dalje u svojim ukradenim stanovima po NBG i sto ne idu na Kosovo da zive. Ustvari, zasto sve ove patriote ne zapale dole?

Slusao sam pre neki dan radio Fokus da vidim ko se sve tu javlja i lepo se smejao. Javlja se neka zena i kaze - treba 2 miliona Rusa naseliti na Kosovo. Ovaj je pita: A sto vi ne odete? Ona kaze: Ja ne mogu, tesko mi je. E, to su srpske patriote, sve je super dok neko drugi gine, dok se neko drugi pati, a oni spaljuju ambasade.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
i Nesto do mene
Opa preterao sam sa velicinom slike sad cu da sredim to Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 01:29:34 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Ne mogu još da svedem sve utiske, alči mi je žao što je ambasada SAD u plamenu potisnula onaj moćni osećaj hiljada sveća ispred hrama Sv Save. Molim crows ako je slika uspela da je okačiš.

Na zalost, ova je jos i najbolje ispala...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
И немој да сереш јер нико од политичара није правдао крађу и разбијање излога. И није први пут да неко напада амбасаде.  Smile

A gde je pala zrtva, u izlogu ili u ambasadi?

Ја стварно не знам у чему је твој проблем и шта покушаваш да докажеш? Па то је исто могло да се деси и петог октобра кад су такође нека деца улазила да пале скупштину и само пуком срећом нико није настрадао.
Veliki pozdrav Pukom Slučaju što skupština nije izgorela.  Smile

Žao mi tog poginulog, rizik je ipak preuzeo svesno.

Па то је чињеница, кад стотине или хиљаде људи хрли да уђе и запали неку зграду вероватноћа да неко настрада је огромна и само је пука срећа ако се тако нешто не деси.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung e300
E ovi iz LDP mi nisu jasni jedni su za Kosovo,drugi nisu.Ali zato verno napadaju Tadica da bi im preuzeli mizeran postotak clanstva.
IP sačuvana
social share
SESELJA U APS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E ovi iz LDP mi nisu jasni jedni su za Kosovo,drugi nisu.Ali zato verno napadaju Tadica da bi im preuzeli mizeran postotak clanstva.

Ma ne mozes Tadica ni napadati, ne moze nista da cuje jer mu je glava do ramena u dupetu Kostunice.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Ne vredi se nabedjivati, ja znam gde sam bio, a imam i kasetu iz RTSa sa izvestajem iz Kine da dokazem to Smiley Lepa uspomena na ono u sta nas vodi Kostunica - u Kinu i Rusiju.

Nego, bre, nikako mi nije jasno zasto su Vucic i Nikolic i dalje u svojim ukradenim stanovima po NBG i sto ne idu na Kosovo da zive. Ustvari, zasto sve ove patriote ne zapale dole?

Slusao sam pre neki dan radio Fokus da vidim ko se sve tu javlja i lepo se smejao. Javlja se neka zena i kaze - treba 2 miliona Rusa naseliti na Kosovo. Ovaj je pita: A sto vi ne odete? Ona kaze: Ja ne mogu, tesko mi je. E, to su srpske patriote, sve je super dok neko drugi gine, dok se neko drugi pati, a oni spaljuju ambasade.

Sjajan si. Uvak sam cenio ljude sto nam iz daleka salju svoja znanja o tome kako mi je u Beogradu i kakva je politicka scena ovde.

Drzi se teme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
A evo i malo slika.

Znate sta je najzalosnije u celoj prici?

Miting je zamisljen kao jedan vid protesta bez stranackih obelezja. Prilikom okupljanja na slaviji primetio sam one nesretnike radikalske kako izlaze iz autobusa sa velikim zastavama SRS-a. Kakva je to fora?! Pa miting ceo preplavljen zastavama SRS-a i DSS-a. E to je prava tuga...

Promovisu se na racun srpske nesrece. Realna slika je da su nam politicari idioti i da su nesposobni u svakom pogledu. Oni cekaju da im naki glas u glavi kaze sta da urade sledece... Pacenici.

Naravno, i sutra kad bude predizborna kampanja, DSS ce da se reklamira tim mitingom na kome su skupili pola miliona ljudi... I radikali isto... znaci milion ukupno... eto, jos ce i da vas dupliraju..

Salim se malo, podrzavam svakoga ko je danas izasao da mirno protestuje zato sto misli da je ovo sto se desava nepravda, mislim i ja, ali bilo je vise nego ocigledno da DSS i SRS hoce da iskoriste nezadovoljstvo i patriotska osecanja naroda, i da prikazu te ljude kao one koji ih podrzavaju...

Kako to radikali koji nikad nisu imali vise od 20k na mitingu, i DSS, koji nikada nije imao miting, mogu da okupe toliki narod? Nikako... ali, sad, uz malo sminke, ispasce da su okupili... Pa vi koji ste bili, ako se prepoznate sutra na nekom reklamnom spotu iza Vojine ili Tomine glavudze... sta da vam radim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Нагутао сам се сузавца као никад у животу, а имао сам и сусрете са екипама у сукобу са излозима. Прошетао сам се згариштем Мекдоналдса у Славији, осетио мирис паљевине хрватске и америчке амбасаде. Комична је била ситуација када сам после молебана безуспешно покушавао да се домогнем  Москве, где год покушам-блокада.  Не кажем да подржавам такво понашање али га разумем. Ја сам данима утучен и депресиван док други своје незадовољство исказују агресијом. Има међу њима наравно и класичних дилеја, попут ликова који су урнисали бутике и потом их похарали, али ако је нама уместо отимања колевке српства главна вест спаљивање непријатељских амбасада, онда смо стварно дотакли дно.

Митинг је био величанствен, одлични говори и преко 400.000 људи, мада ми се у први мах учинило да нас нема толико, касније сам се уверио пошто је било врашки тешко пробити се. Уверио сам се да нисам сам и да ће борба трајати вечно-неће престати све док се српска тробојка поново не завијори у Приштини!

Косово је Србија!

А, Тадића Румуни и не треба да нам враћају. Бедник је данашњим потезом само доказао колико му није стало до српства и српских интереса.

Браво! Одлично си рекао! Живели! Косово је Србија!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Sjajan si. Uvak sam cenio ljude sto nam iz daleka salju svoja znanja o tome kako mi je u Beogradu i kakva je politicka scena ovde.

Drzi se teme...

Da, nisam trenutno u BG, pa sta? Provedoh najbolje godine zivota u istom, i vracam se u martu. U cemu je problem?

Evo, onaj vas srpskinacionalista sto izgleda kao mamin sin streber (srpskinacionalist.com webmaster Nenad Vukicevic ili tako nesto) ima UK drzavljanstvo. Jak nacionalista.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.356 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.