Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72090 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple k750i
Gori vatraaa,sad u nama.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
2. Bilo je dosta vise ljudi nego 5 oktobra; (znam jer sam i tada bio pred skupstinom)

Smiley)))))

Strasno.. Klasican primer one stare "sto je babi milo...".... Da si rekao - bio sam u helikopteru iznad mase 5. oktobra i danas, pa da ima smisla ovo sto pricas, ali ovako - ma daaaaaaj. 5. oktobra je bilo skoro milion ljudi, sada 200k u vrh glave i to ih je pola doslo seljobusima.

Ja sam bila 5. oktobra, ja zivim u blizini Skupstine... znam koliko je ljudi bilo tad, sad je bilo mnogo vise...
Ista stoka je rusila Beograd i tad i sad...

Zaista ne znam ko vise serenda u ovom trenutku... radikali na jednoj, LDP-ovci na drugoj temi...

Ovo je trenutak kada mislim da bi trebalo sravniti sve sa zemljom i zasaditi cemprese... Ovakvi ljudi ne zasluzuju ovakvu zemlju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Glupo je uporedjivanje 5 og oktobra i ovog danas,jer je 5 og oktobra bilo sve ili nista dok je danas povod bio mnogo drugaciji,

Tako je. Tada je bilo sve ili nista. Zamenismo Slobu sa 20 Slobodancica. Sjajno.

DOk nam sada odlazi samo mali deo teritorije. Sta znaju deca sta je teritorija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
2. Bilo je dosta vise ljudi nego 5 oktobra; (znam jer sam i tada bio pred skupstinom)

Smiley)))))

Strasno.. Klasican primer one stare "sto je babi milo...".... Da si rekao - bio sam u helikopteru iznad mase 5. oktobra i danas, pa da ima smisla ovo sto pricas, ali ovako - ma daaaaaaj. 5. oktobra je bilo skoro milion ljudi, sada 200k u vrh glave i to ih je pola doslo seljobusima.

Koristi opciju

To za milion ljudi 5 oktobra mozes samo da sanjas... Tako su prenosili mediji tada. Znas, kad ljudi setaju, kad vide masu u nedogled sa svih strana, kada se setaju kroz masu, primeti se, a uostalom veruj ti medijima, slobodno...

Dakle, ti si na osnovu prolaza kroz jedan deo mase koji je po tvojoj proceni bio relativno gusci nego 5. oktobra doneo zakljucak o ukupnom broju protestanata u odnosu na nesto sto se desillo pre 8 godina? Da li ti vidis kako to zvuci? Mani se. Bilo je mnogo vise ljudi 5. oktobra, ali nije to ni bitno, ne znam zasto poredis.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson 
STrasno sta radi u92... od kad sam stigla niti jedan jedini snimak okupljenog naroda, samo snimci rusenja i paljenja. Kao da se samo to desavalo i nista drugo  Smile

Ne volim nasilje, ne opravdavam nista sto se radilo, ali jednostavno je trebalo bataliti sve sto je naposletku porazbijano i uputiti se na u92 ... ne bi ih sacuvao ni raketni stit  Smile

Izvini, ali kad uradis nesto dobro ne ides okolo i hvalis se to rade drugi, ali kad zaseres red je da sam to priznas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ко ће да одговара за смрт девојке 5-ог октобра? чеда?

Ta nesrecna devojka je pala sa kamiona. Neuporedivo. Ovaj decko je poginuo spaljivajuci ambasadu, ubile ga druge patriote. I ne vidim da se nesto odricete tih navijaca/junaka ovda na forumu. Kao osudjujete, ali sutra ih hvalite kad naprave neko sranje.

Kako si ti obavesten. Bas ti znas kako je poginuo. Da nisi bio u helikopteru i kad su palili ambasadu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Протест је био величанствен.

Управо тако. А то што је нека шачица олоша и шљама искористила гужву да би крала патике не може да поквари читав утисак. Шљама је увек било и биће, могу само да кажем да ми је драго што људи које ја познајем у тим лоповлуцима нису учествовали.

Ja nisam nista ni rekao protiv mirnog protesta... predlagao sam i da Tadic, Toma i Voja pevaju zajedno (mada me niko nije ozbiljno shvatio)... Imam mnogo prijatelja koji su super i koji su isli na protest iz sasvim ispravnih razloga... Isao bih i ja da mi se vecina govornika nije gadila... Ono sto je problem su izjave nekih politicara koji su jos od nedelje pravdali rusenja po gradu...  Oni po meni treba da podnesu ostavke posle ovog tragicnog dogadjaja veceras... Takodje, mnogi su i ovde na forumu pricali sve i svasta, a sada se odjednom od svega ogradjuju... Eto i ti, recimo... Mislis li i ti da je b92 isprovocirao nerede? A mozda ih je isprovocirao tvoj potpis - shvatili su da EU i SAD shuruju sa narkomanom u tvom potpisu - i resili da razbijaju amasade? a? kako znas da nije to?

Ја немам од чега да се ограђујем мој став је прилично јасан осим евентуално неком ноторном дебилу. Дакле да поновим. Само је најгори олош данас на улице Београда изашао са циљем да разбија излоге и краде. То је исти онај олош који је са истим разлогом изашао и петог октобра. (да не буде забуне можда не буквално исти именом и презименом али наследници). И не може ме нико убедити да је крађа тада била оправдана а крађа данас не. Олош је олош у свакој ситуацији.
И немој да сереш јер нико од политичара није правдао крађу и разбијање излога. И није први пут да неко напада амбасаде.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Ta nesrecna devojka je pala sa kamiona. Neuporedivo. Ovaj decko je poginuo spaljivajuci ambasadu, ubile ga druge patriote. I ne vidim da se nesto odricete tih navijaca/junaka ovda na forumu. Kao osudjujete, ali sutra ih hvalite kad naprave neko sranje.

Kako si ti obavesten. Bas ti znas kako je poginuo. Da nisi bio u helikopteru i kad su palili ambasadu?

Pa secam se tih vesti. Nisam bio u helikopteru, ali znam da ne mozes na osnovu setanja kroz masu da zakljucis o brojnosti iste jer ne vidis ni 20 metara oko sebe.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

I nemoj da govoris unapred o necemu za sta nemas pojma ni da li je istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
  довољно

[Edit by crni scorpion: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 01:18:34 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.